Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Muut lajit » Potkukelkkailu » Potkukelkat »

Mobikick Potkuteline, Säädettävä malli


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
HELPPOA LIIKKUMISTA TALVISESSA LUONNOSSA

Talven tullessa Pohjolaan, on mukava päästä laskettelemaan ja luistelemaan. Pidemmät retket taitetaankin jo hiihtäen tai potkukelkalla potkutellen.
Mutta joskus maasto on vaikeakulkuista, suksi sukeltaa kinokseen kuin jäädäkseen ja ahtojää jättää luistimin varustautuneet retkeilijät rannalle ihmettelemään.

On kuitenkin olemassa keino, jolla retkeilijät kantamuksineen voivat liikkua nopeasti ja vaivattomasti, huolimatta olosuhteista: MOBIKICK-suksipotkukelkka.

MOBIKICK on teline, joka kiinnitetään laskettelusuksien siteisiin, yhtä vaivattomasti, kuin laskettelumonotkin.
MOBIKICKillä potkutellessa laskettelusuksien parhaat puolet kuten kanttien purevuus, tärinävaimennus ja liukuvuus, korostuvat edukseen.
MOBIKICK on helppo kuljettaa mukana, sillä se mahtuu pieneenkin tilaan ja kellarissa pölyä kerääville laskettelusuksillekin löytyy taas käyttöä!

MOBIKICK sopii kaikille. Lastenistuimen voi kiinnittää helposti ja turvallisesti telineeseen ja lapsia voi myös kyydittää kelkalla. Isommat lapset voivat itse potkutella MOBIKICKillä.
  • MOBIKICK on Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote
  • Avainlipputuote
  • Huom. sukset eivät kuulu tuotteeseen
Mobikick soveltuu moneen menoon esim. Kalakelkaksi jäälle, tai ulkoiluun.

Potkuttelu on luonnollinen tapa liikkua. Liike on lähes sama kuin juoksussa, joka on ehdottomasti ihmisen perusliikuntamuotoja. MOBIKICKin sukset tai potkulaudan pyörät vähentävät rasitusta ja pehmentävät tärähdykset verratuna juoksuun. Juoksuun verrattuna potkuttelussa nyrjähdykset ja rasitusvammat ovat harvinaisia.

Tehokas potkuliike on laaja. Polvea nostetaan reilusti eteen ja jalka heilahtaa rennosti taakse potkun päätteeksi. Jalka vaihdetaan potkiessa 3-10 potkun välein.

Tehokkaaseen käyttöön joutuvat reidet, pohkeet ja keskivartalon lihakset. Potkiminen vaikuttaa erityisesti takaosan lihaksiin, selkään ja pakaroihin. Potkiminen vahvistaa potkujalan takareisilihasta ja pohjetta ja tukijalan etureisilihasta.

Potkuttelu on erinomainen kestävyyslaji. Suuria lihasryhmiä harjoitettaessa sydän ja keuhkot joutuvat töihin.Suunnistajat, juoksijat ja hiihtäjät ovat löytäneet uutta tehoa harjoitteluunsa potkuttelusta.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 800 x 720 x 500 mm.

Paino
5 kg (myyntipakkauksen kanssa 5.30 kg)

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
12 kk

Kommentit
Kirsi K. kirjoitti 29.12.2019:
Erinomainen laite.
Tarja M. kirjoitti 23.9.2018:
Sopii jääkentille. Joskin runsaassa lumessa ohjaus todella hankalaa. Mutta moottorikelkan jäljissä ja kovalla lumella parempi. Mukava vekotin pilkkimiseen.Tarja
ves...@...om kirjoitti 16.3.2018:
Hyvä kulkupeli koirien kanssa
Maria-Leena S. kirjoitti 4.9.2017:
Toimiva kelkka, jos sopivat sukset löytyy. Toki hieman kömpelö, jos tavan potkukelkkaan vertaa, mutta toimii vähälumisissa maastossakin.
ter...@...fi kirjoitti 27.3.2017:
Tukeva ja mainio mahdollisuus käyttää vanhoja suksia.
Nimimerkki Uutta kokeilemassa kirjoitti 21.12.2012:
Erinomainen keksintö,vanhat laskeettelusukset tulivat uusiokäyttöön.Ja mikä liukuvuus! Yksi potku ja liukuu yli kymmenen metriä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus