Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Paidat » Villapaidat » Miesten »

Aclima Work X-Warm Hoodsweater


Hinta

Määrä
kpl

Koko
S
M
L
XL
XXLSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
X-Warm on pehmeä, äärimmäisen lämmin ja paloturvallinen merinovilla-alusasusarja työkäyttöön. Suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia työnteosta ulkona myös kaikkein kylmimpinä päivinä, säilyttäen kuitenkin tehokkaan liikkuvuuden: teollisuudelle, sähkö- ja energia-alalle, telakoille, pelastusalalle, offshorekäyttöön, öljy- ja kaasualalle, kylmävarastoihin, puolustusvoimille jne. Joustava materiaali ja erinomainen istuvuus. Suojaa kylmyydeltä täyttäen CE EN 14058 suorituskykyluokka 1-1-X-X-X vaatimukset. Suojaa myös CE EN ISO 14116:2008 suorituskykyluokka 3/5H/60 mukaisesti liekkikosketukselta. Tämä vaate on kategoria II henkilösuojain.
Hoodsweater paidassa on integroitu huppu, jota voidaan pitää kaulalla lämmittämässä tai nostaa pään yli kypärähupuksi. Ranteiden pidennetyissä resoreissa peukaloreiät, hihoja voidaan käyttää normaalisti tai integroituina puolikäsineinä. Selkäosa pidennetty alaosasta, jolloin kylmyys ei pääse selkään hankalissakaan työasennoissa, kumarruttaessa tai taakkoja nostettaessa.

Materiaali: Ilmaa runsaasti sitovaksi kudottua 70% merinovillan ja 30% Modacrylin yhdistelmää. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Tämä alusasu on vain osa henkilösuojainkokonaisuutta (PPE) ja parhaan palosuojaustason saadakseen sen päällä tulee käyttää vaatetusta, joka täyttää EN ISO 11612 ja EN 14116 standardien vaatimukset.

Lisätietoa standardeista:
EN ISO 14116 määrittää suorituskykyvaatimukset ja suojaustason liekkikosketuksen synnyttämää lämpöä vastaan materiaaleille, materiaalien yhdistämisille ja asusteille. Standardin vaatimusten tavoitteena on estää vaatetta palamasta, jotta palava vaate ei itsessään muodostu turvallisuusriskiksi. Standardissa määritellään myös vaatetukselle asetetut lisävaatimukset.

Käyttäjää suojaava vaatetus, joka täyttää EN ISO 14116 standardin vaatimukset on suunniteltu suojaamaan työntekijää satunnaisilta ja lyhytaikaisilta, sytytyksenomaisesti syntyviltä liekkikosketuksilta olosuhteissa, missä ei ole merkittävää kuumuusriskiä tai muuta kuumuuslähdettä. Mikäli yrityksessä suoritettu riskienarviointi osoittaa, että käyttäjiä tulee suojata satunnaisten liekkikosketuksien lisäksi myös kuumuusriskeltä, silloin sopivampi noudatettava standardi on EN ISO 11612, jonka mukainen on esimerkiksi Aclima X-Safe -alusasumallisto.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 190 x 90 mm.

Hihan pituus
Pitkä

Sukupuoli
Miehet

Paino
0.4 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Viro

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
6 6

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus