Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Korkeavartiset » Viking Hunter GoreTex »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
arto s. 14.1.2020:
Yleisarvosana
Tukevat, hyvät kävellä. Pitkän päivän kun märässä metsässä kävelee niin kostea hiipii läpi nauhoituksen alapäästä.
Outi O. 26.12.2019:
Yleisarvosana
Erittäin tukevat jalassa, ryteikössä ja rämeikössä rymistellessä vedenpitävät, luotettavan tuntuiset pitkävartiset (piti opetella uudestaan kävelemään 😁)
Ari L. 17.12.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäisillä kerroilla hieman puristi, mutta muotoutui nopeasti omaan jalkaan sopivaksi. Sopivan tukeva, ei kuitenkaan yhtä jykevä kuin Meindlin Dovre. Varpailla todella reilusti tilaa, ehkä jopa hieman liikaa. Ensi liukkaiden perusteella hyvin pitävä pohja.
Johanna V. 20.10.2019:
Yleisarvosana
hyvät
Kari P. 30.8.2019:
Yleisarvosana
Yllättävän sopiva kenkä jalkaan jo heti ensimmäisen käytön jälkeen, todella tukeva kenkä, saa tämmönen isompikin mies hypätä ojan yli ihan rauhassa ei ainakaan nilkka nyrjähdä, eilen sieniretkellä kävelin järvenrantaa pitkin maksimi syvyydessä, eikä vettä kenkään yhtään,, saa kyllä multa ihan täydet pisteet.
Minnariikka R. 26.7.2019:
Yleisarvosana
Aleksei K. 28.9.2018:
Yleisarvosana
teijo s. 27.9.2018:
Yleisarvosana
Hyvät kengät kivikkoiseen maastoon. Pohja voisi olla aavistuksen jäykempi.
Tommi S. 9.9.2018:
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet vaelluskengät! Alkuun toki napakan tuntuinen jalassa, muttei hankaa kuitenkaan.
Tommi H. 28.7.2018:
Yleisarvosana
Teemu S. 17.3.2018:
Yleisarvosana
Kimmo A. 29.8.2017:
Yleisarvosana
Hyvin jalkaan istuvat kengät. Aiempien hyvien kokemusten pohjalta päädyin valitsemaan Viking hunter gtx mallin.
mar...@...om 20.6.2017:
Yleisarvosana
har...@...om 15.5.2017:
Yleisarvosana
Pitää vettä vielä vuosien käytön jälkeen.
Nimimerkki Pettynyt 13.8.2019:
Kengät olivat hyvät viisi vuotta, jonka jälkeen kuvassakin näkyvä kumipohjan jälkeinen kerros mureni kuin pipari ja pohjat irtosivat. Maahantuoja sanoi, että takuu on kaksi vuotta. Myyjäliike kertoi, että ko.pohjan pitääkin murentua, jonkun EU säädöksen myötä?? Kengät näyttivät ennen reissua päällisinpuolin kuin uusilta mutta reissussa hajosivat yht'äkkiä. Meindelin kengät pystyy kunnostamaan mutta Vikingin kengillä ei ole ko. palvelua. Roskiin meni muuten erittäin hyväkuntoiset kengät nahkaosiltaan, pohjiltaan ja vedenpitävyydeltään, sääli.
Nimimerkki Suosittelen! 26.9.2016:
Viikon vaellus takana Huippuvuorilla. Kivikkoa, suota, ylämäkeä ja alamäkeä. Kengät toimivat erittäin hyvin! Ei ainuttakaan rakkoa jaloissa ja vedenpitävyys taattu. Suosittelen!
Nimimerkki Tyytyväinen 11.9.2016:
Pitkän etsinnän jälkeen löysin tämän kengän. On leveä lestinen, tukeva, suhteellisen kevyt ja aivan loistava käveltävä jokapaikan kenkä. Tein viikon vaelleuksen juuri täällä kengällä ja olen todella tyytyväinen.
Nimimerkki Timppa 7.11.2015:
Ostin tämän kengän edeltäjämallin vuonna 2003 ja käytän niitä edelleen, joten minulla ei ole muista kengistä kokemusta. En siis voi vertailla kenkiäni edellisiin tai seuraaviin omistamiini. Pahoittelen. Vikingellä on kävelty lukemattomat kalastus ja metsästysreissut jalat kuivina, pohjan lipsumatta ja jalat hiertymättä.Kiitettävät monot kaikinpuolin.
Nimimerkki Tyytyväinen 30.5.2014:
2008 keväällä ostettu, eli täyttivät 6 vuotta. Näillä on tehty useampi viikon mittainen vaellus, lyhyitä parin yön retkiä lukuisia, ja lisäksi käytetty muuten vaan maastossa. Lisäksi talvella retkiluistelussa. Gorekalvo ehjä, jalat ei kastu (paitsi kesäkuumalla hiestä), rakkoja ei ole tullut. Kaikin puolin tyytyväinen, arvosanaksi 5/5.
Nimimerkki JJJ 27.12.2013:
Huippu kengät, ostin ko kengät 7 vuotta sitten ja eipä ole valittamista ollut. Kesäisin vaelluksella ja syksyisin metsällä, aina mukana ja kovassa käytöss. Huomioiden kuitenkin hyvän rasvauksen sekä huollon. 10+
Nimimerkki virpinella 22.3.2013:
Parhaat vaelluskäytön kengät mitä olleet. Ovat olleet nyt 5 vuotta käytössä ja edelleen hyvät. Pohjallisena käytän geelipohjallisia. Ei koskaan mitään rakkoja jalkoihin eikä muutakaan. Ei ole tarvinnut miettiä kastuuko sukat, senkuin vain menee ja nauttii maisemista.
Nimimerkki Metsämies 3.10.2010:
Ainakin neljän vuorokauden metsästys reissun jälkeen olen täysin tyytyväinen kenkiin.Välillä todella kosteita soita ja majavan patoamia puron ylityksiä,eikä minkään laisia kosteus onkelmia.suosittelen.
Nimimerkki _O_ 19.8.2009:
Kalvollisten kenkien hoitoon ei mitään öljypohjaisia tuotteita tulisi käyttää, etenkään silikonia sisältäviä. Vahaa pintanahalle ja fluorikyllästettä nubukille kun on kyse kalvokengistä.
Nimimerkki Extremdream 26.3.2008:
Olin ainoa, jonka jalat eivät palelleet noustessamme Kilimanjarolle. Kenkä on errittäin tukeva vaativampaankin vuoristoon.
Nimimerkki ulkoilmaihminen 16.10.2007:
Kengät olleet kovassa käytössä kaksi vuotta (n.400 työpäivää) Käsittelin ne minkkiöljyä sisältävällä aineella, tulos kengät kuin uudet. Kenkiä kannattaisi rasvata viikoittain. Lesti sopivan leveä, hinta/laatu on hyvä, miksi vaihtaisin merkkiä
Nimimerkki mehtästelijä 3.10.2007:
3:tta syksyä kengillä kävellään ja vielä ovat vedenpitävät,viikko sitte kävelty meressä jalkojen kastumatta. Käytön jäljet näkyvät mutta kenkien ominaisuudet ovat vielä tallella, minulle olleet "hintansa väärtit".
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus