Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Red Paddle Co Ride 10'6" x 32" pakkaus‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Peter R. 27.8.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava SUP. Monipuolinen ja sopii meille täydellisesti, joka käyttää niitä jokilla, pienemmillä järvillä ja retkillä. Vakaa, tyylikäs ja laadukas. Täytän omani noin 5 minuutissa 18 psi: iin, mikä on nopeaa. Mukana tuleva titaanipumppu on hyvä. Ainoa asia, joka häiritsee minua hieman, on se, että se ei ole suunnanvakaa kuin kiertomatka. Sinun on vaihdettava puolta 3-5 iskun jälkeen meloa käyttäen.
Anita S. 11.8.2021
Yleisarvosana
Olen vasta vähän harjoitellut suplaudalla, mutta se tuntuu erittäin vakaalta ja hyvältä. Odottelen tyyniä kelejä, koska silloin on helpompaa näin alussa. Minulla on tasapainon kanssa ongelmia ja toivon siihen parannusta suppailemalla.
Andy H. 11.8.2021
Yleisarvosana
Hämmästyttävä palvelu! Sujuvaa ja tehokasta vientiä / tuontia tai Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Suosittelen ja käytän uudelleen! Kiitos!
Mari A. 7.8.2021
Yleisarvosana
Todella vakaa ja silti hyvin etenevä SUP-lauta. Varustelu on myös huippuluokkaa, kantokahvoja laudassa on riittävästi, kiristettävät kuminauhat tavaroiden kiinnittämiseen ja kaksisylinterinen pumppu täyttää laudan todella nopeasti. Mela ei ole sitä kevyintä sorttia, vaikka hiilikuitua on käytetty osittain, muut materiaalit tuovat painoa melaan. Mukana tulevilla ohjeilla ei voi mennä mönkään, edes pakkaamisessa. Ensimmäiseksi laudaksi tästä saa todella pitkäikäisen kaverin.
Sanna K. 28.7.2021
Yleisarvosana
Erityispiirteet hyvästä pakkauksesta, käyttöönotto ja takaisin pakkaaminen on nopeaa ja sujuvaa
Anonyymi 28.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 10.6.2021
Yleisarvosana
Materiaaleiltaan laadukas ja tukeva SUP-lauta. Tämä on toinen tällainen, jonka olen ostanut. Pumppu on hyvä ja laudan täyttäminen onnistuu riittävän nopeasti (ehkä 2-3 min), jos lautaa joutuu usein tyhjentämään. Kuljetusreppuun on helppo pakata lauta ja muu roina kuljetusta varten.
Anonyymi 21.5.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä laatu, kätevä kuljetus ja helppo pakata. Sillä on alussa melko voimakas tuoksu, mutta se katoaa.
Nimimerkki Harri 17.7.2021
Mikä paine pitäisi olla?
Asiakaspalvelija Eero L. 20.7.2021
Maksimipaine on 25 psi vaikka tuotteessa lukisi 15 psi. Yhteen erään suppeja on päätynyt väärä tieto maksimipaineesta.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus