Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Leijasurffaus » Kurssit »

Pyry ja Pärske Vetoleijan lennätys


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
Sovittuun aikaanSaatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus


Leijahiihtokurssit Helsinki-Turku-akselilla.


Kiinnostaako leijahiihto/lautailu, mutta et halua vielä ostaa koko kurssia? Leijahiihdon perusteet-kursilla opettelemme lennättämään ja hallitsemaan vetoleijaa jalan, ilman suksia/lumilautaa. Yksi tärkeimpiä asioita leijahiihdossa on oppia säätämään leijan tehoa. Kuski tekee sitä ajaessaan käytännössä koko ajan. Käymme läpi myös turvallisuusasiat, miten leija hätälaukaistaan vedottomaksi ja mitkä ovat turvalliset olosuhteet harrastaa lajia. Kurssi kestää 2-3 tuntia. Voit halutessasi jatkaa suoraan leijahiihto alkeiskurssille, missä siirrytään sitten suksien/laudan päälle ja lähdetään liikkumaan tuulen voimalla. Lennätyskurssin hinta vähennetään lejahiihtokurssin hinnasta.

Pyry ja Pärske kouluttaa etelärannikolla Helsinki-Turku-akselilla. Länsi-Uudellamaalla kurssit pidetään Pohjanpitäjänlahdella tai Lohjanjärvellä. Pääkaupunkiseudulla Tuusulanjärvi, Laajalahti ja Arabianranta ovat mahdollisia paikkoja, Turun lähellä Paimionlahti, Kirjalansalmi, Naantali ja Aarlahti. Tarkempi paikka ja aika valitaan jääolosuhteiden ja tuulensuunnan mukaan.

Osallistujamäärä: 1-3. Tilauksesta myös suuremmat ryhmät, esim yrityksille voimme räätälöidä oman kokonaisuuden useammalla kouluttajalla.

Kurssiin sisältyy kaikki välineet, paitsi sukset/lumilauta ja kypärä. Lisähinnasta myös näiden vuokraus voidaan järjestää.

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin!

Luovutamme tilaajan yhteystiedot Pyry ja Pärske leijakoululle.

Yhteys- ja lisätiedot:
Heikki Veijola


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus