Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |

G-1000®

Hyväksi havaittu ulkoiluvaatteiden klassikko – G-1000 on Fjällrävenin oma, kulutusta kestävä ja mukautuva materiaali, jonka ansiosta olet valmiina kaikenlaisiin seikkailuihin kaikkina vuodenaikoina. Tämä tiheäkuteinen kangas on tuulta ja vettä hylkivä ja erittäin kestävä, mutta samalla se on myös hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on yhtä käytännöllinen valinta ulkoiluun kuin pitkille matkoille ja tutkimusretkille maailman joka kolkkaan.

G-1000 on valmistettu 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa sisältävästä sekoitekankaasta, joka on vahattu ohuella kerroksella Greenland-vahaa. Vaha antaa materiaalille lisäsuojaa likaa, tuulta ja kosteutta vastaan, ja vahakerrosta voi helposti vahvistaa tai se voidaan pestä pois vaatteen käyttötarkoituksen mukaan. Lue lisää Fjällrävenin vahausvinkeistä!

Sateelta ja tuulelta suojaamisen lisäksi G-1000 suojaa myös auringon haitallisilta säteiltä sekä hyönteisten puremilta ja pistoksilta. Se on täydellinen materiaali, kun haluat tutkia luontoa ilman rajoituksia.

Kaikki tuotteet, joissa on tämä materiaali
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus