Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Hiihto» Erähiihto» Eräsiteet»

X-Trace EVA Adults

X-Trace EVA Adults


Hinta

Määrä
pari

Erähiihtositeiden kiinnitys


Toimitusaika arviolta 15.10.2021.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Arviolta 15.10.2021. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Vanhan liiton X-Trace ilman Pivot-niveltä. Tämä malli soveltuu retkiluisteluun, kun taas Pivot-nivelletty malli OAC EA Binding sopii paremmin hiihtoon.

Tämä side tekee joka kengästä hiihtokengän:
X-Trace -side on täysin uusi näkökulma retkisiteiden markkinoilla. Mikä tahansa kenkä käy suksen kaveriksi hiihtoretkelle. Vaelluskenkä, metsurin kumisaapas, tai talvilenkkari ovat kaikki yhtä toimivia hiihtokenkiä. Uutta on myös toteutus, jolla siteestä on saatu tukeva ja hiihdettävyydestä erinomainen. Siteen pohjana toimiva Flexplate ja jousitettu kantaosa mahdollistavat hiihdettävyyden kaikilla jalkineilla. Kiinnitysjärjestelmä sopeutuu helposti kaikkiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti ja niin vaelluskengässä kuin saappaassa.

Jalat kuivina ja lämpöisinä:
Retkeilykäytössä X-Tracen etu on kengän vapaa valinta. Oli side kiinni suksessa tai retkiluistimessa, voi aina valita omat lempitalvijalkineensa. Sidettä on testattu suksien lisäksi retkiluistimissa ja rullahiihdossa. Suksilla on myös laskettu telemark -tyylillä takamaastoissa ja laskettelukeskuksissa. Palaute on ollut hyvin positiivista. Kestävyyden takaa modernit ja valmiiksi hiihtomaailmassa testatut materiaalit.

Laatua joka jalkaan:
Yksi X-tracen ehdottomia etuja on myös helppo säädettävyys. Sama side sopii koon 35 kengästä aina 47,5 kokoiseen. Pituussäädössä ei tarvitse työkaluja. Side on kehitetty Suomessa ja valmistuksen hoitaa saksalainen Rezotec, joka on tunnettu muun muassa 7tm telemark -siteiden valmistuksesta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 550 x 155 x 105 mm.

Paino
0.95 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.13 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Juha Ö. kirjoitti 11.4.2020:
Yleisarvosana
Ihan OK
Juuso J. kirjoitti 15.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvät siteet monipuoliseen käyttöön. Jotta siteistä saisi kaiken mahdollisen irti pitäisi kenkien olla varresta lähes monomaisen jäykät. Muuta vikaa ei ole.
Teemu R. kirjoitti 12.12.2018:
Yleisarvosana
Valtava pettymys. Siteet eivät kestäneet ehjänä edes yhtä kautta. Lumi pakkautuu jalkinekiskon alle ja korkkaa siteen irti suksen pinnasta. Myöskään jalkinekelkka ei kestä Kiskossa kiinni heppoisen kiinnitysmekanismin vuoksi. Side petti lopullisesti varsin hankalassa paikassa. Ajatus on sinänsä hyvä mutta toteutus keskeneräinen ja selkeästi testaamatonta. Todella kalliit. En suosittele kenellekään.
Nimimerkki Jape kirjoitti 11.1.2014:
Minulla ollut useamman vuoden käytössä ja tyytyväinen olen ollut. Kestäneet hyvin. Tukevat käytössä. Suuri etu, kun käy kaikki kengät siteeseen. Oma kengännumero 44 ja oikein topatuilla kengillä ollut hieman "ahtaat", mutta toimineet kuitenkin. Joitain uudistuksia lienee tullut siteeseen vuosien aikana, luulisin ettei huononpaan suuuntaan.
Nimimerkki metsästäjä kirjoitti 10.1.2012:
Muuten hyvä, mutta niihin sopii vain huonosti nokian huopavuorisaappaat. Saappaan kärki ei sovi siteen ahtaaseen koloon, eikä pituussäätö riitä kuin hädintuskin nr 43 saappaalle. Sittenkin joutuu laittamaan lisänarun vetämään mäystinosaa taaksepäin, ettei se lipsu saappaan kärjen päältä pois. Suuremmille saappaille joutuu hakemaan muut siteet.
Nimimerkki Vaeltaja kirjoitti 15.2.2009:
Siteitä on helppo käyttää ja ne toimivat hienosti. Suosittelen hankkimista vaellussuksiin, kalliista hinnasta huolimatta. Voi käyttää kaikenlaisilla jalkineilla eikä jalkineissa tarvitse olla jousisiteiden vaatimaa "ranttia". Sukseen kannattaa kiinnittää kuminen kantalappu jotta muovinen side ei lipsu liukkaan suksen päällä. Ihme kun kyseinen kuminpala ei kuulu suhteellisen kalliin siten varustukseen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Peltonen Metsä Step (suomupohja)
Peltonen Metsä Step (suomupohja)
Captcha$
(13)
Heti varastossa


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä...

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus