Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Melonta » Kanootit ja kajakit » Kajakit » Ilmatäytteiset » Advanced Elements Advancedframe 2 Convertible + täyttöpumppu + molemmat aukkomallit) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko T. 18.08.2018:
Yleisarvosana

Ilkka K. 11.10.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Vakaa ja toimiva ilmatäytteinen. Todella vakaa myös kokemattomalle melojalle ja lasten kanssa. Kyytiin mahtuu yllättävän paljon myös tavaraa. Auton perään tai asuntoautoon mukaan.

Risto K. 28.08.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Valmis setti, melaa ja liivejä vailla oleva paketti. Kulkee auton takaboksissa, ja on melontavalmis mukana tulevan pumpun kanssa n. vartissa.

Sebastian D. 25.08.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella laadukkaan tuntuinen kajakki. Pari vähän pitempääkin retkeä tehty ja hyvin on toiminut.

Nimimerkki Hara 10.06.2013:
Aivan loistava peli! Viides kesä menossa ja kajakki on vieläkin kuin uusi. Toki vaatii huolellisen kuivauksen ja pakkauksen käytön jälkeen. Mahtuu autoon mukavasti ja käyttöönotto kahdelta henkilöltä vie n. 10 min. Hieman tuuliherkempi kuin kovakanotti, mutta vakaampi eikä kiikkerä ollenkaan. Voin suositella!

Marko F. 13.07.2011:
Monta vuotta ollut jo käytössä, hyvin tähän asti pelittäny! Kerran naapurin "Jorma" naureskeli ku pumppailin kajakkiin ilmaa ja hän pääsi suoraan vesille, mutta illalla sitten kun pakkasin kajakkia niin meni Jorman kattoteline rikki. Toivotin illanjatkoja ja tungin paketin konttiin kun Jorma jäi sinne puntaroimaan...

Nimimerkki Seppo 21.01.2009:
Erinomainen hankinta, kajakki ylläti jämäkkyydellään sekä hallittavuudellaan, tällä tullaan eukon kanssa sotkemaan monet joet läpi! Ja pieni pumppaaminen voittaa aina kattotelineen kiinnittämisen.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus