Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Makuualustat» Ilmatäytteiset» Exped DownMat 7 M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 24.2.2021:
Yleisarvosana
Svårt att få mattan att rymmas i påsen. Knarrar om man rör på sig, annars bekväm matta. Uppblåsningsmekanismen kunde vara bättre.
Anonyymi kirjoitti 8.2.2021:
Yleisarvosana
Toimiva makuualusta. Saattaa olla, että talvella 9 cm patja olisi parempi. Toisaalta alla on hyvä käyttää solumuovista suoja-alustaa, joka lisää eristävyyttä. Hankin patjan juuri ja yksi talvivaellus on tehty. Teltassa ei kylmä tullut ainakaan maasta päin.
Marilyn B. kirjoitti 3.1.2021:
Yleisarvosana
An excellent product. Arrived in good order. Thank you.
Nicolas M. kirjoitti 21.10.2020:
Yleisarvosana
Todella pieni ja näppärän kokoinen pakkaus, pumpun kanssa oli aluksi haasteita, mutta senkin oppi todella nopeasti. Erittäin mukava ja lämmin alusta, toistaiseksi en ole päässyt pakkasilla kokeilemaan. Plussana oli viellä paikkapalat.
Roosa T. kirjoitti 30.8.2020:
Yleisarvosana
Super mukava nukkua kyljellään kuin selällään. Tyhjennys ja pakkaus onnistuu helposti. Myös täyttö oli yllättävän nopeaa.
Nonna N. kirjoitti 16.8.2020:
Yleisarvosana
Ihanan lämmin ja pehmeä alusta. Enää en herännyt teltassa särkyihin tai kylmyyteen! Ainoat miinukset paketin isohko pakkauskoko ja inasen kapea alusta.
Jere L. kirjoitti 11.7.2020:
Yleisarvosana
Isomman DownMat:n kaveriksi vähän kapeampi. Tämä on huippulaite.
Pia-Sofia L. kirjoitti 16.6.2020:
Yleisarvosana
Mainio lämmöneristys, nopea pumpata käsin. Vielä kun olisi 5 cm leveämpi, tuote olis täydellinen. Miinusta; melko iso pkt kuljettaa.
Tero P. kirjoitti 7.1.2020:
Yleisarvosana
Lämmin ja miellyttävä alusta. Täyteen pumppaaminen on vaan melkoisen hidasta.
Anssi M. kirjoitti 20.12.2019:
Yleisarvosana
Mukava, lämmin ja kestävä. Hyvin toiminut kovallakin pakkasella.
Tomi S. kirjoitti 10.11.2019:
Yleisarvosana
Huippu patja, menee pieneen tilaan ja mukava nukkua!
Tero T. kirjoitti 23.7.2019:
Yleisarvosana
Pieneen tilaan pakkautuva, lämmin ja helppo täyttää, suosittelen!
geo...@...om kirjoitti 11.7.2019:
Yleisarvosana
Loistava tuote retkeilyyn. Lämmin ja juuri sopivan pehmeä makuualusta kesät ja talvet. Eipä kylmä hohka läpi. Eikä tarvitse erillistä pumppua, kun tuotteesta on oma helppo systeemi täyttöön.
Antti R. kirjoitti 18.6.2019:
Yleisarvosana
Siis Downmat on vaan paras. Selvästi mukavempi nukkua kuin Synmat tai muut halvemmat tuotteet. Mukavempi kuin useimmat joustinsängyt, joita ei viitsi muutenkaan ottaa mukaan retkelle. Kotonakin nukkuu mieluummin Downmatin päällä. Lisäksi makuualustan lämmöneristävyys on tärkeintä talvella yöpymisessä ulkona jos akka heittää pihalle, ja juuri tämä on Downmatin vahvuus. Valitse Downmat niin ei tarvitse akkaa vaihtaa.
Anne K. kirjoitti 10.7.2018:
Yleisarvosana
Vaikuttaa hyvältä alustalta. Ei kahise eikä hiosta, mutta täyttäminen on työlästä. Kaverin säkkitäyttömalli on kätevämpi ja nopeampi.
Liisa K. kirjoitti 22.3.2019:
Yleisarvosana
Kolmas kyseinen alusta käytössä, kaksi aiempaa hajosivat kahden vuoden käytön jälkeen tismalleen samalla tavalla: kahden pitkittäisen "ilmakammion" välinen sauma paukahti auki. Ilmat pysyivät sisällä, mutta profiili muuttui sen verran, ettei alustalla enää nuku. Onneksi takuu on hyvä. Ilman tätä harmillista "tyyppivikaa" antaisin vitosen, koska alusta on lämmin, kätevä käyttää ja menee pieneen tilaan. Nykyisten kokemusten jälkeen annan kolmosen. Ehkä kolmas kerta toden sanoo?
Tiina A. kirjoitti 12.6.2018:
Yleisarvosana
Lämmin ja pehmeä jopa kalliolla nukkuessa.
Keijo H. kirjoitti 11.1.2019:
Yleisarvosana
Laadukas tuote
Tomi H. kirjoitti 23.7.2017:
Yleisarvosana
OK eristys. 4mm solumuovi patjan ja tämän kanssa pärjää talvellakin teltassa. Ilman solumuovi eristettä jäätyi teltta hankeen. Pumppu mekanismi on ärsyttävä, mutta toimii.
Niilo S. kirjoitti 11.4.2017:
Yleisarvosana
Paras makuualusta, jota olen toistaiseksi käyttänyt.Täyttäminen vaati hieman opettelua.
Nimimerkki Anna kirjoitti 15.7.2020:
Tämä on aivan ihana. Nopea täyttää ja superlämmin. Sopivan paksu ja leveyskin riittää keskimittaiselle naiselle. Eikä ole kuitenkaan hiostava kesälläkään.
Nimimerkki TopeV kirjoitti 21.3.2020:
Todella mukava matto, lämmin myöskin. Tosin kovemmilla pakkasilla (-30) oon käyttänyt n.13mm solumuvista retkipatjaa alla ynnä todella paksua lampaantaljaa päällä, joten en osaa ihan sanoa, kuin kovilla keleillä tämä on mukava yksin / alapuolisen suojamaton kanssa. Pari harmillista piirrettä, juuri kovemmilla pakkasilla kun ollaan laavulla ym: Tuo sinällään mainio pumppu toimii alkuun hiukan hitaan laisesti, koska ei palaudu niin tehokkaasti, sisällä oleva vaahtomuovi tms. menee vähän jäykäksi. Toinen juttu, mikä tulee tosiaan myöskin kovemmilla pakkasilla esille, on ”korkkien” avaus kohmeisin sormin.. muovikorkit kovettuu aika kovaksi, ja on melko haastavaa avata, koska siitä ynnä pohjalevystä ei saa kunnon otetta. Joku totesi pumppaamisen työlääksi, niinkuin itsekin tuossa kerroin. Kuitenkin se antaa mukavan voimisteluhetken, ja lämmittää kohmeista kulkijaa kun pumppaa mattoa täyteen.. 🤗 Itse käytän ”kesäkeleissä” n. 70-75 pumppauksen taktiikkaa, siis jätän alustan vähän pehmeäksi, jolloin se on oikeen mukava nukkua. Aivan kuin nukkuis kotona jenkkisängyn jousilla.. 👍 Ehdottomasti yksi parhaita varustehankintojani!
Nimimerkki anttiR kirjoitti 14.6.2017:
Minullakin kaksi expedia, tämä ja 7 Lite rupesivat vuotamaan siinä viiden vuoden paikkeilla. Takuu ei valmistajan mukaan korvaa "blowout situations". Saman teki tänä aamuna Haltikin. Täytyy hyväksyä että liimaa käyttävät ilmatäytteiset on viiden vuoden tuotteita.
Nimimerkki hiihtelijä kirjoitti 19.2.2017:
Mielenkiintoista. Myös minulla tämä patja petti reilun viiden vuoden käytön jälkeen, mikä on kyllä paremmin kuin monilla muilla merkeillä.
Nimimerkki pummi kirjoitti 20.9.2016:
Sisäliimaukset pettivät noin 5 vuoden käytön jälkeen. Patja on ollut hyvä mutta taitaa merkki vaihtua kun ei tollasia tynnyreitä viitsi kerätä. Olettaisin että välmistusvika on ilmeinen
Nimimerkki nousukas kirjoitti 27.7.2016:
makuualustani petti juuri viiden vuoden käytön jälkeen. Alustan eri osastot toisesta päästä yhtyivät väliseinämien irrotessa. Alustan pää pullistui valtavaksi tyynyksi ilman pakkautuessa siihen. Ei tosiaan ole luotettava tuote.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus