Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Makuualustat» Ilmatäytteiset» Exped SynMat 7 M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markku H. kirjoitti 23.2.2021:
Yleisarvosana
Hyvät unet myös talvipakkasella.
Anonyymi kirjoitti 1.2.2021:
Yleisarvosana
Aivan kelpo patja, näin lyhyen käyttökokemuksen perusteella. Ainoa miinus siitä, että patjan on oltava nurinpäin täyttövaiheessa. On siis huolehdittava, että täyttö tapahtuu kuivalla alustalla.
Jukka-Pekka R. kirjoitti 4.1.2021:
Yleisarvosana
Mahtavat unet. Patja venyy hieman kun on pumpattu ilmat, suosittelen pumppaamaan täyteen, antaa venyä ja lisätä ilmaa ennenkin alkaa nukkumaan.
Jarkko P. kirjoitti 15.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä paksu makuualusta
Aksel V. kirjoitti 30.3.2020:
Yleisarvosana
Pakkautuu pieneen tilaan ja on pehmeä nukkua. Eristää maasta hohkaavaa kylmää huomattavasti paremmin, kuin perinteinen alusta. Ehdoton ainakin talviretkeilyyn, jos on ulkona yöpymisen tarvetta. Käsipumppu hiukan hidas ja rasittava käyttää. Voi tarvittaessa myös täyttää puhaltamalla.
Olli K. kirjoitti 25.3.2020:
Yleisarvosana
Integroitu pumppu toimii hyvin ja makuualusta täyttyy niin kuin pitääkin.
Ritva T. kirjoitti 1.11.2019:
Yleisarvosana
Jkv liukas, mutta muutoin eristävyys ja koko hyvä.
Sini K. kirjoitti 29.10.2019:
Yleisarvosana
Pitkän harkinnan myötä tehty ostos enkä enää muuta ostaisi. Tuntuu mukavalta ja pitää kylmä poissa, vilukissakin pärjää.
Jukka P. kirjoitti 9.9.2019:
Yleisarvosana
Mukava patja - toivottavasti kestää pitkään.
Sini L. kirjoitti 1.8.2019:
Yleisarvosana
Kevyehkö ja yllättävän mukava makuualusta. Helppo täyttää ilmalla integroidun pumpun avulla, kunhan hoksaa tekniikan. Kannattaa siis katsoa infovideo ennen käyttöönottoa. Lähinnä mietityttää, kuinka hyvin patja kestää pidemmällä aikavälillä, koska olen lukenut, että patja voi haljeta keskeltä.
Arto V. kirjoitti 28.4.2019:
Yleisarvosana
Useita kymmeniä öitä on nukuttu taivasalla ja hyvin eristää kylmältä (parhaimmillaan -26 astetta). Huonoja puolia on alustan pituus, eli makuupussi tulee päädystä ulos ja vaatii allensa vettäpitävän kankaan, jotta säilyy makuupussi kuivana. Myöskin pumpatessa alustaa täyteen maata vasten alustan nukkumapinta kastuu. Pumppu saisi olla toisella puolella alustaa. Makoisat unet tarjoaa kun ottaa em. asiat käytössä huomioon. Vaellustelttaolosuhteisiin loistava valinta.
Markus M. kirjoitti 15.2.2019:
Yleisarvosana
Mukava ja suht helppo täyttää
Eetu H. kirjoitti 15.10.2018:
Yleisarvosana
Vielä kenttätestaamatta, mutta tuvan lattialle levitettynä ja täytettynä tuhdiksi todettu! En saanut täytettyä täydeksi lemmikin sitä säikähdettyä, mutta kohtuu täytenäkin oli miellyttävä makoiltava! Antaisin 4 1/2 jos mahdollista!
Antti K. kirjoitti 16.6.2018:
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävä patja ympärivuotiseen käyttöön. Integroitu pumppu todella hyvä. Ei moitittavaa. Ainoa missä hieman toivomista on pakkaus koko. Hinta -laatusuhde täydet 5/5
ant...@...om kirjoitti 28.8.2017:
Yleisarvosana
Mukava patja nukkua. Muutaman reissun jälkeen pitkittäissuunnassa oleva sauma hajosi keskeltä koko pituudelta.
Olli M. kirjoitti 23.8.2017:
Yleisarvosana
Useampi yö takana ja ei voi moittia. Laadukkaan oloinen patja joka on tosi kätevä pumpata sisäisellä pumpulla täyteen. Ei siis tarvitse puhaltaa ilmaa sisään ollenkaan. Tässä menee vain muutama minuutti kun kaksin käsin painelee ilmaa sisään. Kohtuullisen helppo myös pakata omaan pussiinsa kun taittaa molemmat reunat sisäänpäin ja rullaa huolellisesti.
Antti R. kirjoitti 16.8.2017:
Yleisarvosana
180cm / 80 kg sopiva alusta. Testattu myös talvella. Tyynyn kanssa mahdollistaa kyljellään nukkumisen. Integroitu pumppu toimii kyllä mutta menee aikaa!
Nimimerkki Ulkoruokinnassa kirjoitti 17.11.2016:
Juuri tuli hommattua SynMat 7M ja huomasin sellaisen suunnittelun kukkasen, että makuualustan nukkumapuoli pitää olla (esim märkää) maata vasten täytön ajan, jonka jälkeen kun patja on täynnä on mukava mennä pötköttämään märälle pinnalle... Selkeästi ei ole tarkoitettu suoraan maata vasten käytettäväksi.
Kim Y. kirjoitti 16.7.2016:
Mukava patja, mutta yhden pitkittäisuran sauma repesi reilun viiden sisätiloissa nukutun yön jälkeen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus