Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Liukuestejalkineet » Icebug Speed BUGrip »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko E. 5.11.2020:
Yleisarvosana
Liisa P. 10.9.2020:
Yleisarvosana
Erinomaiset talvikengät, montaa olen testannut, nämä ovat ainoat jotka on hyvät jalassa ja nastat ei kulu parissa kuukaudessa.
ARI S. 13.2.2020:
Yleisarvosana
Ehdottomat talvikelillä.
Mika T. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Pitoa löytyy ja kengät on kevyet
Seppo V. 29.1.2020:
Yleisarvosana
Vaikea löytää huonoja puolia.Toimii myös vaelluksilla lumettomana aikana.Edellisiä kulutin 10 vuotta.
Jarkko P. 26.1.2020:
Yleisarvosana
Lyhyt versio: tuote viallinen, toimitus viivästyi, reklamaatio edelleen 2kk jälkeen kesken. Pitkä versio: Tilasin kyseiset kengät joulukuun alussa. Tilaushetkellä varastossa piti olla kyseiset kengät. Ennen joulua alan ihmetellä, kun kenkiä ei vieläkään näy. Tarkastin web sivuilta ja vastaus oli, että kyseistä kenkää ei enää valmisteta. Olisin toivonut asiasta soittoa, tekstiviestiä tai sähköpostia. Mitään näistä ei tullut. Seuraavaksi soitto asiakastukeen ja selviää, että web sivuilla on väärää tietoa ja kengät saapuu viikon sisään. Näin tapahtuikin ja kengät saatiin pukin konttiin. Jouluaattona kuitenkin selvisi, että oikeassa kengässä on ompeleet mennyt metsään ja ompeleet kaivavat kuopan akillesjänteesseen. Aikaisemmin olen omistanut useamman parin kyseistä kenkää, joten tiesin, että tämä ei ole normaalia. Palautin viallisen kappaleen varuste.net:in Konalan toimipisteeseen ja minulle kerrottiin, että reklamaatio-osasto ottaa yhteyttä parin päivän kuluessa. Pari viikkoa myöhemmin jouduin itse soittamaan ja kysymään missä mennään. Vastaus oli, että selvitellään. Kenkiä siis edelleen odotelleen Kertaus: ostin 2kk sitten kengät, mutta vielä minulla ei niitä ole. Rahat on siirtynyt, mutta kenkiä edelleen odotellaan. Onneksi on ollut leuto talvi.
Ari-Pekka H. 1.10.2019:
Yleisarvosana
Näillä ei ole jalansija lipsunut pahassakaan paikassa. jalat pysyy kuivana ja lämpiminä. Lisäksi ovat mukavat jalassa.
Alexander B. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvä pito jäällä, ehdoton hankinta pääkallokeleille
Satu Ä. 6.4.2019:
Yleisarvosana
Ehdottomasti parhaat jalkineet ulkoiluun. Pitää hyvin jäisillä kulkuväylillä. En pärjäisi ilman. Huonona puolena edelliset jalkineeni heajosivat reunoista yllättävän nopeasti ja en enään muistanut mistä olin ostanut ne niin en voinnut laittaa takuuseen.
martti m. 19.3.2019:
Yleisarvosana
Erittäin käyttökelpoiset kengät liukkaille, jäisille teille ja poluille. Suosittelen!
Harri P. 23.1.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ostos
Harri T. 17.1.2019:
Yleisarvosana
Parin viikon kokemuksella erittäin hyvät jalkineet. Pitävät nastat tukevassa pohjassa ja sopivasti joustava, samalla kuitenkin tukeva kenkä antavat hyvät eväät pidemmillekin kävelylenkeille. Aikaisemmat kokemukset icebugin kengistä enteilevät pitkää käyttöikää
Janne L. 11.1.2019:
Yleisarvosana
Tässä mallissa oli selvästi reilumpi lesti kuin muissa sovittamassani Icebug malleissa joten valinta oli helppo kun muut mallit eivät sopineet. Soveltuvat siihen mihin ovat tarkoitettu - kävelyyn liukkaalla alustalla.
Ville P. 27.12.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät. Toimivat hyvin eri ympäristöissä ja pinnoilla. Ovat myös todella lämpimät ja pitävät hyvin jalat kuivina.
Kalle T. 22.12.2018:
Yleisarvosana
Pari talvea olleet kovassa käytössä ja hyvin ovat toimineet. Nastojakin vain yksi lähtenyt irti ja muutenkin kestäneet todella hyvin. Normi kesä maastokengät kestää omalla käytöllä max 3 kesää, mutta nämä taitanee kestää yli 3 talvea, tietty talvi taitanee olla vähemmän pohjia kuluttavakin.
Pasi K. 30.8.2018:
Yleisarvosana
Pasi H. 14.6.2018:
Yleisarvosana
Päivi H. 7.5.2018:
Yleisarvosana
Heikki N. 19.4.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä pito. Ja muutenkin hyvät kengät. Sukat pysyy kuivana meilläkin reiteillä. Ei haittaa nastat vaikka jäätä ei ole enää. Liikun paljon koiran kanssa ja kevyesti ylös jäistä kalliota. Kannatti ostaa.
Mika S. 23.2.2018:
Yleisarvosana
Näillä pysyt hyvin pystyssä koiran ulkoilutusreissuilla.
Tom W. 13.2.2018:
Yleisarvosana
Hyvät kengät pääkaupunkiseudun talveen.
man...@...om 6.2.2018:
Yleisarvosana
Pitävät hyvin liukkailla ja tuntuvat hyvältä jalassa. Suosittelen!
Pälvi S. 30.1.2018:
Yleisarvosana
Yksinkertaisesti loistavat nastakengät. Itselläni on jo toinen pari menossa - ensimmäisestä parista lähes kaikki nastat ovat jo irronneet eivätkä kengät pidä enää vettä, mutta ovat silti erinomaiset talvikengät kuivalla pakkaskelillä.
Jaakko L. 20.1.2018:
Yleisarvosana
varmaankin ihan hyvä.
Tapani T. 11.1.2018:
Yleisarvosana
Hyvin sopiva lesti. Nastat kestää erittän hyvin
taina l. 15.12.2017:
Yleisarvosana
Parhaat kengät ikinä. Kevyet, mukavat, lämpimät ja pitävät.
Raine H. 12.12.2017:
Yleisarvosana
Mika H. 9.11.2017:
Yleisarvosana
Hintansa arvoiset, toinen pari menossa. Lämpimät, mukavat ja pitää jäisellä alustalla! Vanhoista kului pohja ja nastoissa kävi kato, ei mikään ihme kun ottaa huomioon kävellyt kilometrit. Mallin valmistus lienee loppunut?
Tuomas K. 8.11.2017:
Yleisarvosana
Huippu pito ja lämmin kenkä talveen. Leveä kesti, joten villasukka mahtuu hyvin.
Jukka-Pekka G. 23.8.2017:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä pito. Suosittelen. Pohjan/pohjallisen jäykkyys painavammalle (+110 kg) hieman heikohko, pohjan rakenne tuntuu välillä pohjallisen läpi. Otan käyttöön heti kun ensimmäiset liukkaat tulevat ja käytän kelin mukaan toukokuun puolelle saakka
Aki H. 3.5.2017:
Yleisarvosana
Näihin voi huoletta järjellä luottaa jäällä kävellessä. Joka paikkaan on päässyt mihin tarkoituksena mennä. Hyvä hinta/laatu. Tarkenee kovemmassakin pakkasessa ja hyvät kävellä myös rinkan kanssa.
Ari R. 1.5.2017:
Yleisarvosana
Tukevat, lämpimät erinomaiset talvikengät. Hyvä pito jäällä.
Heikki S. 12.4.2017:
Yleisarvosana
Yhden kerran jo laitoin, mutta kerron uudelleen. Hyvä tuote pilattu huonoilla materiaaleilla, eli kankaalla, sama ongelma toisen tehtaan kengillä. Saman tyyppisiä kenkiä en enää osta. pitää olla nahkaiset kokonaan. Jos kengät eivät kestä kävelyä, niin ovat epäonnistuneet. Kengät ovat kevyet ja jalkaan sopivat, tämä on niissä hyvä puoli, mutta kestävyys negatiivinen ongelma.
zok...@...om 1.4.2017:
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät! Suositteleen!
Nimimerkki käytössä pari talvea 1.12.2020:
Vaikka nastat on, mutta varottava paikkoja jossa on lunta jään päällä saattaa tuoa yllätyksen, sillä lyhyet nastat eivät yllä jäähän. On muutamia yllätystilanteita ollut. Muutama nasta on jo irronnut, mutta sehän riippuu kilometreistä, jos vähän kävelee, niin kestävät kauemmin, nimittäin nastat, toivoisin kovametallinastoja kestäisivät paremmin asfaltilla kävelyn, koska sellaisia tilanteitakin tulee.
Nimimerkki Hiiliteräsnastat 20.2.2020:
Muutoin hyvät kengät, mutta toivoisin kovametallinastoja, nämä hiiliteräsnastat pyöristyvät kun välillä joutuu kävelemään asfaltilla, teitä ylittäessä. Uutena pitävät, mutta jos enemmän kävelee pito heikkenee nastojen pyöristymisen takia.
Raine H. 17.12.2016:
Kiitän nimimerkkiä TraK75 antamastaan kommentista. Ostin kengät hänen antamasta kokoon liittyvän kommentin perusteella ja kengät olivat juuri oikean kokoiset. Myös allekirjoittaneen jalat ovat 43/44 ja pääsääntöisesti 43. Ostamani Icebugit ovat 43 ja jalkaan mahtuu tosiaan ohut sukka ja villasukka. Olen käyttänyt muun mallisia Icebugeja jo pitkään. Tosi asia on, että päivittäisessä käytössä kovalla pohjalla nastat ajastaan irtoavat. Omassa käytössä olen huomioinut kelin ja alustan missä kenkiäni käytän. Osaltani olen erittäin tyytyväinen kenkiin ja nastojen kestävyyteen huomioiden kenkien käytön. Suosittelen.
Nimimerkki Viltsu 14.1.2016:
Kolmen talven jälkeen nastoja jäljellä yhteensä ehkä viisi. Kävelen pääasiassa metsässä, tosin puolisen kilsaa tulee kadun vartta, että sinne pääsee, per suunta. Ja luonnollisesti nastoja ei pysty uusimaan. Koen hieman turhauttavaksi ostaa uudet kengät vain pohjan vuoksi, kun muuten toimisivat. Nastat eivät siis mitenkään painu pohjan sisään, näitäkin mainoksia olen nähnyt (ehkä eri kengällä?) Myös kantapäässä oleva kova pelti tms. hiertää edelleen, mutta vika voi olla myös jaloissa. Hyvä kenkä, ajaa tarkoituksensa, mutta myös tämä on syytä ottaa huomioon niitä hankittaessa.
Nimimerkki kerran kaatunut ennen icebugia 19.12.2013:
Tosi hyvät kengät,olen käynyt lenkillä ihan peilijäällä ja pystyi kävelemään ihan rennosti, pito oli todella hyvä. Kengät ovat myös lämpimät muttei ylistävät. Ihanat, kiitos!
Tomi K. 1.12.2013:
Ostin tällaisen kenkäparin pari viikkoa yli kaksi vuotta sitten. Käytän näitä kenkiä vain koiraa ulkoiluttaessani (n.3h/vrk). Kengät ovat olleet kovalla rasituksella ja näin parin vuoden jälkeen toisesta kengästä on lähtenyt yksi nasta ja toisesta kaksi nastaa. Nämäkin nastat ovat lähteneet siitä syystä että pohja on kulunut nastan ympäriltä pois, ihan kuin muutkin kenkäni ovat kuluneet samoista kohdista. Uskon kenkien kestävän vielä tämän talven ja uudet ostan sitten keväällä alennusmyynnistä ;) Kolme talvea on kova suoritus, kun katsoo että aloitan niiden käytön ensiliukkailla. Suosittelen +++++ ps. Kengät ovat myös mukavat ja lämpimät, jalkani on 43/44 ja icebugini ovat 43 ja jalkaan mahtuu ohut sukka ja villasukka.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus