Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Naisten / lyhyet mallit » Fjällräven Kajka 55 W »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Indrek K. 04.04.2019:
Yleisarvosana

Arto M. 16.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä, parempi, Kajka. Huolimatta siitä että Kajka on painavampi kuin jotkut muiden valmistajien mallit, on tämä edellä kantomukavuudessa ja kestävyydessä. Plussaa tulee myös siitä että koko pääosaston saa avattua kokonaan jolloin tavaroita on helppo ottaa ja järjestää. Tämä on naisten malli mutta toimii miehilläkin. 55 litraa riitti hyvin viikon tunturivaellukselle kun pakkasi mukaan olennaisen.

tii...@...om 03.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Lyhyenä (157 cm) naisena hyvä ja tukeva selässä. Todella näppärä edestä ja päältä oleva täyttömahdollisuus. Juomapulloverkkotasku sivussa ehkä hitusen liian pieni. Kaikin puolin ollut muuten tyytyväinen.

Nimimerkki Kajka! 11.04.2011:
Tukeva, kulutusta kestävä ja hylkii likaa. Erinomaiset pehmusteet. Ei varmasti hierrä, vaikka olisi miten painavaksi pakattu. Säätövaraa löytyy (erityisesti selkäsäädölle plussaa!). Vaikka tämäkin on ihan riittävä, niin ehkä kannattaa myös harkita saman mallin isompaa versiota, koska painossa ei juuri ole eroa. Viimeksi myhäilytti olla Kajkan omistaja, kun kaverin eri merkkisestä rinkasta irtosi toinen olkahihna Karhunkierroksen viidellä ensimmäisellä kilometrillä. (Suositellaan pakkaamaan myös parit Vauden metallisolkiset irtohihnat mukaan, niillä mentiin seuraavat 75 km, saa varuste.netistä =D ) Kajka on kyllä erittäin kestäväksi suunniteltu, ja parempi selässä kuin mikään muu testaamani rinkka. Mahavyössä olevat laukut on kätevät (esim. pienelle kameralle tai kävellessä naposteltavalle).

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus