Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Meindl Borneo Lady 2 MFS»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti K. 1.3.2021
Yleisarvosana
Loistavat kengät vaikeaan maastoon, myös nuorelle. Jäykkyyttä on. Vaatii sisäänajon. Meille sattuneesta parista lähti varren pehmuste irti (kääntyi vuoren sisällä poikittain), mutta korjaus onnistui takuuaikana - jälleen soiva peli.
Marie-Claude D. 20.1.2021
Yleisarvosana
loistava tuote - olen täysin tyytyväinen
Mervi A. 19.1.2021
Yleisarvosana
Tukevat ja mukavat jalassa, mutta ovat liukkaat, kun maa on jäässä. Jopa nollakelillä tai kun ilma on vähän plussan puolella, mutta maa on pakkasen puolella, kengät eivät pidä. Pohjan kumimateriaali kovettuu, eivätkä kengät sovi loppuvuoden keleille, kun talvi on vasta tulossa.
Ninni B. 15.1.2021
Yleisarvosana
Lopulta löysin saappaat täysin nahasta, joka muotoiltiin jalkaan. Saappaat, joissa on vedenpitävät, kesyttämättömät kalvot, eivät koskaan ole niin mukavia. Pikatoimitus. Selkeät ohjeet mahdolliselle palautukselle. Täällä olen iloinen voidessani tehdä ostoksia uudestaan.
Anna I. 22.12.2020
Yleisarvosana
Rakastan uutta Meindl Borneo Ladiani. Sekä tyylikäs että upea kenkä minulle. Pidän todella siitä, että se ei ole GoreTex, vaan vain nahka.
Oili H. 10.4.2020
Yleisarvosana
Marjo K. 5.2.2020
Yleisarvosana
Hyvät kengät. Hämmennystä vain aiheutti valmiiksi vahatut kengät.
Jetro V. 12.12.2017
Yleisarvosana
Marja V. 18.9.2017
Yleisarvosana
Juuri ostetuilla kengillä 55 km vaellukselta palasin eikä yhtään rakkoa tai hiertymiä jaloissa. Nauhakiristys pysyy hyvin, ja kalvottomiksi kengiksi todella hyvä vedenpitävyys. Hengittävyys myös hyvä. Suosittelen!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus