Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Polar »

Polar Unite


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black
Black
Blue
Blue
Pink
Pink
White
White


Koko
S-L



Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Info-tiski, Varasto


Tuotteen kuvaus

Polar Unite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS puhelimen yhteyden kautta. Tämän monipuolisen ja erittäin kevyen fitnessmittarin avulla nukut paremmin, treenaat fiksummin ja löydät tasapainon elämääsi – se on henkilökohtainen oppaasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Polar Uniten erittäin kevyt ja virtaviivainen muotoilu on optimoitu jatkuvaan käyttöön. Sitä on mukava käyttää kellon ympäri, ja voit muokata sen tyyliisi sopivaksi useilla rannekkeilla.

 • Valitse suosikkisi rannekkeiden hienoista väreistä ja materiaaleista sekä sovita ne Polar Uniten kellotaulun väriteemoihin.
 • Vakiomallisia jousitapillisia 20 mm:n vaihdettavia rannekkeita on niin helppo ja nopea käyttää, että voit vaihtaa tyyliäsi niin usein kuin haluat.
 • Värillinen kosketusnäyttö, yksi käyttöpainike ja kätevä napsauttamalla ja pujottamalla säädettävä ranneke tekevät Polar Unitesta kauniin ja helppokäyttöisen.

Sykkeen mittaaminen on kunnon kohottamisen perusta. Kun sykkeesi näkyy sykealueisiin jaettuna ja selkeästi esitettynä ranteessasi, tiedät tarkasti, kuinka kovaa milloinkin treenaat.

 • Kun seuraat treenejäsi Polar Unitella ja treenaat vaihtelevalla intensiteetillä, näet jokaisen treenikertasi hyödyt ja pystyt varmistamaan, että saat treeneistäsi kaiken irti.
 • Hyödynnä henkilökohtaisiset valmiit treenit, jotka vastaavat palautumis- ja valmiustasoasi joka päivä. FitSpark määrittää, mitkä treenit sopivat sinulle parhaiten kunakin päivänä, ja antaa vaihtoehtoja valittavaksi.
 • Polar Flow ‑sovellus ja ‑verkkopalvelu toimivat treeniesi sekä uni- ja aktiivisuustietojesi tallennuspaikkana. Niiden kautta voit helposti seurata edistymistäsi.

Nightly Recharge™ on yön aikana tapahtuva palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista.

 • Se auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja arjessasi, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi ja saavuttaa treenitavoitteesi.
 • Nightly Recharge ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Urheilukellosi mittaa molemmat tilat yön aikana automaattisesti.
 • ANS-tilaa ja unen tilaa verrataan viimeisen 28 päivän aikana mitattuun omaan tasoosi, jonka pohjalta annetaan arvio Nightly Recharge ‑tilasta. Näet Nightly Recharge ‑tilan kellossasi ja Polar Flow ‑sovelluksessa.

Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on välttämätöntä saada riittävästi hyvälaatuista unta. Polar Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta kertoo kaiken yösi kulusta. Se seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua sekä näyttää, kuinka kauan kukin univaihe kesti.

 • Sleep Plus Stages tarjoaa täydellisen erittelyn unestasi.
 • Pääset pureutumaan yksittäisen yön yksityiskohtiin ja seuraamaan pitkän aikavälin unirytmiäsi.
 • Sleep Plus Stages ‑algoritmi on testattu unipolygrafialla, jota pidetään unen seurannan standardimenetelmänä.
 • Tulokset osoittavat, että algoritmi määrittää univaiheet kohtuullisen tarkasti.

Serene™ on ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehosi ja mielesi sekä hallitsemaan stressiä. Syvähengityksen tiedetään olevan helppo ja tehokas tapa hallita stressiä, kehittää kestävyyttä ja parantaa keskittymiskykyä. Serene-hengitysharjoitus houkuttelee sinut ottamaan hetken aikaa itsellesi, jotta voit rentoutua ja rauhoittua.

Mitat: 43,4 x 43,4 x 10,4 mm
Paino: 32 g

Materiaalit:
Kuori lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Painike ruostumatonta terästä.
Rannekkeet: Silikonia, solkikiinnitys napsauttamalla ja pujottamalla. Vakiomalliset 20 mm:n kellorannekkeet. Useita rannekevaihtoehtoja saatavilla lisätarvikkeena.

Koot: S–L: ranteen ympärysmitta 130–210 mm

Näyttö: Värillinen kosketusnäyttö (IPS TFT) ympäristön valoisuuden tunnistuksella, resoluutio 240 x 204. Asahi-lasi.
Akku: 174 mAh:n litiumpolymeeriakku. Akun kesto jopa 50 tuntia treenitilassa (rannesykkeenmittaus päällä ja yhdistettynä puhelimen GPS:ään) ja jopa neljä päivää kellotilassa jatkuvan sykeseurannan ollessa päällä.
Yhdistetty GPS: käytä älypuhelimesi GPS:ää.
Yhdistettävyys: Bluetooth Low Energy. Mukautettu USB-lataussovitin latausta ja tietojen synkronisointia varten.
Kello: Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.
Käyttöliittymän kielet: Suomi, ruotsi, englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu), norja, portugali, puola, ranska, saksa, tanska, tšekki, turkki, venäjä
Sensorit: Yhteensopiva Polar BLE ‑sykesensorien kanssa.
Vesitiiviys: Vedenkestävä 30 m (ISO 22810, soveltuu uimiseen)
Erillistila: Kelloa voi käyttää yksistään ilman muita laitteita tai yhteyksiä (rajallinen muistikapasiteetti tietojen tallennukseen). Saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, toiminnot ja rajattoman tallennustilan, kun yhdistät kellosi ilmaiseen Polar Flow ‑sovellukseen ja ‑verkkopalveluun, jonne tallentuu kaikki urheilu- ja treenitietosi.


Aktiivisuusmittari
Kyllä

Askelmittari
Kyllä

GPS-paikannus
Kyllä (puhelimella)

Levon seuranta
Kyllä

Soveltuvuus
Juoksu, kuntoilu

Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus

Paino
0.032 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.10 kg)

Takuu
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös



Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus