Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Matkustus » Hygienia » Kasvomaskit » Buff Suodatinmaski Solid Black »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville K. 16.11.2020:
Yleisarvosana
Niskaremmi on kyllä aavistuksen tiukka, siinä saisi olla muutama sentti säätövaraa. Kevyt maski, vähäinen hengitysvastus.
Marika K. 15.11.2020:
Yleisarvosana
Yhden kerran käyttökokemuksella kertakäyttöinen suodatin oli helppo saada paikoilleen (ainakin helpompi kuin toisen valmistajan maskissa) ja välillä hengästyessäkin sai kohtuullisen hyvin hengitettyä ilmaa maskin läpi. Maskin käytettävyyttä lisäisi, jos sen voisi keittää, 60 pyykkikoppa ei täyty kovin nopeasti sinkkutaloudessa. Muutaman näitä voisin tilata siksi lisääkin. Lisäksi ulkoasu tyylikäs ja maski pysyi hyvin paikoillaan. Pään taakse kiinnitys hyvä, ei ainakaan paina korvia.
Hanne R. 29.10.2020:
Yleisarvosana
Maski istuu hyvin naamaan. Hengiteltäessä sisempi kangas meinaa olla suussa. Ensimmäisellä käytöllä suodatin meinasi olla rypyssä, mutta seuraavalla osasin sen laittaa. Tyylikäs. Käytän budolajissa ja kiipeilyssä.
Antti M. 25.10.2020:
Yleisarvosana
Toimii
Markus S. 28.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvin istuva ja laadukkaan oloinen laitos. Buff osaa joustavat kankaat, jotka eivät hiosta, tämäkään ei ole poikkeus. Paperiset filtterit hieman haastavia asentaa, mutta suosittelen kyllä muillekin.
Jonas H. 19.9.2020:
Yleisarvosana
Turo L. 13.9.2020:
Yleisarvosana
Hyvältä tuntuva maski. Mukavan oloinen materiaali ja kätevä vaihtosuodatin.
Jari K. 8.9.2020:
Yleisarvosana
Ihan hemmetin hyvä hengitys maski. Tämän läpi pystyy jopa hengittämään.
Nimimerkki Harsten 21.10.2020:
Alaremmi tuntuu hieman kireähköltä ääripituudessa heteromiehelle ja yläremmillä kiristämällä saa kasvon pysymään napakasti kasvoilla ilman että maski valuisi alaspäin puhuessa. Silmälasit höyrystyy tässäkin maskissa mutta pienellä lasien asettelulla senkin saa korjattua. Hieman hintava mutta menee toinenkin maski tilaukseen
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus