Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Leijasurffaus » Kurssit »

Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
Sovittuun aikaanSaatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Leijahiihtokurssit Helsinki-Turku-akselilla.


Kiinnostaako leijahiihto? Pyry ja Pärske alkeiskurssilla opetellaan tehonsäädöllisen vetoleijan käsittely ja sen voimalla liikkuminen joko laskettelusuksilla tai lumilaudalla. Kurssi kestää 4-6 tuntia, mutta päivät voivat venyä. Leijan käsittely on aivan uusi taito jonka lihasmuistiin saaminen vie aikansa. Jos tuuli loppuu kesken, jatkamme kurssia tuulisempana ajankohtana. Teoria opitaan käytännön harjoitteiden yhteydessä. Kurssin tavoitteena on, että oppilas pääsee ajamaan ensimmäiset siivut leijan voimalla ja osaa jatkaa harrastusta omatoimisesti ja ennen kaikkea turvallisesti!

Pyry ja Pärske kouluttaa etelärannikolla Helsinki-Turku-akselilla. Länsi-Uudellamaalla kurssit pidetään Pohjanpitäjänlahdella tai Lohjanjärvellä. Pääkaupunkiseudulla Tuusulanjärvi, Laajalahti ja Arabianranta ovat mahdollisia paikkoja, Turun lähellä Paimionlahti, Kirjalansalmi, Naantali ja Aarlahti. Tarkempi paikka ja aika valitaan jääolosuhteiden ja tuulensuunnan mukaan.

Osallistujamäärä: 1-3. Tilauksesta myös suuremmat ryhmät, esim yrityksille voimme räätälöidä oman kokonaisuuden useammalla kouluttajalla.

Kurssiin sisältyy kaikki välineet, paitsi sukset/lumilauta ja kypärä. Lisähinnasta myös näiden vuokraus voidaan järjestää.

Opetus perustuu kansainväliseen IKO-standardiin. Talven jälkeen voit halutessasi osallistua jatkokurssille ja siirtyä harrastamaan leijasurffausta myös vedessä.

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin!

Luovutamme tilaajan yhteystiedot Pyry ja Pärske leijakoululle.

Yhteys- ja lisätiedot:
Heikki Veijola


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus