Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Paljasjalkakengät » Feelmax Uura »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri H. 01.06.2018:
Yleisarvosana

hei...@...om 29.05.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomaiset talvikengät jalkaystävälliseen liikkumiseen. Otin mielestäni tarpeeksi ison koon, mutta silti pikkuvarpaallani on ahdasta.

eri...@...fi 04.08.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät on kaikella lailla. Polvivaiva lähes oireeton. Kenkäterapeutti suositteli!

sami i. 09.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ainoat oikeat kengät talvilenkkeilyyn paljasjalkakenkien tilalle.

Johanna L. 20.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Oikein hyvät kengät on ollu. Kuntosalilla juoksumatolla nopea kävely, kävely asfaltilla, nurmikolla, hangella. Myöskään sateella ja räntäkelillä ei tullut vesi sisään.

Nimimerkki Luonnon oma 10.02.2017:
Ehkä mukavimmat kengät mitä olen ikinä ostanut. Tuntuu kuin kevyeiltä pusseilta jaloissa. Todella tilavat sivusuunnassa, miellän jalkojani suht leveiksi. Ostin yhden koon suuremmat kuin normaalisti kuten Feelmaxin nettisivuilla neuvotaan. Kokeiltu siis talvikäytössä, lähinnä loskasäästä miinus 20 saakka. Yllätyksekseni en palellut lainkaan vaikka kenkien alla oli vain paksu urheilusukka. Se ehkä johtuu siitä että jalka joutuu työskentelemään enemmän ja kengän tilavuuden takia jalan ympärille jää tilaa. Näissä joutuu toki kävelemään eri tavalla kuin normaaleissa kengissä ohuen pohjan takia muuten ne tuntuisi liian ohueilta. Suhteellisen hintavia toki ovat. Suosittelen paljasjalkaintoilijoille.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus