Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat»

Fjällräven Abisko View 2

Fjällräven Abisko View 2

Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2
Fjällräven Abisko View 2

Hinta

Määrä
kpl

Väri
Fjällräven Abisko View 2 Pine Green 616
Pine Green 616
Fjällräven Abisko View 2 Sand 220
Sand 220
Fjällräven Abisko View 2 UN Blue 525
UN Blue 525Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Retkeilynurkka, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Fjällräven Abisko View 2 on kevyt itsestäänseisova teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto ja kaksi absidia, jotka voidaan avata kokonaan maisemien ihailua varten. Vakaa, ristikkäin kahdella kaarella pystytettävä teltta.

  • Itsestäänseisova, kolmen vuodenajan teltta, voidaan avata kokonaan maisemien ihailua varten
  • Polttiaisverkosta tehty, korotettu ulkoteltta lyhyissä päädyissä ja sisäteltan sivuilla tekee teltasta erinomaisen lämpimään ilmanalaan
  • Kaksi eteistä, jotka voidaan avata täysin upeista maisemista nauttimista sekä ilmanvaihtoa varten
  • Korkea katto tekee telttailusta miellyttävää
  • Sisäteltassa vaatenaru sekä kuusi isoa verkkotaskua

Itsestäänseisova kolmen vuodenajan teltta, jossa on erinomainen ilmanvaihto, joka on optimoitu lämpimämpiä kesäkuukausia ajatellen. Absidit voivaan kääriä kokonaan ylös teltan molemmilla puolilla, jolloin voit nauttia maisemista sisäteltasta käsin pitäen hyönteiset loitolla. Ulkoteltassa tuuletusaukot sijaitsevat korkealla jolloin niillä voidaan tuulettaa paremmin. Oviaukot voidaan avata täysin lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa. Voit ihailla maisemia itikkaverkon lävitse. Ovet voidaan myös halutessa kiinnittää puoliavoimeen asentoon.

Sisäteltta ja ulkoteltta on kiinnitetty toisiinsa. Niitä tukevat kaksi telttakaarta, jotka menevät kahdesti ristikkäin. Tämä tekee sisäteltasta itsestäänseisovan, kun taas absideja tukevat myrskynarut ja telttakiilat. Kuusi Dyneema-myrskynarua kiinnittävät teltan tukevasti maahan.

Kahden oviaukon ja kahden absidin ansiosta tavarat on helppo järjestellä telttaan, ja tuulisella säällä voidaan käyttää tuulensuojan puoleista sisäänkäyntiä. Pystysuorat seinät tekevät sisäteltasta tilavan. Sisäteltassa on vaatenaru ja kuusi säilytystaskua pulloille, taskulampuille vaatteille jne. sekä kiinnityspisteet Gear Loftille (lisävaruste).

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta.

Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko View 2 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

Ulkoteltta: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide / 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
Sisämateriaali: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Lattia: 40D Ripstop PU 6000mm 100% Polyamide
Hyttysverkko: 20D No-see-um mesh 100% Polyester

Kaaret: DAC Featherlite NSL
Maakiilat: DAC V-Pegs Small

Rakenne: Itsestäänseisova
Henkilömärä: 2
Seasons: 3 vuodenaikaa

Paino: 2700g /minimi: 2350g


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 440 x 200 x 180 mm.

Henkilökapasiteetti
2


Majoitetyyppi
Kupoliteltta


Paino
2.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi kirjoitti 22.1.2021:
Yleisarvosana
Erinomainen teltta.
Jouni K. kirjoitti 8.1.2021:
Teltta näyttää toimivalta kahdelle huonoselkäiselle,omat sisäänkäynnit.HYVÄ
Martti K. kirjoitti 30.12.2020:
Yleisarvosana
Hieno teltta kaikin puolin! Sand on värinä aika erikoinen, tuo minulle enemmän mieleen kullan kuin hiekan -- mutten toisaalta halua vaihtaa vihreään tai siniseenkään.
Pekka T. kirjoitti 28.12.2020:
Yleisarvosana
Loistava!
mar...@...om kirjoitti 17.10.2020:
Hyvä teltta, ei kevyin ja pienin mutta muuten todella hyvä. Kummatkin kyljet aukee täysin mikä iha sika hieno. Normi pikkutelttaa isommat eteiset. 3 hengen versio kun olisi niin olisi täydellinen.
Tomi K. kirjoitti 2.9.2020:
Yleisarvosana
Päädyin tähän telttaan korkean sisätilan takia koska ei ole mitään ärsyttävämpää kun yrittää vaihtaa vaatteita liian matalassa teltassa. Laadukkaan oloinen teltta ja paljon tarkkaan mietittyjä toimintoja. Pystytys oli hieman haastavaa aluksi mutta kun sen toistaa useamman kerran niin rupeaa tajuamaan miten se kannattaa tehdä. Mielestäni Fjällrävenin ohjeet tässä suhteessa ei toimi kovinkaan hyvin eli itse en onnistunut kasaamaan niiden ohjeiden mukaan joissa tuulen suunnassa oleva pääty kiinnitetään maahan. Päädyin siihen tulokseen, että nurkat pitää olla lähellä toisiaan niin tukipinnojen pujottaminen onnistuu. Todella ohut ulkokerros ja jää nähtäväksi miten hyvin se kestää aikaa. Hinta on kyllä aika suolainen.
Toni H. kirjoitti 19.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvä teltta, vähän pieni kun 193cm kaveri.
Johanna K. kirjoitti 25.7.2020:
Yleisarvosana
Viimeistellyt yksityiskohdat, kaiken kaikkiaan laadukas teltta. Tuntuu myös nukkuessa tilavalta, kun molemmin puolin on vain hyttysverkko eteisen ja makuutilan välissä. Tämän kanssa uskallan mennä viikon retkelle, vaikka joka yö olisi sadetta tiedossa.
Pekko P. kirjoitti 17.7.2020:
Yleisarvosana
Kelpo teltta, tosin nirunaruja on Fjälravenin tyyliin vaikka muille jakaa ja sand-väri on enempikin vihreä. Hintaakin oli pantu pari sataa lisää kun nimi vaihtui Akasta Abiskoksi.
Mikko L. kirjoitti 10.6.2020:
Yleisarvosana
Loistava teltta! Helppo pystyttää, suht kevyt ja saa täysin auki kummaltakin puolelta. Tilaa ei tietenkään ole ruhtinaalisesti mutta sen saa keveydestä maksaa. Fjellun tapaan laatu 10! Ainoa asia joka huomattava näissä uusissa teltoissa: jos tykkäät pystyttää teltan hiekkarannoille niin seurauksena on täys katastrofi ja kova putsaaminen. Sama vika on ainakin hillebergin teltoissa. Ilmeisesti joku kylläste tai palonestoaine joka aiheuttaa sen että hiekka tarttuu tosi pahasti. Muuten tosiaan täyden kympin teltta!
Näytä kaikki (22) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus