Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » Telttasaunat » Savotta Pieni telttasaunapaketti, telttasauna + putkisarja + kamiina + kiviteline »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Arto P. 24.2.2020:
Yleisarvosana
Kaikin puolin toimiva paketti.
Mikko H. 10.10.2019:
Yleisarvosana
Jukka H. 26.6.2019:
Yleisarvosana
Nyt on koeajettu perusteellisesti Juhannuksena. Löylyt ovat kosteat ja mukavan lämpimät. Kasaus/purku erittäin helppoa. Meillä tämä toimi pääsääntöisesti lasten uimavalvontatukikohtana. Enää ei ole toivoakaan, että pystyisi vetämään huulet siniseksi järvessä aivan muuten vaan ellei ole pakko (lapsosilla ei tunnu missään 2-3 tunnin sessiot). Ikkuna jonkkaan päin ja mikäs siinä valvoessa vaikka keli olisi minkälainen tahansa. Kun tulee kuuma niin pikainen pyrähdys kylmässä vedessä ja takaisin asemiin. Suosittelen.
Fredrik E. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Juuso J. 19.1.2019:
Yleisarvosana
Telttasauna korkattiin navakassa tuulessa ja lumituiskussa 1/19. Ensimmäinen pystytys otsalampunvalossa sujui jouhevasti. Kiilat poljettiin hankeen. Kaminassa vihna veto. Kivien lämmitessä paistettiin makkarat ja vajaassa tunnissa jo saunottiin. Yöllä pelkäsin teltan lentävän tuulen mukana, mutta samassa paikassa otettiin löylyt seraavanakin iltana. Kokonsa puolesta myös kaksi majoittuu tarvittaessa.
Ilkka S. 18.12.2018:
Yleisarvosana
ari...@...om 18.7.2018:
Yleisarvosana
col...@...fi 18.7.2018:
Yleisarvosana
Telttakepit huoja,muovit joissa piikit irtoilee ja piikit muoveistakin, onneksi toistaisesti telttaa ei tarvitse purkaa ja koota kokoajan. Telttakankaan palosuojaus voisi olla parempi, kakasikertaa kun oli lämmitetty jo oli reikiä katossa.
tom...@...om 14.7.2018:
Yleisarvosana
Mukava saunoa. Yksin vähän hankala pystyttää mut kaksin käy kyllä nopsaan
Jari T. 13.6.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvät löylyt
ist...@...fi 25.5.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvä sauna ja toimitus samoin meni lähes täydellisesti. Jälkitoimitusta piti vähän säätää
pek...@...om 9.1.2018:
Yleisarvosana
Laadukas paketti kohtuuhinnalla. Painoa saisi olla vähemmän, mutta ei sitä poiskaan saa!
mik...@...fi 16.9.2017:
Yleisarvosana
Helposti saa yksinkin pystytettyä, pehmeät löylyt ihan luonnonkivillä. "Huono"puoli; Koepystytys takapihalle ja rouva ei ole antanut purkaa ja kotisauna saanut levätä monta viikkoa.. Kamiinan päällä sinkkiämpäri vettä täynnä lämpiämään ja Opalin retkisuihku, niin saa peseytyäkin.
pet...@...om 1.7.2017:
Yleisarvosana
Loistava paketti. Melko nopea pystyttää, saunan löylyt olivat uskomattoman kosteat ja pehmeät - paremmat kuin useissa normaaleissa puusaunoissa. Lauteet syntyivät tekemällä kaadetusta puusta 90 cm istuinosat ja 30 cm jalkatuet.
ant...@...om 24.5.2017:
Yleisarvosana
Antti k. 4.4.2017:
Yleisarvosana
Helppo pystyttää. Lämpesi nopeasti. Hyvät löylyt.
Nimimerkki Antenni89 27.12.2018:
Aivan erinomainen tuote. Ostin anoppilaan Tsekkeihin joululahjaksi ja täällä joutuu jo jakamaan saunavuoroja.
Nimimerkki AP 22.12.2016:
Lisäyksenä omaan vuoden takaiseen kommenttiin. Telttasauna on ollut ahkerassa käytössä (lämmitetty ehkä noin 60-70 kertaa) niin takapihalla kuin vuorilla ja saaressa venereissulla. Pari pientä paloreikää piipun läpiviennin ympärillä vaikka kuivaa puuta aina poltettu. Ei haittaa käyttöä enkä viitsi korjailla. Piipun peltiputken palaset lähtee ruostumaan heti ensimmäisen lämmityksen jälkeen ja itse kamina näyttää olevan peräisin jostain viiskytluvulta ruosteineen. Ei vielä mitään reikiä mutta ajattelin hankkia piippuputkia varalle tulevaisuudessa. Viimeinen saunareissu nyt takapihalla just Etelä-Norjassa puolituntia sitten ja puutu ei kuin joku suomalainen ohrainen. Joulun jälkeen pääsee teltta korkean paikan leirille vuorille tosi toimiin. Alunperin pidin hintaa vähän korkeana, enään en. Saunaan pääsee koska vaan ja melkein missä vaan. T Asko
Nimimerkki AP 27.3.2016:
Terve. Ostin tämä puolisen vuotta sitten saunan kaipuun takia ulkomailla (norja). Hyvin pelaa ja pahimmat vieroitusoireet saunomisesta häipyy noin tunnin kasaamisen ja lämmittelyn jälkeen. Hyvä peli. Ja nyt seissyt ulkona myrskyssä pari päivää (9-12m/s, puuskittain 20-25m/s) ja vielä ehjä:)
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus