Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Uinti » Uima-asut » Lasten uimaopetuspuvut » Arena Learn To Swim uimaopetuspuku »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mari A. 15.6.2019:
Yleisarvosana
Edullinen hinta ja käytössä kestänyt hyvin.
pee...@...om 12.6.2019:
Yleisarvosana
Sini-kristiina k. 15.2.2019:
Yleisarvosana
Oikein hyvä 2-vuotiaalle vesipedolle, ei tarvi koko ajan pitää lapsesta kiinni. Ainoa miinus se, että olisi parempi jos kellukkeet jakautuisivat tasaisemmin eikä olisi kauheat ”pallot” ympärillä.
kalle A. 3.11.2018:
Yleisarvosana
soh...@...om 26.6.2018:
Yleisarvosana
Kellukkeet saisi levittyä tasaisemmin ettei olisi vain pallo vatsassa ja selässä
Kirsten E. 2.9.2017:
Yleisarvosana
Asiakaspalvelija Lasse R. 27.1.2017:
Yleisarvosana
On tullut kokeiltua muutamaa markkinoilla olevaa lasten uimaopetuspukua. Tämä on ehdottomasti paras malli. Ilmataskujen tilavuutta on helppo muutella sitä mukaa pienemmäksi, kun lapsi oppii uimaan paremmin. Olen opettanut kaikki kolme lastamme uimaan tämän puvun avulla. HUOM. Tämä ei ole mikään kelluntapuku. Puvun käyttö edellyttää sitä, että varsinkin alkuvaiheessa aikuinen on koko ajan lapsen lähellä.
Nimimerkki Emma 24.2.2017:
Hei mikä koko olisi paras, jos lapsi on 15 kiloinen, mutta pituutta on hieman yli 98cm?
Asiakaspalvelija Antti H. vastasi 1.3.2017:
Hei, kannattaa ottaa tässä tapauksessa koko 3 niin ei ainakana ole liian pieni ja jää vähän kasvuvaraa.
Asiakaspalvelija Lasse R. 30.6.2014:
Ainakaan vuonna 2014 maahantuojalta ei valitettavasti ole muita värejä saatavilla.
Nimimerkki Henriikka 27.6.2014:
Onko pukua saatavilla muissa väreissä?
Asiakaspalvelija Lasse R. 7.5.2014:
Koot pitävät aika hyvin kutinsa. Itse olen valinnut kolmelle lapsellemme koon aina noiden ikävuosien mukaan. Itse olemme tykänneet tuosta uimaopetuspukumallista, koska taitojen kehittyessä ilmaa pystyy pikku hiljaa vähentämään. Pitää vaan muistaa, että tuo ei tosiaankaan ole pelastusliivi vaan uimaopetuspuku.
Nimimerkki Jenni 5.5.2014:
Kuinka koot pitävät paikkaansa? Et onko esim toi 86-92 just sen kokosille passeli vai vaikuttaako pienemmältä tai isommalta?
Nimimerkki Tuutikki 10.4.2013:
Aiva loistava puku. Puolitoistavuotias oppii nopeasti uimaan puvun kanssa ja pärjää isoissa altaissa ilma kiinni pitämistä. Totta, että alkuun kääntää lapsen kasvot alaspäiv, mutta lapsi oppii nopeasti nousemaan sieltä ylös. Enemmän kuin tyytyväinen tähän!! SUOSITTELEN!!
Asiakaspalvelija Ilkka R. 4.10.2010:
Kyseessä nimensä mukaisesti uimaopetuspuku, jolloin aikuisen läsnäolo on välttämätön. Uimisen oppimisessa keskeistä on oppia vaakatasossa polskiminen. Pystypolkeminen on yleinen ongelma kellukepolskimisessa. Oma tytär oppi 1,5 vuotiaana "uimaan" uimaopetuspuku päällä.
Nimimerkki Laura 2.10.2010:
Minusta kamala puku. Kaataa uimataidottoman lapsen kasvot veteen makaamaan ilman että jalkojakaan saisi pohjaan tuosta asennosta.
Asiakaspalvelija Lasse R. 21.8.2008:
Mielettömän hyvä laitos. Meidän puku on tosin erimerkkinen tai vanhempaa mallia, mutta lapsi tykkää joka tapauksessa todella paljon "pumppupuvusta". Myös kivaa, kun ei tarvitse koko ajan kelluttaa vaan voi köllötellä altaassa, kun lapsi ryntäilee ympäriinsä. Tosi tärkeää kuitenkin valvoa koko ajan, kun voihan tuo vaikka puhjeta, jos vaikka pukuun osuu hai, mun pää tai joku muu terävä esine :)
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus