Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Retkikengät»

Meindl Murano

Meindl Murano

Meindl Murano

Hinta


Määrä
pari


Väri
Ruskea


Koko
UK 7,5 (EUR 41,5)
UK 8 (EUR 42)
UK 8,5 (EUR 42,5)
UK 9 (EUR 43)
UK 9,5 (EUR 44)
UK 10 (EUR 44,5)
UK 10,5 (EUR 45)
UK 11 (EUR 46)
UK 11,5 (EUR 46,5)
UK 12 (EUR 47)Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Takaosa, Etuosa, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kiertojäykät varrettomat retkeilykengät joissa Comfort Fit -mukavuuslesti sekä Poron-vaimennettu korkkipohjallinen. Vahattu nupukkinahka hylkii kosteutta ja kengän nahkainen sisävuori on erittäin mielyttävän tuntuinen lämpimälläkin kelillä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 360 x 300 x 130 mm.

Jäykkyys
A (katu/polku)


Lestin leveys
Leveämpi


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Nahka


Varren pituus
Matala


Paino
1.51 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Italia


Takuu
12 kk


Kommentit
John B. 17.3.2021
Yleisarvosana
Olin erittäin vaikuttunut toimituksesta - tilauksesta toimitukseen Uuden-Seelannin 9 päivän aikana - ja Global Covidin kuljetus- ja toimituskysymyksistä - 10/10 - Tuotteet Muranon vaelluskengät ovat enemmän kuin odotin vakavan käsityönä - sovitus on erinomaista [ Minulla oli epäilyksiä "kengän koosta", jossa oli niin monta ristiriitaista "kokoa" eri tuotemerkkien kanssa, mutta väitin olevansa ilmoitettu koko - 10/10 - Sopii hyvin ja ensin 4 km: n tasainen wlak antoi minulle jalkarakot - molemmissa koroissa - - Mutta se on minun pehmeät jalkani - koska olet suorittanut 28 km ilman ongelmia ja kenkiä erittäin mukavasti ennen ja jälkeen - Kiitos ja ostamme jälleen Sinulta - JohnBlatchford - 45 Jordan Terrace Lansdowne mMsterton Uusi-Seelanti
bengt m. 19.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä paikka tilata laadukkaita tuotteita - nopea reagointi - nopea tavaroiden toimitus! Erittäin suositeltavaa!!
Delphine F. 15.12.2020
Yleisarvosana
Siksi suositellaan tuotteen hyvää suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä
Jorma K. 17.6.2020
Yleisarvosana
Kävelty polulla ja asfaltilla, sopivan joustavat, leveä kesti sopii lievästi vaivasenluun vaivaamaan jalkaan erinomaisesti kalvoton rakenne ja nahkavuori hyvä yhdistelmä, ole erittäin tyytyväinen !
Ilkka V. 19.3.2020
Yleisarvosana
Yhdet mukavimmista jalkineista, mitä minulla on koskaan ollut!
Kimmo H. 18.3.2020
Yleisarvosana
Mukavan leveä ja jalkineena tukeva. Omaan jalkamalliin kengän yläreuna painaa hieman lateraalimalleoleja, koska jalkine itselleni hieman”syvä”, samasta syystä kantapuolen yläosa painaa akillesjänteeseen, mutta käyttö pehmittää varmaan hyvän nahan. Nahkavuori mukava eikä hikoiluta. Korkkipohja asfaltilla vaimennettunakin hieman kova- mutta tukeva. Kiertojäykkyys itselleni hyvä, kuitenkin rullaa. Ainoana todellisena miinuksena yllättävällä aamupakkasella helvetillisen ja yllättävän liukkaat, ja olkapää revähti liukastumisen korjauslikkeessä. Asfaltoidussa kävelytien ylämäessä oli pakko siirtyä pientareen puolelle ettei menny henki kun lipsui kuin virsu öljymäellä. Pakettiin varoitus DO NOT USE ON FROZEN SURFACES! Päivitys 29.12. Heinäkuussa sitten alkoivat neulokset kärjestä purkautumaan, ulkopuolelta, johon ei kontaktia mihinkään kävellessä. Meni takuuseen mutta ompelu tehtiin sisävuoren läpi. Sitten alkoivat kantaosan todella ohut kulutuspinta kulumaan puhki vaikka kyseiset jalkineet 1/4 vuorokäytössä olevista, eikä juurikaan peräkkäisinä päivinä. Kulutuspinta muutamia millejä (4 ehkäpä) ennenkuin kantavaimenukset alkoivat miltei paistamasn läpi ja irtoavan ohuen kumilerroksen alle kertymään hiekanjyviä. Reklamaatiot yritykseen ja pitkä sähköpostiviestittely tuloksetonta. Maahantuojalta palautteena Väärää käyttöä kun niillä kävelty ja kulutettu. Uudet pohjathan olis saanut rapiat satasella, mutta (alle)puolen vuoden käytöllä satasen pohjaukseen 189 egen popot...No uusi saumaneloksen purkautuminen meni reklamaatioon No, odottelevat kesää ja pohjausta. EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA HINTANSA ARVOISET, älä kävele asfaltilla, parhaimmillaan ehkä toimistokäyttöön, sekä metsään tai pehmeille poluille.
THEO S. 19.2.2020
Yleisarvosana
Kalvottomaksi kengäksi todella toimiva, oikein hoidettuna...
Ari S. 23.1.2020
Yleisarvosana
Hyvät kengät kunhan muokkautuu jalkaan. Leveää lestiä ei monilta valmistajilta löydy mutta nämä on hyvät ankanräpylille. Sopiva kiertojäykkyys kadulta polulle/pöpelikköön. Hengittää ok:sti koska ei ole gore kalvoa. Vahattuna pitävät tarpeeksi vettä ettei kostea keli tai pieni sade haittaa. Suosittelen. Kokotaulukko on saksalaisen täsmällinen. 1-1.5cm lisää jalan pituuteen niin löytää oikean koon.
Tomi P. 7.1.2020
Ei käynyt minun jalkaan. Liikaa varvastilaa sukkienkin kanssa.
Staffan H. 6.1.2020
Yleisarvosana
Harvoin kenkä on istunut näin hyvin. Erinomaista!
Näytä kaikki (17) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Falke TK 2
   Falke TK 2
Captcha$
(17)
Heti varastossa


Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus