Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Hiihto» Erähiihto» Eräsiteet» X-Trace EVA Adults»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha Ö. kirjoitti 11.4.2020:
Yleisarvosana
Ihan OK
Juuso J. kirjoitti 15.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvät siteet monipuoliseen käyttöön. Jotta siteistä saisi kaiken mahdollisen irti pitäisi kenkien olla varresta lähes monomaisen jäykät. Muuta vikaa ei ole.
Teemu R. kirjoitti 12.12.2018:
Yleisarvosana
Valtava pettymys. Siteet eivät kestäneet ehjänä edes yhtä kautta. Lumi pakkautuu jalkinekiskon alle ja korkkaa siteen irti suksen pinnasta. Myöskään jalkinekelkka ei kestä Kiskossa kiinni heppoisen kiinnitysmekanismin vuoksi. Side petti lopullisesti varsin hankalassa paikassa. Ajatus on sinänsä hyvä mutta toteutus keskeneräinen ja selkeästi testaamatonta. Todella kalliit. En suosittele kenellekään.
Nimimerkki Jape kirjoitti 11.1.2014:
Minulla ollut useamman vuoden käytössä ja tyytyväinen olen ollut. Kestäneet hyvin. Tukevat käytössä. Suuri etu, kun käy kaikki kengät siteeseen. Oma kengännumero 44 ja oikein topatuilla kengillä ollut hieman "ahtaat", mutta toimineet kuitenkin. Joitain uudistuksia lienee tullut siteeseen vuosien aikana, luulisin ettei huononpaan suuuntaan.
Nimimerkki metsästäjä kirjoitti 10.1.2012:
Muuten hyvä, mutta niihin sopii vain huonosti nokian huopavuorisaappaat. Saappaan kärki ei sovi siteen ahtaaseen koloon, eikä pituussäätö riitä kuin hädintuskin nr 43 saappaalle. Sittenkin joutuu laittamaan lisänarun vetämään mäystinosaa taaksepäin, ettei se lipsu saappaan kärjen päältä pois. Suuremmille saappaille joutuu hakemaan muut siteet.
Nimimerkki Vaeltaja kirjoitti 15.2.2009:
Siteitä on helppo käyttää ja ne toimivat hienosti. Suosittelen hankkimista vaellussuksiin, kalliista hinnasta huolimatta. Voi käyttää kaikenlaisilla jalkineilla eikä jalkineissa tarvitse olla jousisiteiden vaatimaa "ranttia". Sukseen kannattaa kiinnittää kuminen kantalappu jotta muovinen side ei lipsu liukkaan suksen päällä. Ihme kun kyseinen kuminpala ei kuulu suhteellisen kalliin siten varustukseen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus