Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Kalastus» Pelastusliivit yms.» Koirien pelastusliivit»

Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi

Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi

Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi
Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi

Hinta

Määrä
kpl

Koko
2 (2-4 kg)
3 (3-5 kg)
4 (5-15kg)
5 (10-35kg) +9.62 $
6 (15-45kg) +9.62 $
7 (max. 55 kg) +14.43 $
8 (yli 50 kg) +14.43 $Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Non-Stop Dogwearin uskomattoman mukava pelastusliivi koirille. Perinteisen jäykän pelastusliivimateriaalin sijaan tämän liivin materiaali on erittäin taipuisaa ja pehmeää, joten se istuu mukavasti ja tiiviisti koiran kehon ympärille. Sopii siis erinomaisesti pidemmillekkin veneily- ja uintireissuille. Koiran uittamista varten remmille on kolme eri kiinnityspistettä.

Jopa uintia rakastavat koirat voivat yhtäkkiä väsyä ja uupua vedessä. Jos näin tapahtuu, pelastusliivimme pitää koiran kelluvana. Kaulan alla olevat kellukkeet pitävät pään pinnalla. Koiran voi helposti ja turvallisesti nostaa vedestä isosta, kestävästä kahvasta. Pelastusliivissä on näkyvä väri ja 3M heijastimet, jotka helpottavat koiran havaitsemista vedessä kaikista suunnista.

Pehmeät kelluttavat elementit auttavat koiraa kehittämään hyvän uintitekniikkan ja ovat hyvä apu uintiharjoitteluun. Sivussa olevista renkaista voidaan säätää koiran uintia ja lisätä tarvittaessa vastustuskykyä harjoitteluun. Tästä voi olla hyötyä koiran kuntoutuksessa uima-altaassa. Takana olevaan renkaaseen voidaan kiinnittää pitkä liina, jos olet vedessä veneellä, kanootilla tai SUP laudalla ja haluat hallita koiraasi tarvittaessa. Pelastusliivissä on tasku talutushihnan säilyttämistä varten.

Pelastusliivissä on säädettävä ja pehmustettu kaula-aukko sekä säätömahdollisuus rinnan ympärillä, jotka takaavat täydellisen istuvuuden. Pelastusliivi kiinnitetään soljilla ja se on helppo ottaa käyttöön, kun säädöt on tehty. Kaksi rintakehän alla olevaa hihnaa jakavat painon tasaisesti, jos koira on nostettava vedestä. Verkko-osa estää vettä jäämästä pelastusliivin sisälle. Pelastusliiviä on saatavana koossa 2-8, siitä löytyy sopiva koko niin pienikokoisille kuin suurille koirille.

Selän pituus / koko / paino:

22-28 cm = 2 / 2-4kg
28-35 cm = 3 / 3-5kg
35- 43 cm = 4 / 5-15kg
43-50 cm = 5 / 10-35kg
50-60 cm = 6 / 15-45kg
60-70 cm = 7 / max 55kg
70-80 cm = 8 / yli 50kg

Mittaa koiran selän pituus ja paino. Seuraa kokotaulukkoa. Myös taaempi hihna tulee olla rintakehän päällä, jotta pelastusliivi pysyy paikoillaan.


Noste (N)
Ei ilmoitettu


Paino
0.59 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Norja


Kommentit
Seija O. kirjoitti 20.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kantavuus, istuvuus ja pehmeys.
Minna S. kirjoitti 23.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvät säätöominaisuudet ja erinomainen mäyräkoirallekin, ja koiran tietävät ymmärtävät mittasuhteiden haastavuuden ko. rodussa. Kilpailijaan nähden leveämpi nostokahva, joka hyvä jos koira ei nouse kahdella sormella. Koira menee näihin mielellään ja kävi ihan itse toteamassa, että kelluttavat myös. Omistaja sai varmuuden, että kahvasta saa hyvin nostettua pois.
Helmi J. kirjoitti 15.12.2019:
Yleisarvosana
Todella laadukas liivi! Alkuun hieman kankea istuvuudelta mutta parin käytön jälkeen mukautunut hyvin koiralle. Pitää laittaa riittävän napakasti, että pysyy päällä optimaalisesti myös häntäpäästä. Väri ois ollu enemmän mamman mieleen muuna kuin punaisena mutta vaikea taikoa jotain mitä ei ole valmistajalla valikoimassa :D Punainen kuitenkin värinä näkyy, isoja heijastimia on, säädöt on hyvät ja helpot ja myöskin pitävät eli eivät löysty kesken käytön itsekseen. Nostokahva on plussaa ja tuli erittäin tarpeeseen jo kertaalleen kun koira mulahti sup-laudan päältä kesällä. Isompikin koira nousee juuri sen verran, että tassut saa takaisin kuivalle. Myös koira tykännyt eikä ole pyrkinyt liivistä ulos kuten aiemmasta :D
Anssi V. kirjoitti 13.11.2019:
Yleisarvosana
Saksanseisojalle oikein hyvin istuvat liivit, koirakin tykkää.
Micaela M. kirjoitti 11.11.2019:
Ei olla vielä ehditty kokeilemaan liivejä muuta kun pikaisesti. Liivit ostettiin, jotta voidaan myös uittaa pieniä koiria meidän vesijuoksualtaassa. Ensi tuntuma liiveistä ovat hyvät. Mukavan joustavat, hyvä ja kapea eturemmi - tarpeeksi tukevat vatsaremmit, hyvät säädöt, hyvät kiinnitysmahdollisuudet - myös tasku mihin voidaan painoja laittaa jos halutaan saada pyllyä alemmaksi - kuntoutusuintia varten hankittu.
Jari T. kirjoitti 20.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvin sopivat liivit uros koiralle, ei paina vehkeitä mahalenkki jos joutuu nostamaan koiran ylös selkälenkistä . Huonoa on epämääräinen kellotuskyky , liiveistä eri kilomäärä kun mitä myyjä ilmoittaa .
leh...@...om kirjoitti 18.1.2019:
Yleisarvosana
Koira pysyy pinnalla, eli toimii. Muotoilukin hyvä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus