Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Pyöräily » Kuljetuskärryt » Lapsille » Thule »

Thule Chariot Cross1 (sis. pyöräily- ja kävelypaketin)


Erikoishinta

Määrä
pakkaus

Väri
Blue/Poseidon
Blue/Poseidon
Roarange/Dark Shadow
Roarange/Dark ShadowSaatavuus
Arviolta 3 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Thule Chariot Cross on monipuolinen lastenvaunu lenkkeilyyn ja kävelyyn – mukava ja joustava valinta aktiivisille perheille. Pakettiin kuuluu pyöräily- ja kävelypaketti.

Ominaisuudet

Painokapasiteetti: 34 kg
Mitat taitettuna: 87 x 65 x 37.5 cm
Paino: 13.8 kg
Hartialeveys: 36.5 cm
Istumakorkeus: 68 cm
Pienin ovileveys: 65 cm
Turvavyö: 5-point
Lapset: 1

Turvallisuusstandardien mukainen

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 900 x 800 x 400 mm.

Jousitus
Kyllä

Kallistettava istuin
Kyllä

Lasten lukumäärä
Yksi

Maksimikuljetuskapasiteetti
34 kg

Paino
12.8 kg (myyntipakkauksen kanssa 20.50 kg)

Takuu
60 kk

Liitetiedostot
Thule_Chariot_Cross_vF.pdf

Kommentit
Janne K. kirjoitti 21.5.2020:
Meillä oli joskus vuosia sitten Croozerin kahden istuttava pyöräkärry, joka oli siihen aikaan hyvä ja kohtuu suosittu kärry. Tämä Thulen kärry kuitenkin yllätti laatuvaikutelmallaan. Paljoa emme ole vielä ehtineet kärryn kanssa ajella, mutta ensimmäisten muutaman käyttökerran perusteella tämä on ehdottomasti parempi kuin aiempi 2010-luvun alkupuolen Croozeri. Jousitus on säädettävissä ja selkänojan asentoa on näppärä säätää. Arvelutti hieman, että miten lapselle laitettava kypärä käyttäytyy, kun hän istuu kyytiin, mutta ei olla tämänkään osalta huomattu mitään ongelmia ja meidän reilu yksivuotiaan pää on pysynyt hyvässä asennossa ja hän on viihtynyt kyydissä mukavasti. Kärryn "etuikkunan" eteen tarkoitettu muovinen tuulen-/sateensuoja on hieman tiukka, kun sitä aletaan kiinnittämään, mutta eiköhän se siitä hieman löysty ajan saatossa. Olemme tyytyväisiä. Suosittelen kärryä lämpimästi.
Mikko L. kirjoitti 5.5.2020:
Hyvin toimivat vaunut! Helppo kasata ja laadukkaan oloiset materiaalit.
Lasse T. kirjoitti 17.4.2020:
Muutaman käyttökerran kokemuksella kärry on toiminut erinomaisesti tarkoituksessaan pyöräkärrynä ja työntökärrynäkin. Juoksulenkilläkin on käyty, mikä sekin onnistui varsin hyvin ilman varsinaista "juoksupakettia" kärryn ollessa suhteellisen vakaasti kulkeva ja kevyehkö. Paketissa on yksi kiinnike polkupyörään,joten toinen kiinnike voi olla kätevä, jos haluaa toisella pyörällä kärryä vetää. Vielä OT, on pakko ylistää loistavaa asiakaspalvelua niin sähköpostin ja puhelimen välityksellä kuin paikan päälläkin. Excellent job!
Janne N. kirjoitti 14.4.2020:
Tämä on paras! Lyhyen käyttöajan jo tarjonnut iloa koko perheelle! Teknisesti toimiva ja monikäyttöinen kärry!
Ville P. kirjoitti 2.12.2019:
Kolmen viikon käytön jälkeen ei juuri mitään valitettavaa. Ainoana miinuksena lähinne lisävaruste-business Thulella, jossa esim. kunnon sadesuojakin on lisävaruste. Vaunun mukana tuleva oma suojamuovi tulee vain lapesen eteen ja suojaa roiskeilta kun vaikka pyöräillään. Itse vaunu on hyvä, ja pitää sisällään kaikki tarpeelliset ominaisuudet. En jäänyt kaipaamaan kalliimpaa jarrullista sport-mallia. Hintaero on sen verran suuri.
mar...@...om kirjoitti 20.7.2018:
Erittäin kevyt ja ketterä. Säädettävät jouset erinomainen lisä. Ainoa miinus on vaatimattomat säilytystilat, takana oleva pussukka onnettoman pieni. Se olisi helppo tehdä koko kärryn levyiseksi. Mutta kaikkinensa erinomainen kärry!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus