Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Telttasaunat‪» Savotta Hiisi 4 Telttasaunapaketti (kamiina savutorvineen ja kivitelineineen)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Steffen V. 13.1.2022
Yleisarvosana
Testasin sitä 3-4 asteen ulkolämpötilassa kohtalaisella tuulella ja se toimi todella hyvin. Ainoa pieni kritiikki: Steinrackia ei ole käsitelty kunnolla, sinun on oltava varovainen, ettet leikkaa itseäsi.
Anonyymi 30.12.2021
Yleisarvosana
Todella sääli, ettemme päässeet aloittamaan saunakautta, koska emme saaneet koko pakettia. Kuukauden jälkeen meiltä puuttuu edelleen takka ja kivihäkki. Kieltäydyimme, mutta emme edes saaneet vastausta. Siksi emme ole vielä käyttäneet telttaa.
Anonyymi 30.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 25.9.2021
Yleisarvosana
Upea teltasauna - voin vain suositella tätä tuotetta.
Markku K. 22.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja käyttökelpoinen paketti. Jos mukana olisi vesipata piippuun, niin olisi täydellinen.
Jarmo K. 8.9.2021
Yleisarvosana
Kokonaisuus hyvä ja kasaus helppoa.
Annukka L. 4.9.2021
Yleisarvosana
Markus T. 17.8.2021
Yleisarvosana
Huippu ostos. Ruuan laitto ulkona ilman telttaakin on aivan huippu. Sauna kaminana toimii. Teltta laadukas.
Ilkka T. 2.8.2021
Yleisarvosana
Paketissa tuli mukana kaikki tarvittava kiuaskiviä ja lauteita lukuun ottamatta. Löylyt on todella miellyttävät ja saunassa jaksaa istua pitkään.
Anonyymi 15.7.2021
Yleisarvosana
Kaikin puolin hyvä, laadukas ja loistavat löylyt!
Roni N. 17.6.2021
Yleisarvosana
Noin 5 saunakertaa takana ja loistavat happirikkaat ja kosteat löylyt. Suosittelen kiviä noin 1,5ltk, et jää päällekin riittävästi. Koska kivi määrä pieni vaatii jatkuvaa tulta ja sopivaa tuhkaluukun asentoa. Ikkuna saisi olla isompi ja ylempänä, niin maisema pääsisi oikeuksiinsa. Ei niiden kuumimpien löylyjen ystäville, mutta kosteiden ja hapekkaiden kyllä!
Anonyymi 9.2.2021
Yleisarvosana
Sarjassa on kaikki tarvitsemasi.
Heiko S. 30.1.2021
Yleisarvosana
Viileä
Hans M. 21.1.2021
Yleisarvosana
Kaikki on hyvin 👍
Heikki P. 13.1.2021
Yleisarvosana
Todella nopea pystyttää, parikymmentä minuuttia. Rakenne yllättävänkin tiivis, eli lämpö ei karkaa. Kiuas hyvin mitoitettu, lämpenee nopeasti, runsas puoli tuntia niin saunomisvalmis, myös pikkupakkasilla. Kangas ja ompelut kestäväntuntoiset. Kiuas myös kestävältä vaikuttaa, olisiko 4mm terästä. Miinusta: Kiuas ja piiput ruostuvat nopeasti, jos muutaman päivän ovat ulkona kosteassa. Alumiinikepit ovat todella kevyet, mikä liikuteltavuuden kannalta toki erinomainen asia, mutta tämän seurauksena eivät kestä kovin suurta rasitusta.
Benjamin P. 3.1.2021
Yleisarvosana
Sarja toimii hyvin. Käytän uunia pysyvästi, teltta korvataan ehdottomasti puurakenteella ensi vuonna.
Stig N. 31.12.2020
Yleisarvosana
Harry B. 13.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 5.11.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvä
Gilbert M. 11.12.2020
Yleisarvosana
yksinkertainen ja vakaa rakenne Valitettavasti teltassa ulkolämpötila 0 C max 55 ° C ei ole sauna
Miika K. 1.12.2020
Yleisarvosana
Lyhyemmät jalat toimisivat paremmin sauna käytössä
Anonyymi 29.8.2020
Yleisarvosana
Telttasarja on suuri arvo. Se on paljon halvempaa kuin ostaa komponentit erikseen. Sarjan teltta on erinomainen ja seisoo hyvin. Se on hyvin suunniteltu ja tekee työtä hyvin. Teline on raaka, yksinkertainen ja kiinnittyy epäjohdonmukaisesti lieden kanssa, mutta tekee työn. Liesi on suunnittelun heikko kohta. Se tekee hienoa työtä saunana, mutta liesi on raskas, karkeasti hitsattu, huonolaatuinen ruostumaton teräs, ei päällystetty lämmönkestävällä ruosteella, raskas ja huono jalkamuotoilu takaa heikon tunteen, yläosa on kaareva kohtalaisesti minulle vain muutamalla kivellä parin käytön jälkeen ja mikä tärkeintä, savupiipusta lentävät kipinät jättävät reikiä telttaan. Savotta on tietoinen tästä ja ehdottaa kovapuun käyttöä tämän estämiseksi, mutta pieni savupiipun jatke ja paremmin suunniteltu liesi voivat lievittää tätä melko vähän. En ole käyttänyt omaisuudestani muuta kuin kuivattua koivua ja tuhkaa (kovapuuta), ja minulla on edelleen ongelmia. Lisäksi jos tämä tapahtuu varmasti eikä kuulu normaalin takuun piiriin, korjaustarvikesarja tulisi sisällyttää sarjaan eikä sitä saa myydä erikseen. Tämä vahinko ei vaikuta toiminnallisesti välittömästi, mutta voin vain kuvitella, että viiden vuoden kuluttua ruoste olisi riittävän vakava loimi liesi voimakkaasti ja teltan katon kipinät riittäisivät merkittävästi ilmaan. Savotta tarvitsee toimittaa tuotteen kanssa korjaussarjan ja suunnitella uudelleen liesi / savupiippu. Minulla on yleensä hyvä painavampi kauppa parempaan tuotteeseen, mutta täällä ei ole kauppaa. Heidän on mietittävä tuotteitaan uudelleen, jos he haluavat merkitä itsensä raskaaksi / pitkäikäiseksi / luotettavaksi tuotemerkiksi. Sauna toimii, mutta kuinka kauan? Lisäksi olen tyytyväinen kokemukseni Varuste.net-sivustosta
Ulla T. 25.8.2020
Yleisarvosana
Aivan loistava,hyvät löylyt,olen erittäin tyytyväinen
jouni P. 31.7.2020
Yleisarvosana
Kokonaisuutena todella hyvä setti, mahtavat löylyt, helppo kasata, mutta mihinkään korpivaelluksellehan tätä ei raahata, koko setillä kuitenkin lauteineen kivineen ja halkoineen painoon vähän yli sata kiloo..
Reetta L. 9.7.2020
Yleisarvosana
Helppo pystyttää, kankaat laadukkaat ja saunassa hyvät, ilmavat löylyt.
Mikko K. 9.7.2020
Yleisarvosana
Hieno paketti. Kyllä sielä viihtyy. Hyvät happirikkaat löylyt.
JUSSI V. 19.5.2020
Yleisarvosana
KERRASSAAN MAINIO KOKONAISUUS. HYVÄT LÖYLYT KUN OPPII LÄMMITTÄMÄÄN, LÄMPÖMITTARIA KANNATTAA KÄYTTÄÄ.
Nimimerkki Swimyoshi 2.3.2021
Paljonko toimitus Japaniin maksaa?
Asiakaspalvelija Eero L. 9.3.2021
Tämä paketti on liian iso ja raskas lähetettäväksi Japaniin yhtenä eränä. Sinun on tilattava osat 2 tai 3 erässä, jotta toimitusmenetelmät ovat käytettävissä. Näet hinnan kassalla.
Sebastian U. 2.2.2021
Toimii moitteettomasti. Kun ulkolämpötila on 4 astetta, 75-80 astetta ei ole ongelma. Edellytys on, että käytät hienonnettua, hyvin kuivattua puuta. En voi ymmärtää, miksi jotkut käyttäjät eivät saaneet täällä yli 55 astetta.
Nimimerkki Jörg W. 9.1.2021
Toimitetaan nopeasti, pystytetään nopeasti ja helposti. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Joten sinulla voi olla sauna missä tahansa.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus