Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Veden puhdistus‪» Vedenpuhdistimet‪» Grayl Ultralight Compact Purifier‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kalle K. 3.11.2021
Yleisarvosana
Håkan H. 9.10.2021
Yleisarvosana
Yksi parhaista ja kestävistä vesisuodattimista. Tämä on paras koko yhdelle henkilölle. Toimii kaikkialla
Anonyymi 6.10.2021
Yleisarvosana
Luottokaveri eräretkillä. Toistaiseksi filtteri toiminut erinomaisesti, ollut käytössä muutamalla parin yön reissulla sekä päiväretkillä.
Anonyymi 6.10.2021
Yleisarvosana
Anssi G. 5.10.2021
Yleisarvosana
Alkuun tuntuu pelaavan oikein hyvin, mutta jo viikon reissulla elokuisessa Käsivarren erämaassa (jossa kaikkia vesiä emme edes puhdistaneet), alkoi kämmeniin sattua kun puhdistinta piti painaa aina vaan pitempään. Minuutti, jopa kaksi oli ihan normaali aika, jotta sai tuon vajaa puoli litraa puhdistettua. Kuivatus auttoi vähän. Perusperiaate tuntui hyvältä ja pullo on hyvän näköinen ja kätevän kokoinen – se isompi versio tästä olisi ollut todella iso jööti, kun taas tämä menee aika kätevästi juomapullotaskuun. Kierrekorkki ei ole paras mahdollinen, mutta menettelee. Eli ajaa asiansa lyhyellä reissulla.
Tuomas V. 18.9.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin. Isompi malli ehkä kuitenkin parempi, sen kanssa ei tarvitse erillistä juomapulloa.
Anonyymi 4.9.2021
Yleisarvosana
Mukavempi kantaa mukana kuin isompi malli jos reissussa mukana muita vesiastioita täytettäväksi. Sameistakin vesistä on kyllä tullut kirkasta ja hyvää.
Kalle J. 3.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 29.6.2021
Yleisarvosana
Paras vaihtoehto retkeilyn vedenpuhdistukseen. Kevyt ja helppokäyttöinen.
Anonyymi 16.6.2021
Yleisarvosana
Todella kätevän kokoinen ja helppo käyttää.Puhdistaa jopa virukset vedestä. Muista vain avata korkki auki ennen kuin painat suodattimen alas jotta ilma pääse pois säiliöstä.
Jani H. 12.5.2021
Yleisarvosana
Kalle N. 5.5.2021
Yleisarvosana
Toimii erittäin hienosti. Helvetinjärven vesi muuttui ruskeaskosta täysin kirkkaaksi ja mitään makuja ei ollut havaittavissa. Vaatii jonkin verran voimaa painaa. Ihan pieniltä lapsilta homma ei taitu. Poika 9v sai hienosti vedet kyllä puhdistettua.
jan w. 10.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä, helppokäyttöinen. Suodattinen saa vaihtaa reilusti speksejä useammin. Niin, kuin kaikissa tuotteissa speksit on myyttejä.
Timo V. 13.2.2021
Yleisarvosana
salla t. 19.11.2020
Yleisarvosana
Idea on hieno, mutta kyllä tää epäilyttää. Vie tilaa repusta, ja pitää olla erikseen juomapullo, ettei suodatinta tarttis liottaa jo suodatetussa vedessä.. en käyttäisi ainakaan ulkomailla.
Riku W. 18.12.2020
Yleisarvosana
Eero M. 16.12.2020
Yleisarvosana
Kesä tuli tämän kanssa touhutessa 6 kansallispuistossa ja henki pihisee vieläkin, joten suosittelen. Erittäin helppokäyttöinen ja tukeva käytössä.
Satu K. 7.12.2020
Yleisarvosana
Puhdistaa veden nopeasti, ihan loistava tuote.
pir...@...om 2.11.2020
Yleisarvosana
Tuote toimii mainiosti siihen saakka, kunnes filtteri on märkä ja ei saa kuivatettua yöllä. Märkä filtteri ei käytännössä painu enää sisään eli ei toiminut. Tämä ilmiö alkoi toisena retkipäivänä noin 6 suodatuksen jälkeen, eikä vesikään ollut kovin humuspitoista tai ei lainkaan, joten siinäkään ei vika ollut. Vaihdettiin kyllä uuteen filtteriin, mutta epäilykseni ovat edelleen voimassa, kun en ole nyt päässyt kokeilemaan. Olisi jännä kuulla, miten muilla on pidemmillä reissuilla toiminut.
Helmi T. 23.7.2020
Yleisarvosana
Filtteri meni tukkoon muutaman käyttökerran jälkeen. Toimii kuivatuksen jälkeen, mutta kahden päivän retki koko ajan käytössä oli jo liikaa.
Anonyymi 21.7.2020
Yleisarvosana
Kokemusta vasta parista käyttökerrasta. Vaikuttaa toimivan juuri kuten on luvattu. Tämän pullon koko on mielestäni ihanteellinen monenlaiseen retkeilyyn, ja olen itse tyytyväinen, etten ostanut isompaa mallia. Netistä tilaamalla en sen isomman version kokoa olisi oikein hahmottanut, mutta kaupassa nähtynä oli selvä, että sitä ei tulisi raahattua mukana varmuuden vuoksi.
Hanna A. 5.7.2020
Yleisarvosana
todella sopiva koko minulle. mahtuu hyvin repun takuun ja silti tilauus on riittävä. aika lujasti saa painaa. ei taida jälkikasvulta onnistua veden puhdistus tällä. silti ihan loistava
Anonyymi 13.6.2020
Yleisarvosana
Vaikuttaa pätevältä vehkeeltä. Kajakkireissun yhteydessä tuli testattua ja järvivesi muuttui täysin juotavaksi kuin taikaiskusta.
Erik S. 4.6.2020
Yleisarvosana
Toimii toistaiseksi oikein hyvin! Ei rippeä!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus