Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Tarvikkeet‪» Liukuesteet‪» Icer's Nastalliset Vibram -liukuestepohjat‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jouni Y. 9.4.2021
Yleisarvosana
Jari S. 18.3.2021
Yleisarvosana
Todella pitävät. Kun säädöt on kohdallaan, pysyvät hyvin paikoillaan. Uudenmassa mallissa pidenpi takaremmi helpottaa pukemista esim. vaelluskenkiin. Panavat, mutta eipä tarvii lisäpainoja lenkkiä tehostamaan😁
Anonyymi 17.3.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä tuote, et liu'u eteenpäin, taaksepäin tai sivuttain. Hyvä koiran kävelyllä, muun muassa! 👍
Anonyymi 9.3.2021
Yleisarvosana
Minulla on vihdoin täydelliset piikit. Olen innoissani
Juha S. 8.3.2021
Yleisarvosana
Todella hyvin käyttöön suunnitellut liukuesteet. Erinomaiset kiinnityssäädöt. Näillä voi lähteä pidemmällekin kävelylle, ja onnistuu hyvin vaikka olisi matkalla suliakin kohtia, jopa kalliolla. Nämä jalassa voi myös kävellä pihakivetyksellä. Vibram-pohjat ovat hyödyksi kestävyyden lisäksi myös lumipintaisella jäällä jossa paikoin nastat eivät yllä lumen läpi jäähän, pohjat pitävät lumella. Nastojen sijoittelu ympäri ulkoreunoja tuo askelvakautta, tukevuutta ja täten luottoa pitoon. Vaihdettavat nastat tuovat huolettomuutta sulassa maastossa kävelyyn kun ei ole pakko ajatella nastojen säästämistä. Huomioon kannattaa ottaa että painavat jonkin verran, mutta toisaalta kävelyn helppous liukkaalla taas kumoaa tätä fiilistä. Voin suositella hyvällä omallatunnolla!
Elina N. 20.2.2021
Yleisarvosana
Helppo kiinnittää kenkään ja ottaa pois. Todella pitävät liukkaalla.
Anonyymi 11.2.2021
Yleisarvosana
Pohjat ovat suuria ja paljon tasapainoisempia kuin tavalliset jääkahvat, ja myös vähemmän liukkaita sisätiloissa kuin kynsillä varustettu tyyppi. Se on helppo ottaa pois ja käyttää ulkona - ole varovainen, älä laita sormia pohjan alle! Minun on käytettävä nailonpussia kuljettaaksesi niitä repussa, koska ne ovat tukevia eikä niitä voi taittaa. Tuote ei sisällä pussia.
Anonyymi 30.1.2021
Yleisarvosana
Antti A. 12.1.2021
Yleisarvosana
Vesa H. 4.1.2021
Yleisarvosana
Pitoa riittää. Oikea koko suhteessa saappaaseen on erittäin tärkeä. Silloin toimii hyvin.
Marko N. 28.2.2020
Yleisarvosana
Liukuesteet kannattaa tosiaan mitata tarkkaan, jotta tulee oikean kokoiset, itsellä onnistui koko just nappiin. Aiemmissa palautteissa oli mainittu liukuesteiden olevan painavat. Halpis lättyihin painoa on moninkertaisesti, mutta, jos jalassa on edes hieman vartta omaavat jykevämmät talvikengät, niin liukuesteiden paino ei tunnu yhtään missään, ei huomaa ollenkaan kävellessä. Jos tietenkin on pienet sipsuttelukengät, niin sitten asia on eri... tosin pikkiriikkiseen korkokenkiin ei ehkä kannata noin järeitä ostaakaan. Pysyvät erittäin hyvin paikoillaan ja helppo ottaa pois ja vaihtaa toiseen kenkään tai putsata. Nastat pysyvät hyvin kiinni. Ja se pito... aivan ensiluokkainen verrattuna halpis lättyihin! On pitänyt jo hyvinkin jäiset mäet niin ylös, alas kuin sivusuunnassakin kävellessä. Toki pidemmillä piikeillä pito on vielä parempi puhtaalla jäällä ja terve varovaisuus kannattaa säilyttää ettei ihan pahimpiin paikkoihin mene. Erittäin hyvä ostos, suosittelen lämpimästi!
Oddvar L. 15.2.2020
Yleisarvosana
Ainoat tuotteen edut
matti h. 11.2.2020
Yleisarvosana
Hyvät jämerät liukuesteet, minusta helpompi kiinnittää jalkineisiin kuin monet jäykästä kuminauhasta tehdyt tuotteet. Säädettävien tarranauhojen ansiosta istuu paksukärkisten turvakenkienkin päälle hyvin mitä monet kumiset eivät tee. Hintavat mutta hyvät, kestävyydestä en vielä osaa sanoa mutta uskoisen senkin olevan hyvä.
Lasse m. 6.2.2020
Yleisarvosana
Hyvä pito. Kiinnitys sais olla parempi
Marjaleena V. 29.1.2020
Yleisarvosana
Erinomaiset, ei luista kenkä eikä lipsu tossu. Meidän perheeseen hankittiin toisetkin.
Tiitu R. 2.1.2020
Yleisarvosana
Monenlaisia liukuesteitä on tullut testattua, mutta kaikissa on sama "vika": nastat on kengän pohjassa, ei tarpeeksi kärjessä tai tarpeeksi takana. Mutta näissä on! Keskellä ei yhtään, vain reunoissa ympäriinsä ja onhan ollut huoletonta painaltaa menemään jäisillä kaduilla! Voi säätää monenlaisille kengille tarranauhojen ansiosta ja säädön jälkeen on helppo laittaa jalkaan. Hieman hämmästyin miten painavat nämä pohjat on, mutta ei se menoa haittaa millään lailla, ovat ehkä sitten kestävätkin eikä mitkään rimpulat. Olen siis erittäin tyytyväinen!
Markus K. 29.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin tukeva kiinnitys. Pitävät jäällä vaikka juostessa.
Tomi N. 27.12.2019
Yleisarvosana
Ilkka L. 23.11.2019
Yleisarvosana
las...@...om 2.11.2019
Yleisarvosana
juhani t. 4.9.2019
Yleisarvosana
tosi hyvät
Hans B. 13.4.2019
Yleisarvosana
Hyvä pito ja mukavat käyttää, mutta remmien ompeleet surkeat; ratkesivat puolen tunnin käytön jälkeen. Varuste.net hoiti korjaus-/korvauspuolen kohtuullisen hyvin. Suutarille korjattavaksi, kuva kuitista mailiin ja rahat tilille. Turhaa vaivaahan siitä oli; olisihan tuon hintaiset pitänyt kestää.
Raino P. 5.4.2019
Yleisarvosana
Parhaat liukuesteet, joita olen käyttänyt. Viimeksi olivat mukana 35 km:n marssilla. Käytin liukuesteitä jäisillä tieosuuksilla ja kävelyssä ei tarvinnut varoa liukastumista. Osassa matkaa jouduin käyttämään liukuesteitä asfaltilla. Kulumista nastoissa en huomannut. Huipputuote tähän mennessä todetun käytön perusteella. Nopea laittaa kiinni kenkiin ja ottaa pois. Suosittelen lämpimästi. Hintaa on moninkertaisesti halpiksista verrattuna mutta tuote on hintansa arvoinen. Vaihtonastat myös hyvä asia. Lisäävät käyttöikää.
santtu m. 17.1.2019
Yleisarvosana
Tero L. 9.1.2019
Yleisarvosana
Pitävät varmasti vaikka kävelisi pelkällä peilijäällä. Kiinnitys on vähän hankalaa kun remmejä pitää sovitella että ne saa oikeille paikoilleen.
Pirjo K. 28.12.2018
Yleisarvosana
Hyvät liukueste pohjalliset nasta kengät.
Liisa P. 25.12.2018
Yleisarvosana
Loistavapeli. Ainoa liukueste mikä ei muljua. Ole koossa tarkkana.
Raimo O. 29.9.2018
Yleisarvosana
anu w. 2.3.2018
Yleisarvosana
maastolenkeillä oivallinen apu liukkautta vastaan
Anonyymi 3.2.2018
Yleisarvosana
Erinomaiset liukuesteet. Sopivat kaikkiin, myös varrettomiin, kenkiini. Jalka ei luista peilijäällä, vaikka vähän vauhtia ennen liukumaa ottaisikin. Ei moitteen sanaa.
Markku V. 5.1.2018
Yleisarvosana
Parhaat liukuesteet mitä olen käyttänyt. Pesee kirkkaasti - pelottavan liukkaat - Nokian nastat Kaira-saappaissa sekä myös Icebugin nastalenkkarit. Koska laajalti hyvää Vibramin kumia, toimii myös silloin kun alla on lunta (vrt. liukuesteet, joissa piikit ketjuissa).
Ami K. 9.4.2017
Yleisarvosana
mar...@...om 14.3.2017
Yleisarvosana
Täydellistä pitoa! Koko talvi kierretty frisbeegolf ratoja harjoitellen ja kisaillen, eikä keraakaan liukastuminen ole ollut lähelläkään. Pystyy täysivauhtiseen ja - painoiseen heittoon, kun ei tarvitse pelätä liukastumista. Loistava tuote!
Pekka V. 14.3.2017
Yleisarvosana
Olen käyttänyt paljon. Vaivattomat käyttää sekä jäällä että muutenkin liukkaalla. Kumipohjasta yksi raksi katkesi, mutta en tiedä oliko huonoutta vai "tapaturma".
Essi P. 28.2.2017
Yleisarvosana
Asiakaspalvelija Lasse R. 27.1.2017
Yleisarvosana
Paras liukueste, jota tullut kokeiltua.
Nimimerkki Kaupunki-kävelijä 14.3.2017
Pohjalliset ovat naiselle kaupunkikävelyyn melko raskaat ja kömpelön näköiset, mutta todellakin ainoat kestävät ja täydellisen pitävät pohjalliset jotka olen tähän mennessä löytänyt. Kaikki muut kokeilemani ovat napsahdelleet poikki tai pudonneet jonnekin matkanvarrelle. Ainoa miinus on tuo ei-niin-siro ulkonäkö, sekä nilkan takana oleva moukulamainen muovikiinnike, jonka jouduin poistamaan kokonaan heti alussa sen hierrettyä liikaa. Mutta tämäkään ei osoittautunut suuremmaksi ongelmaksi; sen kuin vain laittaa nilkkaremmit ristiin nilkan takaa ja kiinnittää ne edestä tarroilla. Kävely ei näiden pohjallisten kanssa tule ikinä olemaan mitään kepeää harppailua, sen verran painavat ja muhkeat ne ovat, mutta on mukavaa kävellä peilijäällä rauhallisin ja jämerän itsevarmoin askelein. Kaupoissa ja muissa sisätiloissa nämä joutuu yleensä poistamaan välittömästi ja laittamaan uudestaan jossain tuulikaapissa tai rapussa, mikä on tietenkin hieman hankalaa. Mutta kaikkea ei voi kai saada.
Nimimerkki kaatunut mutta ei kuollut 9.1.2015
Pohjallinen ei ole nopea vaihtaa kengästä toiseen, pohjallinen on raskas ja ehkä hinnakas. Mutta kun sen saa kiinni, se pysyy paikallaan, tukevuus luo kuvan laadusta ja kävely mukavuudesta. Hyvää en ole koskaan saanut halvalla. Syy miksi hankimme kahdet(vaimolle ja itselle) oli jotta kaatumiset loppuisioli mihinkä ne on suunniteltu, jotta kaatumiset loppuisi. Pohjallisten ei tarvitse liukastella paitsi liukkailla kivilattioilla sisällä.Jos haluat pohjalliset osta tuote jos haluat liukastella ja käydä päivystyksessä, osta jotain muuta
Nimimerkki Henkka 14.3.2014
Ostin viime Jouluksi itselle ja lankomiehelle Icer'sit pilkkivarusteiksi. Koko talvi niitä on tarvittu, koska lunta on ollut vähän jäällä. Jäällä niillä on kävelty kymmeniä kilometrejä. Hyvät pelit ovat. Kalakerhon porukat, ja muutkin, ovat kyselleet mistä näitä saa. Että tämmönen tapaus tällä kertaa!
myy...@...fi 5.2.2014
Hankin äskettäin toiset ICER's liukuesteet. Entiset kestivät useita vuosia. Nämä uudet ICER's liukuesteet ovat vielä parantuneet aiemmista ja pysyvät tukevasti jalassa. Suosittelen!
Nimimerkki ulkoilija 5.4.2012
Äärettömän hyvät olivat 3 talvea kunnes eilen jalkaan laittaessa takakiinnike napsahti poikki :(
Leif M. 18.1.2012
kyllä hyvät ovat. itse jouduin lisäämään ylimääräisen kiristyksen edestä kengän kannan takaa, jotta pysyvät kiinni. on hieman ponteva askel. normi liukuesteet meni rikki yleensä jo ensimmäisellä kerralla.
Nimimerkki Anne 18.3.2011
En tule koskaan enää käyttämään mitään muita liukuesteitä kuin näitä!! Aivan kuin kävelisi kesäkeleillä. Kahden ison koiran omistajana voin kävellä nyt täysin turvallisesti.
Nimimerkki lenkkeilijä 12.2.2010
Mulla on ollu aiemmin useita erillaisia liukuesteitä ja yleisin ongelma on ollut ettei ne oo pysyny kunnolla kenkien pohjassa ja muutaman lenkin jäljeen nastat on ollu loppu mutta sitten päätin ostaa Icer´s:it ja olen ollut niihin todella tyytyväinen, ylivoimasesti parhaimmat mitä mulla on koskaan ollut Näitä ei juuri tunne, että ne ovat kengissä ja ne auttaa vaimentamaan hyvin tien epätasaisuuksia ja mikä tärkeintä ne TODELLAKIN pitää ja pysyy paikallaan kengissä - ovat todellakin hintansa verosia.
Nimimerkki Make 16.12.2009
Olen käyttänyt noita nyt 5-talven ajan merellä pilkillä ja ovat hyvin kestäneet, voin sanoa: ne ovat uutta vastaavat! painan noin 100kg joten...
Nimimerkki Icer's rules 4.3.2009
Frisbeegolfia myös talvella harrastaville nämä ovat ihan ehdottoman hyvät liukuesteet. Toki voi leikkiä niillä muutamien eurojen halpiskamoilla, mutta tämä sijoitus kannattaa. Näillä ei tarvii tiiauspaikoilla saati kallioilla liukastella yhtään, luottotavaraa siis. Myös ruuvattavat varanastat löytyy näihin ja on helppo kiinnittää.Suosittelen lämpimästi!
Nimimerkki Tyytyväinen 19.11.2008
Ostin tässä taannoin Icer's liukuestepohjalliset kun joudun talvisin kulkemaan jalkaisin töihin ja tiet ylipäätään ovat erittäin liukkaat kehnon hiekoituksen vuoksi. Moni onkin kysynyt "mistä noita saa?", osoitteen kerrottuani ovatkin sitten tilanneet moiset ja ovat itsekin olleet tyytyväisiä, toisin kuin suutareiden myymiin höpöhöpö liukuesteisiin.
Asiakaspalvelija Lasse R. 4.1.2007
Yleisarvosana
Koiriamme ulkoiluttaessa on tullut kokeiltua neljää erimallista kengän pohjaan asetettavaa liukuestettä. Tämä on ensimmäinen malli, joka on todella toimiva ja kestävä. Muut mallit eivät joko pysy kengissä paikoillaan tai niiden nastat kuluvat puhki muutamassa kuukaudessa. Vaikka liukueste on yli tuplasti kalliimpi kuin muut markkinoilla olevat mallit, tulee näiden liukuesteiden käyttö pidemmällä aikavälillä paljon edullisemmaksi. Tällä hetkellä olen käyttänyt pohjallisia kolme talvea ja vielä toimivat hyvin. Kun pohjallisen nastat jossain vaiheessa kuluu liikaa, on siihen saatavana lisävarusteena vaihdettava nastasarja. Nastat on helppo vaihtaa itse. Itse en ole vielä joutunut nastoja vaihtamaan. Suosittelen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus