Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Red Paddle Co


Red Paddle Co valmistaa ilmatäytteisiä SUP-lautoja kaikkiin käyttötarkoituksiin, kaikille tyyleille. Oletpa sitten täysin kokematon suppailija tai havittelet uusia mitalisijoja kisasarjoissa, Red Paddle Co:lta löytyy sinulle juuri sopiva ilmatäytteinen lauta. Ilmatäytteinen on lyömätön, kun puhutaan SUP-laudoista, ja vuodesta 2008 Red Paddle Co on valmistanut niistä parhaimmat. Miksi Red Paddle Co SUP-laudat ovat sitten niin erityisiä…

Käytännöllisyys
Todellista seikkailua ilman rajoja. Ilmatäytteiset laudat tuovat ulottuvillesi vapauden tunteen – voit todella ottaa SUP-laudan mukaasi kaikkialle. Et tarvitse pakettiautoa tai kattotelineitä tehdäksesi road tripin, tai edes suurta varastotilaa kotona. Kaikki lautasi voidaan rullata mahtumaan niiden omiin, kompakteihin laukkuihinsa, joita voit joko kantaa selässäsi tai vetää perässäsi kuin lentolaukkua, laukkujen integroitujen rullien ansiosta. Voit kirjaimellisesti kävellä veden äärelle, rullata lautasi auki ja täyttää sen reilussa 5 minuutissa Titan-pumpulla. Pumpun erityisen designin ansiosta laudan pumppaamisen aika puolittuu ja verrattuna perinteisiin pumppuihin, ja käytät myös vähemmän energiaa pumppaamiseen. Titan-pumppu myös mahtuu lautalaukkuun, joten se kulkee helposti mukana. Red Paddle Co:lla on myös kokoontaitettavia 3-osaisia meloja, jotka täydentävät täydellisen seikkailupakkauksesi.

Suorituskyky
Todellinen, autenttinen kokemus. Ilmatäytteisten SUP-lautojen lyömätön käytännöllisyys olisi merkityksetön, jolleivät laudat suoriutuisi korkeimpien standardien mukaisesti. Meille Red Paddle Co:lla on ensisijaisen tärkeää, että käytämm parasta saatavilla olevaa teknologiaa luodaksemme ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka nostavat SUP-lautamme kovien lautojen tasolle suorituskyvyn suhteen. Emme ainoastaaan lisää ilmatäytteisiä lautoja kovien lautojen valikoimaan – me teemme vain ilmatäytteisiä lautoja, olemme tehneet vuodesta 2008. Tänä aikana olemme kehittäneet tuotteitamme ja luoneet suuren määrän uusia lautaperheitä jotta voimme palvella kaiken tasoisia suppaajia aloittelijasta eksperttiin, sekä tarjota erilaisia lautamalleja myös erikoistarpeisiin kuten purjelautailuun, joogaan ja kilpailemiseen. Koko tiimimme Red Paddle Co:lla elää, syö ja nukkuu SUPpia, ja siksi olemme ainoa merkki, joka voi aidosti luvata laudoillaan autenttisen kokemuksen – nämä SUP-laudat ovat SUP-lautailijoiden valmistamia.

Innovaatio
Loppumaton kehitys. Jokainen vuosi on mahdollisuus meille parantaa lautojamme Milloin tahansa mahdollista, pyrimme kehittämään tiettyjä elementtejä ja integroimaa uutta teknologiaa. 2016 loimme SUP-markkinoille vallankumouksellisen MSL fuusioteknologian, joka on kehittynein saatavilla oleva rakennusmenetelmä. MSL on yhdistetty patentoimaamme RSS-lattajärjestelmään, voidaksemme varmistaa, että eksperttilautamme säilyttävät muotonsa kaikissa tilanteissa, säilyttäen uskomattoman ohjattavuutensa. Red Paddle Co:n laudat ovat yhteensopivia Railblaza- ja Ramn Mounts –tuotteiden kanssa. Tämän ansiosta voit kiinnittää lautaasi erilaisia tarvikkeita kalastusvälineistä kameroihin. Tietystikään innovaatiot eivät saa laskea lautojen laatua, ja siksi teimmekin vaativia testejä varmistaaksemme lautojemme korkean laadun. Me jopa ajoimme SUP-lautamme yli 22 tonnin kauhakuormaajalla – ja lauta säilyi ehjänä.redpaddleco.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteetMadvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus