Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Polar»

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Polar Vantage M

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Polar Vantage M Black
Black
Polar Vantage M White
White
Polar Vantage M Black / Copper +30.15 $
Black / Copper +24.31 $


Koko
S / M
M / LSaatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Polarin Vantage M on rannesykemittauksella ja GPS:llä varustettu kovatasoinen, kevyt ja ohut multisport- ja juoksukello. Vantage M tarjoaa uusinta urheilutekniikkaa mutta vähemmän painoa ranteeseen.

Polar Vantaget ovat päivittyneet uusilla ominaisuuksilla!

Polar Vantage M ja Vantage V -mittareille on julkaistu ohjelmistopäivitys, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia. Päivityksen myötä Polar Vantage -sarjan kellot seuraavat entistä monipuolisemmin esimerkiksi unta ja palautumista. Uudet ominaisuudet saa käyttöönsä päivittämällä Vantagen Polar Flow’ssa joko puhelimella tai tietokoneella. Uusien ominaisuuksien lisäksi päivitys sisältää parannuksia jo olemassa oleviin toiminnallisuuksiin.

Uudet ominaisuudet
 • Sleep Plus Stages™: antaa entistä monipuolisempaa tietoa unen laadusta mittaamalla esimerkiksi, unen kestoa, vaiheita (syvä, kevyt, REM), syklejä ja keskeytyksiä.
 • Nightly Recharge™: mittaa automaattisesti yön aikana kuinka hyvin keho palautuu edellisen päivän haasteista.
 • Serene™ -hengitysharjoitus: Ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rauhoittamaan kehon ja mielen.
 • Galileo/QZSS sateliittijärjestelmien tuki, joka parantaa GPS:n tarkkuutta ja toimivuutta tietyillä alueilla
 • Polar Kuntotesti: testaa käyttäjän kuntotason helposti vain viidessä minuutissa ja antaa arvion maksimihapenottokyvystä (VO2max). Voidaan tehdä joko sykevyön kanssa tai ilman.
 • Zone Lock: Mahdollistaa syke- ja vauhtialueiden lukitsemisen treenin aikana. Laite ilmoittaa värisemällä, mikäli lukitulta alueelta poistutaan.
 • Kierrostiedot: esimerkiksi kierroksen aika-, matka- ja keskivauhtitiedot Vantage-kellon harjoituskansiossa.
 • Manuaalinen juoksusensorin kalibrointi
 • Jatkuva näytön taustavalo: Käyttäjä voi halutessaan asettaa näytön taustavalon olemaan jatkuvasti päällä harjoituksen ajan.
 • Aktiivisuusmuistutus: laite ilmoittaa, kun käyttäjä on ollut paikallaan 55 minuuttia ja muistuttaa lähtemään jaloittelemaan.
UUTTA RANNESYKEMITTAUS-TEKNOLOGIAA
Rannesykemittauksessa on käytetty uutta Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologiaa varmistamaan mahdollisimman tarkan rannesykemittauksen haastavimmissakin olosuhteissa. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että rannesykemittauksessa on yhdistetty optista sykemittausta ja ihokosketusmittausta, joka parantaa rannesykemittauksen luotettavuutta, kun sykesignaalia häiritsevät liikkeet saadaan suljettua mittauksen ulkopuolelle.

HELPOSTI VAIHDETTAVA RANNEKE
Polarin Vantage M:stä saa vaihdettua 22mm jousitappikiinnityksen ansiosta erittäin helposti ja nopeasti rannekkeen. Toisin sanoen voit käyttää yhtä ranneketta treeniin ja toista tai vaikkapa useampaa arjessa, väriä tyylin mukaan vaihdellen. Toimii myös muiden valmistajien 22mm jousitappikiinnitteisten rannekkeiden kanssa. Ja rannekkeissa on valinnanvaraa:

 • Urheilurannekkeet: Polarilla on valkoista, mustaa ja punaista urheiluranneketta, jotka on valmistettu TPE-muovista ja silikoista. Näitä saa vieläpä kahdessa eri koosso, eli istuvuus paranee.
 • Tekstiilirannekkeet: Arkityyliin sopii mainiosti kudotusta, kierrätetystä PET-langasta tehty tekstiiliranneke. Tekstiiliranneketta saa myös kolmessa eri värissä: valkoisena, oranssina ja petrolinvihreänä.

KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET
 • Polar Precision Prime: Saat tarkan rannesykelukeman haastavimmissakin olosuhteissa.
 • Lajiprofiilit: Polar Vantage M tukee yli 130:tä urheilulajia. Lisää suosikkilajisi Polar Vantage M:ään Polar Flow -sovelluksessa.
 • Ympärivuorokautinen aktiivisuuden seuranta: Polar Vantage M seuraa askelia, matkaa, kulutettuja kaloreita sekä unta ja antaa mukautetun aktiivisuustavoitteen jokaiselle päivälle.
 • Training Load Pro: Muunna harjoittelun tuottama rasitus dataksi ja näe, miten treeni rasittaa kehoasi.
 • Uintimetriikat: Seuraa etenemistäsi altaassa. Polar Vantage M havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan etäisyyttä ja vetoja myös avovesiuinnissa.


MONIPUOLINEN HARJOITUSKUMPPANI
Treenissä tulee tuloksia parhaiten, kun saa mahdollisimman kattavan kuvan siitä, miten treenit ovat rasittaneet ja millaista kehitystä on tapahtunut. Vatage M tarjoaa siihen oivallisia työkaluja.


Training Load PRO™

Kun harjoittelet tiettyä tavoitetta silmällä pitäen, sinun täytyy tietää, miten treeni rasittaa kehoasi, jotta voit löytää tasapainon erityyppisten harjoitusten ja levon välillä. Polar Vantage M näyttää, miten harjoittelukerrat rasittavat kehoasi ja miten rasitus vaikuttaa suoritukseesi. Training Load Pro seuraa harjoittelun sydän- ja verenkiertoelimistön säätelyjärjestelmälle aiheutunutta kuormitusta (Cardio Load) ja ottaa huomioon myös sen, miten rasittuneeksi tunnet itsesi (Perceived Load). Jos käytät erillistä juoksu- tai pyöräilytehomittaria, näet myös lihaskuormituksen (Muscle Load).

Kun tiedät, miten rasittuneita kehon eri osat ovat, voit optimoida treenin harjoittamalla oikeaa kehon osaa oikeaan aikaan. Saat jokaisesta harjoituskerrasta palautteena numeroarvon, sanallisen arvion sekä visuaalisen asteikon.

Kardiokuormitus (Cardio Load)

Kardiokuormitusarvo kertoo, miten paljon kukin harjoituskerta rasittaa sydän-- ja verenkiertoelimistön säätelyjärjestelmääsi. Se lasketaan sykkeestä kunkin harjoituskerran jälkeen. Kardiokuormitus lasketaan TRIMP-arvona, jota käytetään yleisesti harjoituskuormituksen määrälliseen arviointiin.

Koettu kuormitus (Perceived Load)
Koettu kuormitus ottaa huomioon oman subjektiivisen kokemuksesi harjoituksen haastavuudesta. Koettua kuormitusta mitataan käyttämällä tieteellisesti hyväksyttyä RPE (Rate of Perceived Exertion) -menetelmää. Koetun kuormituksen taso ilmaisee, miten raskas treeni oli verrattuna edellisten 90 päivän keskimääräiseen harjoitusrasitukseen.

Rasitus (Strain) ja Kestokyky (Tolerance)
Yksittäisten harjoituskertojen kuormituksen lisäksi voit seurata, miten kardiokuormitus kumuloituu ajan mittaan. Rasitus ilmaisee, miten paljon olet viime aikoina rasittanut itseäsi harjoittelulla. Se kertoo viimeisten seitsemän päivän keskimääräisen päivittäisen kuormituksen.

Kestokyky kuvaa, miten hyvin kehosi kestää aerobista harjoitusta. Se kertoo viimeisten 28 päivän keskimääräisen päivittäisen kuormituksen. Voit lisätä aerobista kestävyyttäsi lisäämällä harjoittelua hitaasti pitkän ajan kuluessa.

Kardiokuormituksen tila (Cardio Load Status)
Ilmaisee rasituksen ja kestokyvyn välisen suhteen ja arvioi, miten harjoitus vaikuttaa kehoosi.

Lihaskuormitus (Muscle Load) (käytettävissä vain yhdessä tehomittarin kanssa)
Jos käytät tehomittaria juoksun tai pyöräilyn aikana, Polar Vantage M laskee myös lihaskuormitusarvon. Lihaskuormitus kertoo, miten paljon lihakset rasittuivat harjoituksen aikana. Lihaskuormitusarvo auttaa mittaamaan harjoituskuormitusta suuren intensiteetin treeneissä, kuten intervallitreeneissä, sprinteissä ja ylämäkijuoksussa, joissa syke ei ehdi reagoida intensiteetin muutoksiin.

Lihaskuormitus ilmaisee mekaanisen energian määrän (kJ), jonka tuotat juoksu- tai pyöräilyharjoituksen aikana. Tämä heijastaa energian lähtöä, ei tuloksen tuottamiseen tarvittavaa energian ottoa. Yleisesti ottaen mitä paremmassa kunnossa olet, sitä parempi energian oton ja lähdön välinen suhde on.

VALITSE YLI 130 URHEILULAJISTA
Polar Vantage M:n avulla voit mukauttaa kunkin urheilulajin yksittäiset asetukset. Valitse yli 130 urheilulajista ja lisää suosikkilajiesi profiilit Polar Vantage M:ään Polar Flow -sovelluksessa. Voit lisätä urheilukelloon jopa 20 lajiprofiilia ja mukauttaa kullekin omat asetukset.

Voit esimerkiksi määrittää eri sykkeet, nopeudet tai tehoalueet ja valita, mitkä tiedot haluat nähdä kellossasi harjoituksen aikana. Oikean lajiprofiilin käyttäminen auttaa sinua pitämään harjoituspäiväkirjasi ajan tasalla Polar Flow -sovelluksessa. Lisäksi saat lajikohtaista palautetta.

TÄYDELLINEN HARJOITTELUALUSTA DATAA RAKASTAVALLE URHEILIJALLE
Polar Vantage M toimii saumattomasti Polar Flow -sovelluksen kanssa. Sovellus kerää kaikki treeni-, nukkumis- ja aktiivisuustietosi yhteen paikkaan, jossa voit käyttää niitä helposti. Voit myös synkronoida tietosi muihin urheiluyhteisöihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

SUUNNITTELE, HARJOITTELE, ANALYSOI
Saat automaattisen harjoittelupäiväkirjan, kattavat harjoittelun suunnittelu- ja analysointityökalut, etenemisraportit sekä Polar Flow -yhteisön tuen. Polar Flow on kuntoilusovellus ja treenipäiväkirja netissä. Kun tiedot harjoittelustasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi ovat verkossa, pystyt helposti seuraamaan harjoitteluasi, analysoimaan edistymistäsi ja parantamaan tuloksiasi. Polar Flow toimii saumattomasti Polar-tuotteesi kanssa ja se on saatavilla niin verkko- kuin mobiilisovelluksena.

JAA TIETOSI VALMENTAJAN KANSSA
Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihisi maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 130 x 100 mm.

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Soveltuvuus
Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, Melontalajit, pyöräily, Seikkailu, Triathlon, Uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus, Sykevyö (ei mukana)


Paino
0.1 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.25 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Anonyymi 15.3.2021
Yleisarvosana
Varsin jees kello, hyvä akunkesto ja simppeli käyttää. Treeniseuranta on enimmäkseen mainio (GPS loistava vanhempaan Polariin verrattuna, rannesyke joskus vähän kujalla, mutta eipä se täydellisesti taida toimia missään kellossa). Unenseuranta (Nightly Recharge) tuntuu tosin arpovan suositukset jollain satunnaislukugeneraattorilla, todella harvoin vastaavat omaa fiilistä unen laadusta.
Jukka L. 29.11.2020
Yleisarvosana
Täyttää lupaukset hyvin. Pientä miinusta melko pitkästä viiveestä rannemittausta käyttäessä. Muuten erinomainen tuote. Kuukauden aktiivikäytön jälkeen ei vielä havaittavissa juuri minkäänlaisia kulumia, naarmuja näytössä tms. Eli sanoisin, että kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuote.
Dmitrii A. 5.9.2020
Yleisarvosana
Olen käyttänyt sitä pari viikkoa. Tyytyväinen. Kattaa kaikki toiminnan seurantatarpeeni.
Akihito A. 6.6.2020
Yleisarvosana
Erinomainen muotoilu, riittävä akun kesto. Mutta se on minulle vähän tumma näyttö.
Pirita A. 5.6.2020
Yleisarvosana
Tuote oli juuri yhtä hyvä kuin odotinkin. Edellisen Polar M430 jälkeen tämä tuntuu loistavalta! Ei mitään huonoa sanottavaa.
Tuomas K. 21.5.2020
Yleisarvosana
Hyvä perusmittari hyvällä akunkestolla. Näytöt vaihtuu hieman liian hitaasti ja osaa valikoista ei voi selata ympäri vaan pitää mennä edestakaisin.
Heidi S. 12.5.2020
Yleisarvosana
Selkeä ja helppokäyttöinen. Sykkeen mittaus ranteesta toimii, kunhan kello on vain riittävän kireällä. Kompaktin kokoinen. Painettavat näppäimet hyvät, niin on pakkasella helpompi käyttää. Voi myös pitää vaatteiden päällä, koska toimii myös sykevyöllä.
alex p. 25.11.2019
Ihan mukavat ohjelmistot. Tosin kello jouduttu vaihtamaan koska ensimäisessä oli lasi halki ja tilalle saadussa vaihtotuotteessa ei akku lataantunut. Kolmas kello toimii moitteettomasti. Ilmeisesti vika herkkä tuote ja huolimattomasti kokoon rakennettu. Mekaaninen laatu ilmeisen heikko.
jen...@...om 17.7.2019
Yleisarvosana
Sopii omaan pieneen ranteeseen. Ainut miinus että mittaa uinti matkan miten sattuu.
Tuomas L. 25.6.2019
Yleisarvosana
Kello ollut nyt käytössä pari viikkoa ja olen ollut tyytyväinen ostokseeni. Sykemittaus on toiminut rannemittauksesksi hyvin. Uniajan seurannassa ollut pientä häikkää, koska kello tulkitsee herkästi sängyssä makoilun ja lukemisen nukkumiseksi. GPS-seuranta toiminut muutaman harjoituksen perusteella hyvin. Pari kertaa olen saanut harjoituksen päälle vahingossa kun ranne taittuu ja luu painaa nappeja kellossa. Ongelma poistuisi jos kellon pitää aina ranneluun yläpuolella, mutta itse olen pitänyt ns. normaalilla kellon paikalla ja vain harjoitusten ajaksi siirtänyt ranneluun yläpuolelle sykemittauksen parantamiseksi.
Näytä kaikki (12) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösMadvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus