Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Putkikassit »

Ortlieb Big-Zip


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black (musta)
Black (musta)
Oranssi
OranssiSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Etuosa


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus


Tilava Big-Zip on malli joka sopii niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Vesitiivis laukku suojaa sekä pitää sisällön täysin kuivana. Toki voit lastata sen täyteen myös esim. märkiä sukellus ym. varusteita ja luottaa siihen että tällöin vedet pysyvät sisällä eikä valuta niitä esim. autoosi.

Pitkän Ti-Zip vetoketjun ansiosta Big-Zip on helppo pakata ja käyttää.

Kompressioremmit laukun sisällä helpottavat täyden laukun sulkemista ja tukevat pehmustetut valjaat, jotka on hitsattu laukkuun kiinni tekevät sen selässä kantamisen miellyttäväksi.

Materiaalina erittäin kestävä ja repeämätön pinnoitettu polyester. Hitsatut saumat. Helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa on myös paikattavissa tehtaan korjaus-sarjalla. Vetoketjua kannattaa huoltaa silikonilla rikkoutumisen estämiseksi.

Mitat: 30 x 50 x 92 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 500 x 200 mm.

Vedenpitävyys
Kyllä

Paino
1.95 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Tilavuus
140 Litraa

Takuu
60 kk

Kommentit
Teemu H. kirjoitti 20.5.2020:
Hyvin mahtuu talveiretkille monen yön varusteet ja majoituskamppeet. Kesällä menee perhokalastusvälineet ja vapaputket kokonaisena sisään.
Uula M. kirjoitti 4.7.2019:
Kestävän oloinen keikkakassi vaikka onkin kevyt. Pakkautuu pieneen tilaan tyhjänä. Vetoketju vaikuttaa kestävältä, mutta on aavistuksen raskas avata ja sulkea.
Juha-Pekka P. kirjoitti 7.5.2018:
Aivan loistava kassi. Kassi on tehty Todella tukevasta materiaalista ja vetoketju on taatusti vesitiivis. Tavarat kulkevat selässä oleellisesti mukavammin kuin "käsissä", jos kuljetusmatka on vähänkin pitempi.
jus...@...om kirjoitti 28.8.2017:
Hyvä on kassi,siisti kauppa ja hyvä palvelu.Parkkipaikka voisi olla isompi ja väljempi....tulen varmasti uudelleen 》Jussi.H《
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus