Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Sukellus» Tietokoneet ja instrumentit» Rannetietokoneet»

Garmin Descent Mk1, Harmaa, safiirilasi ja DLC-titaanihihna

Garmin Descent Mk1, Harmaa, safiirilasi ja DLC-titaanihihna

Garmin Descent Mk1, Harmaa, safiirilasi ja DLC-titaanihihna
Garmin Descent Mk1, Harmaa, safiirilasi ja DLC-titaanihihna
Garmin Descent Mk1, Harmaa, safiirilasi ja DLC-titaanihihna

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti

Tilauskoodi

010-01760-11

Viivakoodi

753759186906

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Info-tiski


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Garmin Descent Mk 1 on monipuolinen GPS-sukellustietokone sukellusseikkailuihin.

Descent Mk1 on intuitiivinen, monipuolinen sukellustietokone kaikille sukeltajille riippumatta siitä, käytetäänkö kaasusäiliöitä, onko vesi suolaista vai makeaa tai käytetäänkö hengitykseen nitroxia, trimixiä vai pidätetäänkö hengitystä. Se on ensimmäinen kellon kokoinen sukellustietokone, jossa on GPS-navigointi pinnan yläpuolella, täysin värilliset kartat ja sijaintiviite, jotta voit merkitä sukelluksen alku- ja loppupisteen helposti1.

Luotettava Bühlmann ZHL-16c -algoritmi varmistaa sukelluksen aikana, että sukellusrajoitukset eivät ylity. Valittavat ääni- ja värinähälytykset ilmaisevat tilanteen sukeltaessasi. Palattuasi pintaan Descent Mk1 toimii myös tehokkaana harjoituskumppanina, koska se sisältää fēnix® 5X -monilaji-GPS-kellomme parhaat ominaisuudet, kuten älykkäät ilmoitukset3, joilla pysyt yhteyksissä ollessasi liikkeellä. Lisäksi Descent Mk1 -kello on niin tyylikäs ja miellyttävä käyttää, että halunnet käyttää sitä myös päivittäin rannekellona.

  • Tyylikäs, monipuolinen GPS-sukellustietokone, jossa on kirkas 1,2-tuumainen värinäyttö ja TOPO-kartat
  • Sisältää antureita, kuten kolmiakselisen kompassin, gyroskoopin ja barometrisen korkeusmittarin, sekä GPS- ja GLONASS-ominaisuudet, joilla voit merkitä sukelluksen alku- ja loppupisteen1 pinnan yläpuolista GPS-navigointia varten
  • Tukee yhden ja kahden kaasun sukellusta sekä mittari- ja apneasukellusta (kuten nitrox ja trimix), sukelluksia voi suunnitella suoraan laitteella
  • Sukelluslokien avulla voit tallentaa ja tarkastella enintään 10 000 sukelluksen tietoja ja jakaa niitä verkossa Garmin Connect -palvelussa ja siihen kuuluvalla mobiilisovelluksella
  • Sisältää Elevate-rannesykemittaustekniikkaa2, monilajisuoritusprofiilit, suorituskykytilastot ja älykkäät ilmoitukset3
  • Akunkesto: enintään 21 päivää kellotilassa, 12 päivää älykellotilassa, 40 tuntia sukellustilassa ja 20 tuntia GPS-tilassa4

Hengitä helpommin, sukella paremmin

Descent Mk1 -laitteella voi suunnitella sukelluksia vapaa-ajan ja tekniseen sukellukseen sekä vapaasukellukseen, ja se näyttää kaikki keskeiset reaaliaikaiset tiedot, jotka tarvitset turvalliseen sukellukseen. Tietokone aktivoituu automaattisesti, kun sukellat. Sen terävässä 1,2-tuumaisessa näytössä näet muun muassa nykyisen syvyyden, sukellusajan, veden lämpötilan, nousu-/laskutahdin, ei dekompressiota -ajan, dekompression pysähdysajan ja akunkeston.

Voit määrittää ääni- ja värinähälytyksiä muistutuksiksi tiettyihin sukelluksen kohtiin. Kello tukee enintään kuutta kaasuseosta, kuten nitrox ja trimix (enintään 100 % happea). Voit muuttaa henkilökohtaisia turvarajoituksiasi määritettävillä turva-asetuksilla.

Useita navigointiantureita

Descent Mk1 sisältää herkät GPS- ja GLONASS-satelliittiseurantatoiminnot karttaperustaiseen navigointiin maalla, ja lisäksi käytettävissä ovat täydet korkeus- ja ilmanpainemittarin sekä kompassianturin toiminnot. Selkeä kompassinäyttö on käytettävissä myös veden alla. Sisäänrakennettu korkeusmittari näyttää korkeustiedot, ja kallistuksen kompensointia käyttävä kolmiakselinen sähköinen kompassi osoittaa kulkusuuntasi niin liikkeellä kuin paikalla ollessasi. Voit avata kompassinäytön näppärästi kaksoisnapauttamalla näyttöä painamatta painikkeita.

Rannesykemittari

Descent Mk1 -sukellustietokone mittaa sykkeesi optisesti Garmin Elevate -rannesykemittauksella2 (kun käytät kelloa suoraan iholla etkä märkä- tai kuivapuvun päällä). Sukellustietokone tarkkailee rasitustasoasi ja lataa syketietosi automaattisesti Garmin Connect -tilillesi, missä voit tarkastella ja analysoida tietoja jälkeenpäin.

Edistyneet monilajikellon ominaisuudet

Täysien sukellustietokoneominaisuuksiensa lisäksi Descent Mk1 sisältää monipuoliset urheilu-/harjoittelu-, kuntoilu- ja ulkoilutyökalut, jotka ovat tuttuja suosituista fēnix-monilajikelloistamme. Voit seurata harjoitustilastojasi ja edistymistäsi sekä välttää vammoja hyödyntämällä esimerkiksi fysiologisia tilastoja, juoksun dynamiikkatietoja ja kunnon seurantaominaisuuksia. Kello sisältää erityiset esiladatut suoritusprofiilit esimerkiksi uintia, juoksua, pyöräilyä, patikointia, hiihtoa, soutua ja suppailua varten. Kellossa on myös helppokäyttöiset toiminnot ajanottoa, kierrosten laskemista ja kartan seurantaa varten. Voit myös lisätä motivaatiotasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia laitteeseen Garmin Connectista.

Älykkäät yhteysominaisuudet

Kun pariliität Descent Mk1 -kellon yhteensopivaan älypuhelimeen3, näet esimerkiksi teksti- ja sähköpostiviestien ilmoitukset kätevästi suoraan kellotaulussa. Voit myös tehdä automaattisia latauksia Garmin Connect -palveluun ja saat käyttöösi esimerkiksi ääniopastuksen ja musiikin hallinnan. Kun et sukella, kaverisi ja perheenjäsenesi voivat seurata sijaintiasi ja seikkailujasi reaaliaikaisesti verkossa LiveTrack-toiminnolla. Jos taas haluat itse seurata suorituksia jakavien kavereidesi menoa, käytä GroupTrack-toimintoa.

Ensiluokkaiset materiaalit, tyylikäs ulkoasu

Laadukkaista materiaaleista valmistetusta Descent Mk1 -sukelluskellosta on saatavilla kaksi toisistaan erottuvaa mallia: ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja käsitelty silikoninen kellonhihna ja ylellinen titaanikehyksinen versio, jonka hihna on harjattua DLC-titaania. Molempien mallien kehyksessä on EXO-antenni, joka tehostaa GPS- ja GLONASS-satelliittivastaanottoa haastavissakin ympäristöissä (verrattuna pelkkään GPS-toimintoon). Kirkas, tarkka Garmin Chroma Display -värinäyttö, jossa on LED-taustavalo, varmistaa erinomaisen luettavuuden kaikissa valaistusolosuhteissa niin veden alla kuin sen pinnallakin. Molemmissa malleissa on naarmuuntumaton, kestävä safiirilinssi.

Lataa ja mukauta

Yksi lataus riittää enintään 40 tunniksi sukellustilassa, 21 päiväksi kellotilassa , 12 päiväksi älykellotilassa ja 20 tunniksi GPS-tilassa (asetusten mukaan). Voit muuttaa tyyliäsi QuickFit™-hihnoilla erilaisiin suorituksiin tai tilaisuuksiin ilman työkaluja. Kellon mukana toimitetaan sukellusta varten tavallista pidemmät QuickFit-hihnat, jotta niitä voi käyttää myös paksun märkä- tai kuivapuvun päällä.

Kellon näyttöä voi mukauttaa maksuttomilla kellotauluilla, sovelluksilla ja tietokentillä, joita saat Connect IQ™ -kaupasta. Turvallisuutesi vuoksi Connect IQ -toimintoja ei voi käyttää sukelluksen aikana, jotta voidaan varmistaa, että kaikki sukellustoiminnot toimivat suunnitellusti. Molemmissa Descent Mk1 -malleissa on myös Wi-Fi®-yhteys, jotta saat yhteyden langattomaan verkkoosi ja voit lähettää suoritusten lataukset automaattisesti jaettaviksi Garmin Connectissa.

1GPS-paikannus ei toimi veden alla
2Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ataccuracy
3Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
4Riippuen asetuksista
Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.


Yleiset

Linssin materiaali Safiirikristalli
Kehyksen materiaali Ruostumaton teräs tai titaani
Kotelon materiaali fiber-reinforced polymer
QuickFit™-kellonhihnat kyllä (26 mm)
Hihnan materiaali Silikoni tai titaani
Kotelon koko, L x P x K 51 x 51 x 17,8 mm
Paino Teräs ja silikonihihna: 101 g Titaani ja silikonihihna: 94 g Titaani ja titaanihihna: 145 g
Vesiluokitus Sukellus 10 ATM (100 metriä EN13319)
Näytön tyyppi Auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
Näytön koko, LxK Lävistäjä 30,4 mm (1,2 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 240 x 240 kuvapistettä
Värinäyttö
Akunkesto Sukellustila: enintään 40 tuntia Kellotila: enintään 21 päivää Älykellotila: enintään 12 päivää GPS-/syketila: enintään 20 tuntia UltraTrac™-tila: enintään 30 tuntia
Muisti/historia 16 Gt


Kellotoiminnot

Aika/päiväys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/-laskuajat
Face It™-kellotaulunluonti


Anturit

GPS
GLONASS
Garmin Elevate™-rannesykemittari
Barometrinen korkeusmittari
Kompassi
Gyroskooppi
Kiihtyvyysmittari
Lämpömittari
Syvyysanturi


Päivittäiset älyominaisuudet

Yhteydet Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
Älykkäät ilmoitukset
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Puhelimen etsiminen
Etsi kello -toiminto
VIRB®-etäkäyttö
Älypuhelimen yhteensopivuus iPhone®, Android, Windows®
Yhteensopiva Garmin Connect™ Mobilen kanssa


Diving Features

Sukellussuorituksen enimmäiskäyttösyvyys 100 metriä (EN13319)
Sukellus yhdellä kaasulla
Sukellus monella kaasulla
Mittaritila
APNEA-tila
APNEA-metsästystila
Dekompressiomalli Bühlmann ZHL-16c ja kaltevuustekijät
Nitrox-tuki
Trimix-tuki
Kaasuseokset Ilma, nitrox ja trimix, enintään 100 % happea, 1 pohjakaasu ja enintään 5 dekompressio- ja/tai varakaasua
P02 Enintään 1,6, mukautettava dekompression happiosapaineasetus
Sukelluksen automaattinen aloitus/lopetus
Mukautettu sukelluksen lopetuksen aikakatkaisu Sim (20 s a 10 m)
Turvapysähdys kyllä (mukautettava pois / 3 min / 5 min)
Syväpysähdykset kyllä (käytettäessä mukautettuja kaltevuustekijöitä)
Mukautettava konservatismi kyllä (matala/keskitaso/korkea tai mukautettu käytettäessä kaltevuustekijöitä)
Sukelluksen nousu-/laskutahdin ilmaisin
Automaattinen korkeuden säätö
Lentokieltoaika kyllä (24 tunnin laskenta)
Sukelluksen suunnittelu kyllä (perus-NDL ja monen kaasun dekompression suunnittelu)
Taustavalo kyllä (määritettävä aika ja teho, syttyy automaattisesti syvyydessä)
Tallentaa sukelluksen lähtö- ja poistumiskohdat automaattisesti
Synkronoi sukellusloki Garmin Connect™ -palveluun ja Garmin Connect™ Mobile -sovellukseen
Hälytykset ja herätykset Ääni- ja värinähälytykset: nousutahti, PO2, CNS/OTU, NDL, dekompressio, kaasun vaihto. Mukautettavat (enintään 40) ääni- ja/tai värinähälytykset sukellustilaa kohti syvyyden tai ajan perusteella
Kolmiakselinen sukelluskompassi kyllä
Puuttuvan dekompression sulku kyllä (voidaan poistaa käytöstä ennen sukellusta käyttäjän kuittauksella)
Jäljellä olevan kudoksen latauksen nollaus kyllä (pinnalla käyttäjän kuittauksella)
Pintasukeltajan tilawidget kyllä (pinta-aika, N2/HE-täyttö, CNS, OTU ja kudososaston tila)


Veneilyominaisuudet

Esiladatut veneilyprofiilit Veneily


Aktiivisuuden seurantaominaisuudet

Askellaskuri
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan)
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen)
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja)
Kulutetut kalorit
Kiivetyt kerrokset
Kuljettu matka
Tehominuutit
TrueUp™
Move IQ™
Kuntoikä kyllä (sovelluksessa)


Fitness Equipment/Gym

Esiladatut kuntosalin suoritusprofiilit Sisäsoutu


Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet

GPS-nopeus ja -matka
Mukautettavat tietosivut
Mukautettavat suoritusprofiilit
Auto Pause®
Vaativat harjoitukset
Ladattavat harjoitusohjelmat
Auto Lap®
Manuaalinen kierros
Virtual Partner
Määritettävät kierroshälytykset
Maksimaalinen hapenottokyky
Harjoittelun tila (näet, harjoitteletko tehokkaasti, seuraamalla harjoittelutietoja, kuten maksimaalista hapenottokykyä ja anaerobista kynnystä, ja vertaamalla niitä viimeaikaisiin tietoihin)
Harjoittelun kuormittavuus (mittaa sykkeen ja maksimaalisen hapenottokyvyn tietojen perusteella tehosi 28 päivän ajalta ja varmistaa, että olet optimaalisella alueella tavoitteesi saavuttamisen suhteen)
Harjoitusvaikutus (aerobinen)
Harjoitusvaikutus (anaerobinen)
Mukautettavat hälytykset
Ääniopasteet
Loppuaika
Virtual Racer™
Reitin opastus
Osuudet (Live, Garmin)
LiveTrack
Group LiveTrack
Kiertomatkareitin luonti (juoksu/pyöräily)
Kosketus- ja/tai painikelukitus
Pikanäppäimet
Automaattinen vieritys
Suoritushistoria kellossa


Sykeominaisuudet

Sykealueet
SY-hälytykset
SY-kalorit
% maksimisykkeestä
% SYR
Palautumisaika
Automaattinen maksimisyke
SV-stressitesti (mittaa sykevaihtelun, kun seisot paikallasi 3 minuutin ajan ja arvioi stressitasosi. Asteikko on 1–100, ja pieni pistemäärä merkitsee vähäistä stressitasoa) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Tallentaa sykkeen uinnin aikana kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)
HR Broadcast (lähettää syketiedot ANT+™-yhteydellä pariliitettyihin laitteisiin)


Juoksuominaisuudet

Esiladatut juoksuprofiilit Juoksu, sisäjuoksu, polkujuoksu
GPS-perustainen matka, kesto ja tahti
Juoksun dynamiikka
Maakosketuksen kesto ja tasapaino (näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Askeleen pituus (reaaliaikainen) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Fysiologiset mittaukset
Suoritustaso (vertaa 6–20 minuutin juoksun jälkeen reaaliaikaista suoritustasoasi keskimääräiseen kuntotasoosi)
Anaerobinen kynnys (arvioi tahdin ja sykkeen analyysin avulla pisteen, jossa lihakset alkavat väsyä nopeasti) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Juoksuharjoitukset
Kilpailuennuste
Tukee nopeus- ja askeltiheysanturia (anturilla)


Golfominaisuudet

Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle)
Etäisyys layupeihin/doglegeihin
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) Automaattinen
Digitaalinen tuloskortti
Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat)
Garmin AutoShot™
Automaattiset CourseView-päivitykset
Viheriönäkymä ja manuaalinen lipun sijoittelu
Esteet ja kenttäkohteet
TruSwing™-yhteensopiva
Kierroksen ajanotto/matkamittari


Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Esiladatut ulkoilu- ja vapaa-aikaprofiilit Patikointi, kiipeily, maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, jumpmaster, taktinen harjoittelu
Navigointipisteestä pisteeseen
Reaaliaikainen jälkiloki
Paluu alkuun
TracBack®
UltraTrac mode
Ympäristö-tila
Korkeusprofiili
Matka määränpäähän
Ilmanpainetrendien osoitin
Myrskyhälytys
Polkujuoksun automaattinen nousu
Pystynopeus
Kokonaisnousu/-lasku
Esiladatut topografiset kartat
Ennakoiva korkeuskäyrä
Ladattavien karttojen tuki
BaseCamp™-yhteensopiva
GPS-koordinaatit
Projisoitu reittipiste
Tähtää ja mene
Pinta-alamittaus kyllä (Connect IQ™)
Metsästys-/kalastuskalenteri kyllä (Connect IQ™)
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot kyllä (Connect IQ™)
Kaksois-Grid-koordinaatit


Pyöräilyominaisuudet

Esiladatut pyöräilyprofiilit Patikointi, kiipeily, maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, jumpmaster, taktinen harjoittelu
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi)
Pyöräilykierros ja kierroksen enimmäisvoima (voima-anturilla)
Kilpailu suoritusta vastaan
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi)
Intervalliharjoittelu
FTP (Functional Threshold Power) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Strava-ominaisuudet (Beacon, reaaliaikaiset osuudet)
Garminin pyöräilykartta (reititystä tukeva katupyöräilykartta)
Vector™-yhteensopiva
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot)
Varia Vision™ -yhteensopiva (aurinkolasinäyttö)
Tukee Varia™-tutkaa (takatutka)
Tukee Varia™-valoja
Askeltiheys (reaaliaikainen askelmäärä minuutissa) kyllä (ANT+®- ja Bluetooth Smart -anturit)


Uintiominaisuudet

Esiladatut uintiprofiilit Allasuinti, avovesiuinti
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Vetotyypin tunnistus (vapaa, selkä, rinta, perhonen)
Uintiharjoitukset
Uintitehokkuus (SWOLF)
Edistyneet uintiominaisuudet (aika-/matkahälytykset, laskurin käynnistys, edistyneet lepoajanotot)
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Syke (reaaliaikainen levon aikana, intervallien ja harjoitusten tilastot levon aikana ja automaattinen sykkeen lataus uinnin jälkeen) kyllä


Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet Ilman integrointi: ei CCR-tuki: ei


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Levon seuranta
Kyllä


Soveltuvuus
Golf, Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, Melontalajit, pyöräily, Seikkailu, sukellus, Triathlon, Uinti, Veneily


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus, Sykevyö (ei mukana)


Paino
0.51 kg


Valmistusmaa
Taiwan


Takuu
24 kk


Kommentit
Miko S. 12.4.2020
Sukelluksessa en ole päässyt tuotetta kokeilemaan, mutta muita toimintoja on paljon ja niissä riittää opittavaa, että saa tuotteen maksimaaliseen käyttöön. Tuntuu todella laadukkaalta tuotteelta ja ulkonäkö ihan mahtava. Yksi tähti pois hinnasta, mikä tietysti ei ole yrityksenne vika, en löytänyt tuotetta ostohetkellä halvemmallakaan. Liian vähän käyttökokemusta, jotta pystyisi antamaan kattavaa arvostelua.
Jyri S. 22.3.2020
Yleisarvosana
Hieno laite, ei vielä päässyt kuitenkaan sukellushonmmiin. Arvioi syvän unen määrää hieman vähemmäksi kuin Polar Instinct, REM aikalailla samassa, samoin liikkumiset. Minun ranteeseen sopii hyvin, mutta pienikätisen kannattaa hieman harkita. Olin pitkän aikaa kokonaan ilman kelloa, nyt tää on jatkuvassa käytössä. Tykkään!
pas...@...om 29.9.2019
Yleisarvosana
Mahtava äläkello, Akku kestää hyvin ja hyvät omiunaisuudet tarkistella omaa aktiivisuutta tai esim. unen laatua. Suke ominaisuudet vielä testaamatta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösMadvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus