Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » Katokset »

Bushmen Thermo-Tarp 2 x 3m


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Bushmenin Thermo-Tarp on toiselta puolelta lämpöä heijastava, eristävä, vettäpitävä, kevyt ja kestävä tarppi, jonka suojissa nukkuu tai majoittuu myrskyssä turvallisesti. Pyöräyttääpä siitä käteväst vielä riippumatonkin! Sisäpinnan hopeansävyinen lämpöheijaste toimii hieman avaruuslakanan tapaan, ulkopinnan tummanvihreä väri taas naamio majoitteen huomaamattomaksi.

HELPPO PYSTYTTÄÄ
Thermo-Tarpin saa vaivatta pystytettyä mitä erilaisimmilla tavoilla puiden, kivien, keppien ja vaellussauvojen avulla kiitos kunnolla teipattujen reunojen ja 14 kiinnityslenksun. 2 x 3m kokoinen suoja taipuu osaavissa käsissä erittäin suureksi majoitteeksi, joka on kevyestä 0.7kg painostaan huolimatta helposti tilavampi kuin perinteiset, kevyet teltat.

MYRSKYSUOJA
Erittäin ankarassa myrskyssä Themo-Tarpista saa oivan myrskysuojan käden käänteessä. Lämpöä heijastavan ja vedenpitävän materiaalinsa ansiosta tarppi tarjoaa turvaa hyportemialta, sateelta ja tuulelta. Materiaalin lämmönjohtokyky on noin 40 kertaa hiekkaa huonompi ja lähes 20 kertaa ruohoa huonompi.

Kuumilla keleillä tarpin voi pyöräyttää niin, että heijastava pinta on ylöspäin, jolloin se pitää paremmin varjossa ja viileässä. Tarpin voi virittää samoin päin myös vaikkapa teltan päälle suojaamaan kuumalta porotukselta. Pidentää kivasti yöunia aamupuolelta, kun ei herää hikeä valuen heti auringon noustessa.

TOIMII MYÖS RIIPPUMATTONA

Thermo-Tarpista tekee myös ison ja mukavan banaanimallin riippumaton, joka on 2 metriä leveä ja 3 metriä pitkä. Tai hieman pienemmän riippumaton, johon askartelee riippumatosta "ylijääneestä" kankaasta komian sadesuojan! Staattinen kantavuus riippumatolla on noin 120kg.

OMINAISUUDET

Koko: 2 x 3m
Koko pakattuna: 24 x 16 x 6cm
Paino: 700g
Vedenpitävyys: 3000 mm
Kiinnityspisteet: 14 lenksua

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 240 x 160 x 160 mm.

Henkilökapasiteetti
1, 2

Majoitetyyppi
Katos/Tarppi

Paino
0.7 kg

Kommentit
Seppo V. kirjoitti 16.2.2019:
Ei ehkä niitä ihan kevyimpiä suojapeitteitä, mutta toimiva ja huolellisesti tehty kokonaisuus hyvistä materiaaleista. Sietää hyvin tuulta ja pakkasta, myös kiinnityslenkit ja ompelusaumat ovat kestäneet mekaanista rasitusta rikkoontumatta toistuvista kastumisista ja jäätymisistä huolimatta, näin ainakin toistaiseksi. Tuo lämpöheijaste tuntuu hyvältä keksinnöltä, esim. nuotion lämpösäteilyä saa mukavasti suunnattua tarpeellisiin kohteisiin, ja eikä vilun yllättäessä peitteeseen kääriytyminenkään ole ihan turhaa touhua. Alumiinia muistuttava pinnoite tuntuu pysyvän hyvin kankaasssa, mitään hilseilemisen tms. merkkejä ei ole esiintynyt. Ainoa seikka mihin suhtautuisin pienellä varauksella on tarpin käyttö toistuvasti riippumattona, sitä se ei ehkä kestä pitemmän päälle vaurioitumatta ja menettämättä ominaisuuksiaan. Mielestäni kelpo reissurätti, varsinkin kylmemmille keleille.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus