Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Hiihto » Erähiihto » Ahkiot » Tarvikkeet » Vetovaljaat ja -vyöt » Fjellpulken Expedition -vetovaljaat hiihtäjälle (711) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tuomo V. 30.5.2020:
Yleisarvosana
Uutena lantiopehmuste kova ja hiersi ihon näin hoikalla ihmisellä rikki prominentin lantioluun kohdalta. Pehmeni kuitenkin muutamassa päivässä ja ongelma poistui. Valjaissa on aivan tolkuton säätövara ja tällaiselle keskikokoiselle 181/75kg ihmiselle ylimääräistä remmiä jää heilumaan kymmeniä senttejä sekä olkahihnoissa että lantiolla. Laittaa harkitsemaan remmien lyhentämistä. Hoikalle ihmiselle valjaiden pehmusteosa on myös iso ja itse sain juuri ja juuri säädettyä tarpeeksi kireälle. Havaitsin kuitenkin myös muissa kommenteissa esiintyvää lantiovyön löystymistä, mutta ongelma ei ollut suuri. Pari kertaa päivässä pitää yleensä kiristellä. Fjellpulkenilta ei kuitenkaan olettaisi tällaista suunnittelumokaa. 165 senttiselle hoikalle puolisolleni valjaat ovat ehdottomasti liian isot. Kaiken kaikkiaan tukevat, isoo kuormaa kestävät valjaat, jotka omimmillaan isokokoisella hiihtäjällä ja painavalla ahkiolla. Uskoisin lantiovyön pysyvän keskivartalotukevammalla paremmin kireänä. Käytössä ollut aiemmin Fjellpulkenin valjaiden perusversio, jotka mielestäni paremmat kevyelle ahkiolle ja hoikalle ihmiselle. Tämän mallin jättäisin suosiolla nimensä mukaisesti expedition-tyyliseen menoon.
Pertti N. 6.5.2020:
Yleisarvosana
Mukavat käyttää
Teemu L. 7.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvät ja jämäkät.
Annika A. 6.3.2020:
Yleisarvosana
Todella jämäkät, ja aika iso koko 164 cm pituiselle.
Peter N. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Magnus A. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Lyhyen testiajon jälkeen tuote vaikuttaa olevan ok. Aika paljon, ehkä vähän likaakin säätömahdollisuuksia, siis remmejä on liikaa ja liian pitkät. Mutta niitä saa tietysti otettua myös pois.
Sami J. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Tukevat valjaat, jotka istuvat mukavasti päällä. Kiinnityspisteet aisalle hyvissä kohdissa ja reisihihnat plussaa tukevoittamaan menoa.
tap...@...fi 6.6.2019:
Yleisarvosana
Hyvä
Mikko K. 19.4.2019:
Yleisarvosana
Mika H. 30.3.2019:
Yleisarvosana
Muuten hyvät ja mukavat päällä, mutta kiristysjärjestelmä on umpisurkea. Valjaat ovat työläät kiristää itselle sopivaksi ja jo hetken käytön jälkeen ne alkavat löystymään. Tunnin hiihdon jälkeen viimeistään lantiovyötä on säädettävä. Myös olkahihnoja joutuu kiristämään ja ne nimenomaan ovat hankala säätää takaa.
Helge K. 2.2.2019:
Yleisarvosana
Ok.
Anne F. 3.1.2019:
Yleisarvosana
mau...@...om 27.4.2017:
Yleisarvosana
Valjaissa vetopisteiden paikat sivuilla voisivat olla vaidettavissa tarpeenmukaan mukaan eri kohtiin. Nykyiset vetopisteet ovat ommeltu täysin kiinteiksi.
Joose J. 21.4.2017:
Yleisarvosana
Hyvät valjaat 168cm ahkiolle. Pystyy ylämäissä auttamaan vetoa olkapäillä ja ovat kestävät. Miinusta hitaasta säädettävyydestä yleensä ja vyölenkin säädön toispuoleisuudesta erityisesti, joka varsinkin laihemmalle kaverille vaikea saada tarpeeksi napakaksi.
Mikko K. 15.4.2017:
Yleisarvosana
Markus M. 18.3.2017:
Yleisarvosana
Selänpuolen remmit löystyvät liian helposti, niitä saa olla koko ajan kiristelemässä.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus