Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Kalastus » Vieheet » Tarvikkeet » Kemikaalit »

Gulff Duck CDC kellunta-aine 15ml


Hinta

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Kalastusosasto


Tuotteen kuvaus

Duck the Floatant on Gulffin laboratorion kehittämä upea uuden teknologian kellunta-aine. Tuotteen General versio on tarkoitettu yleiskyttöön ja sopii lähes kaikille materiaaleille. CDC versio on tarkoitettu erityisesti CDC materiaaleille ja muille hennoille luonnonmateriaaleille. Tämä uusi kellunta-aine ei pidä muiden kellunta-ainevalmisteiden tapaan sisällään lainkaan silikonia eikä myöskään vesistöille vaarallisia ainesosia. Sen kolmen aineen jalostettu yhdistelmä takaa hämmästyttävän pitkän kelluttamisajan ja ominaisuudet sekä kristallin kirkas väri jopa korostaa perhon alkuperisiä värej. Kellunta-aineen kehittämisessä ovat olleet mukana Gulffin kemistien lisäksi sosiaalisesta mediastakin tunnetut ruotsalaiset ja suomalaiset pintaperhokalastuksen asiantuntijat sekä tuoteturvallisuuskonsultit.

Tuoteturvallisuus:
EU alueen sek kansainvlisten kemikaalisäädösten mukaisesti tuotteessa on asianmukaiset turvallisuusmerkinnät ja varoitukset käyttäjille sekä viranomaisten vaatima lapsiturvallinen korkki. Toistaiseksi Gulff on ainoa yksiselitteisesti turvallisuusvaatimuksia noudattava ja viestivä tuotemerkki. Korkin alta löytyy tarkkaan kellunta-aineen levitykseen soveltuva ohut levityskärki ei enää tahmaisia perhoja.

Miten käytän tuotetta:
Levitä kellunta-ainetta perhoon ja odota hetki aineen imeytymistä. Tarvittaessa pyyhi ylimääräinen aine pois. Kalasta perholla normaaliin tapaan. Perhon vajottua pinnan alle esimerkiksi kosken kuohun tai siiman viistätyksen vuoksi, nosta perho takaisin pinnalle helpolla vavan liikkeel0ä. Perho kelluu jälleen entiseen tapaan. Perhosta ja kalastuksen kestosta riippuen perho on mahdollisesti käyttövalmis myös seuraavana päivänä ilman aineen erillistä lisäämistä.

Paino
0.1 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus