Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Naisten / lyhyet mallit» Fjällräven Abisko 65 Womens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Emilia M. kirjoitti 25.11.2020:
Yleisarvosana
Istuu hyvin säätöjen ansiosta lyhyeenkin selkään. Riittävästi erikokoisia taskuja. Vasta pari kertaa ollut käytössä, mutta voin jo suositella!
lauri f. kirjoitti 31.7.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja hyvä
Reetta N. kirjoitti 22.7.2020:
Yleisarvosana
Kestävä ja ergonominen rinkka lyhyemmille vaelluksille. Paljon säätömahdollisuuksia. Hyvä, että rinkan saa edestä auki kokonaan. Verkkotaskut olisi kätevät märkien vaatteiden tms kuljetukseen.
Sini L. kirjoitti 27.6.2020:
Yleisarvosana
Rinkka testattu nyt pariin kertaan ja todettu erittäin toimivaksi, monikäyttöiseksi ja kevytrakenteiseksi. Itse olen vajaat 160 senttiä pitkä enkä mikään kaikista hoikin, mutta rinkka istuu mallikkaasti päälle (toisin kuin moni Ospreyn rinkka). Hieman miinusta tulee lannevyön pienistä taskuista, joihin mahtuu hädintuskin älypuhelin. Kun lannevyön taskut päivittäisi isommiksi, olisi rinkka täysi kymppi!
Helmi T. kirjoitti 2.6.2020:
Yleisarvosana
Paino tulee tosi hyvin lantiolle, säästi hartioita ja selkää mainiosti!
Martta-Liisa K. kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvänkokoinen rinkka. Kiinnitysmekanismit ovat toimivat ja materiaali kivan kevyt verrattuna esim. Kajkaan.
Saara M. kirjoitti 23.10.2019:
Yleisarvosana
Ihanan värinen (punainen) ja laadukkaan oloinen rinkka. Yksi tähti pois siitä, että alhaalla ei ole valmiiksi kiristysnyörejä tai kiinnikkeitä teltan tai makuualustan kiinnittämiseen.
a.e...@...om kirjoitti 8.10.2019:
Yleisarvosana
Vastaa hyvin persoonallisia tarpeita, mitä rinkan istuvuuteen tulee.
Nea A. kirjoitti 3.10.2019:
Yleisarvosana
Kätevä ja hyvä kannettava
Marjaana N. kirjoitti 27.9.2019:
Yleisarvosana
Tilava ja simppeli rinkka. Ainut miinus, ettei ole sitä ns vahvaa perus Fjällräven kangasta, vaan vähän liukkaampaa ja kiiltävämpää materiaalia. Hyvät säätömahdollisuudet ja todella mukava selässä, hyvä kantaa isommallakin kuormalla.
Veera U. kirjoitti 14.9.2019:
Yleisarvosana
Säädöt erittäin yksinkertaiset, reppu yllättävän siro ollakseen näin tilava. Kulki hyvin selässä ensimmäisen 20km vaelluksen, kävi ihan sääliksi kaveria, joka joutui joka välissä kohentamaan omaa reppuaan, tämä oli hyvä kertaheitolla, eikä säädöt löytyneet ollenkaan. Ehkä yksi tähden kärki voisi olla pois sen takia, että tässä ei ole erillistä alaosiota, mutta tämä toki makuasia. Rahansa arvoinen!
Katja P. kirjoitti 16.7.2019:
Yleisarvosana
Oli juuri sellainen, kuin olin kuvitellut. Avautuu hienosti lähes koko pituudelta päältä kahdella vetoketjulla ja tukevalla tarralla. Sisältöön pääse hyvin käsiksi. Tukevan ja laadukkaan oloinen.
Pauli I. kirjoitti 13.2.2019:
Yleisarvosana
Istuu hyvin.
Tuomas V. kirjoitti 30.1.2019:
Yleisarvosana
Miellyttävän kevyt, tukeva, kestävä ja erittäin hyvin säädettävissä niin kantamisen kuin pakkaamisen osalta (eli saa hihnoilla kätevästi kiristettyä vähän tyhjemmän rinkan pienemmäksi). Lisäksi sivuvetoketjun myötä saa otettua pohjalla pakatut tavarat iisisti, eikä tarvitse purkaa koko sisältöä. Rinkka kokenut parit pidemmät ulkomaanreissut ja edelleen kuin uusi. Miesten mallille samat sanat.
Kari K. kirjoitti 5.12.2018:
Yleisarvosana
Ensituntumalla repun käyttäjä tyytyväinen. Odotellaan mielenkiinnolla kommentteja pidemmän reissun jälkeen.
Petra N. kirjoitti 26.8.2018:
Yleisarvosana
Hyvä ja kevyt rinkka. Ominaisuuksiltaan hivenen tykkään enemmän Kajkasta.
tii...@...om kirjoitti 14.7.2018:
Yleisarvosana
Ensikokemukset pelkästään positiivisia! Todella hyvä rinkka lyhyelle naiselle ja ekstraplussaa siitä, että rinkkaa pääsee täyttämään myös sivuilta. Tarpeeksi säätömahdollisuuksia ja lokeroita.
jon...@...fi kirjoitti 28.6.2018:
Yleisarvosana
Rinkassa on kapealle vartalolleni hyvä säätöskaala, tosin nauhoihin jää omaan makuuni vähän liian pitkät hännät säätämisen jälkeen. Säädöt tuntuvat myös hivenen löystyvän käytössä (liukkaat nauhat?), mutta ovat kyllä helposti nykäistävissä taas kohdilleen. Hyvin toimiva ja mukava kantokokonaisuus, oma lempiominaisuuteni on pääsy rinkan sisältöön etumusta avaamalla.
Tony H. kirjoitti 3.1.2019:
Yleisarvosana
153cm nainen ei saanut tätä istumaan selkäänsä, muuten rinkassa ei valittamista ja tykkäsi. Tilalle hommattu Kajka parempien säätöjen takia.
Emmi J. kirjoitti 8.1.2018:
Yleisarvosana
Todella kätevä rinkka, hyvät säädöt. Ainoa mikä huolettaa on edessä oleva tarraluukku, meneekö enää parin vuoden käytön jälkeen kiinni.
Sami I. kirjoitti 13.9.2017:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kompakti rinkka vaikka pitemmällekkin retkelle. Huippuhyvä istuvuus.
Jarmo S. kirjoitti 26.6.2017:
Yleisarvosana
Oivallinen partiorinkka tytöille. Toimivat yksityiskohdat esim. kova vedenpitävä pohja.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus