Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Astiat » Mukit » Termosmukit »

Klean Kanteen Insulated Wide 592ml


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Pacific Sky
Pacific Sky
Wild Orchid
Wild OrchidSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Takaosa


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
The Insulated Wide 20oz is the best stainless steel coffee mug solution for hot coffee, hot tea or your favorite iced drinks. Leak proof Café Cap 2.0 is easy to drink from, clean and keeps liquids contained. Climate Lock™ double-wall vacuum insulation keeps drinks hot for 14 hours and iced for 48 hours! Klean Coat™ powder coat finish is 4X more durable, chip-resistant and safe for people and planet.

Tilavuus
592 Millilitraa

Kommentit
Lauri K. kirjoitti 11.1.2020:
Hyvän näköinen ja kokoinen mutta korkki falskaa todella paljon. Ei kyllä käy muuta kuin auto- tms vain pystyssä pidettävään käyttöön.
Petri P. kirjoitti 25.1.2019:
Älyttömän hyvä tuote. Kahvi pysyy lämpimänä todellakin ja sitä on helppo juoda suoraan korkista missä on tiivis lukko ettei kahvit roisku pitkin autoa. Toimi myös kuumalle minttukaakaolle ralleissa 😉
Lasse K. kirjoitti 13.7.2018:
Pitää nestettä hyvin ja pitkään halutussa lämpötilassa. Ainut huono puoli on korkin monimutkaisuus ja se, että pulloon ja korkkiin tarttuu kahvi ja muut voimakkaat hajut hyvin tiukasti.
Petri P. kirjoitti 22.5.2020:
aivan loistava tuote 5/5. kahvi pysyy lämpimänä ja näppärä juoda suoraan korkista koska semmoinen korkki tässä on. välillä korkki valskaa mut se vähenee huomattavasti kun hoksaa aukaista juomaosan ennen kun kiristää korkin kiinni että paine pääsee pois, eritoten kuumia juomia säilöttäessä. korkki myös helppo purkaa, puhdistaa ja koota. toinen samanlainen menee nyt tilaukseen. entinen toimii vielä 1v jälkeenkin mutta se tipahti rekan hytistä maahan ja pohja meni myttyrälle niin se ei pysy enää pöydällä pystysä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus