Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Red Paddle Co 13'2" x 30" Voyager+ paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
esa...@...om 2.9.2021
Yleisarvosana
Olin kahden vaihella tämän 13'2"-mallin suhteen. Hiukan etukäteen askarrutti tuo kapeus ja pituus, koska aikaisempi lautani oli kooltaan 10'8"/30". Kuitenkin heti ensimmäisestä suppailukerrasta lähtien oli selvää, että tuli tehtyä oikea valinta. Lauta ei missään nimessä ole liian kapea ja siten kiikkerä, toki se vaatii hieman enemmän kokemusta ja tottumista verrattuna esim. vanhaan lautaani. Kuitenkin seisten olen melonut koko ajan myös vastatuuleen ja aallokkoon. Lauta liukuu todella vaivattomasti ja uuden keulan ansiosta vastatuuleen pienessä aallokossa melonta on vaivantonta. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että lauta huokuu laatua, toki niinhän sen pitääkin tuohon hintaan, koska eihän se halpa ole. Mela ja pumppu ovat erinomaisia, varsinkin tuo pumppu, 20 psi saa pumpattua aika vaivattomasti. Omat lenkit ovat yleensä 5-10 kilometrin mittaisia järvellä ja tähän tarkoitukseen lauta on erittäin toimiva.
Olli S. 31.8.2021
Yleisarvosana
Kattava lautapaketti. Lauta on vakaa, mutta nopeampi kuin 12'6 versio samasta laudasta. Ei kaikkein kevyin tai ketterin lauta, mutta todella suuntavakaa. Erinomainen laukku, vähän raskas mela.
Jaakko H. 22.7.2021
Yleisarvosana
Retkisuppailuun erinomainen, suuntavakaa lauta. Ei lasten leikkeihin tai reiteille(/olosuhteisiin), jossa laudan tulisi kääntyä rivakasti. Harkitsin tämän ja Voyager 12'6" (32" leveä)välillä ja yksi seikka oli, onko tämä 30" leveä liian kiikkerä kaltaiselleni suppaajalle. Ei ole. Joka tapauksessa isommassa aallokossa itselläni menee toistaiseksi polvillaan suppailuksi riippuen tuulen/laudan suunnasta. Aikaisempi lautani oli 32" leveä ja alle 13 ft pitkä. Usean suppailun jälkeen voin sanoa, että lauta on jatkossa oltava enintään 30" leveä ja käyttötarkoitukseni (retket) mukaan vähintään 13 ft pitkä. Tuohon lisäksi, kun ostin muun muassa retkitavaroita vedeltä suojaavat lisävarusteet Red Dry Bag 60 Blue ja Red Original Deck Bag, tuli retkistä huolettomampia.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus