Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Savotta


Savotta on perinteikäs suomalainen retkeilyvarustevalmistaja. Savotta suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja ennenkaikkea käytännöllisiä varusteita vaativaan ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Suunnittelun ja valmistuksen painopisteenä ovat kantolaite- ja majoitejärjestelmät. Savotan kattava valikoima sisältää mm. reppuja, rinkkoja, yöpymisvälineitä ja monipuolisia telttoja. Savotta on varustanut Suomen puolustusvoimia jo 60-luvulta alkaen. Nykyisin Savotan tuotteista puolustusvoimien vaativassa käytössä ovat mm. M05 taisteluliivit ja taskut, makuualustat, Puolijoukkueteltat, sissiteltat, taisteluvyöt, luotisuojaliivit, taistelijan reppu M20 jne.

Savotan tuotekehitysyksikkö sijaitsee samassa paikassa kuin Suomen tehdas eli Karstulassa, Keski-Suomessa. Savotan tuotekehitys tapahtuu 100% Suomessa. Savotta suunnittelee, valmistaa ja testaa Kartsulassa kaikki tuotemallit ja protot, ja tutkiii samalla uusia innovatiivisia ratkaisuja tuleviin tuotteisiinsa. Karstulan lisäksi Savotalla on oma tehdas myös Viron Tartossa. Savotan kotimaisuusaste on todella korkea.

Savotan saavuttamat laatusertifikaatit:

Varuste.net on Savotta Premium Dealer.


Mielenkiintoisia faktoja Savotasta ja sen valmistamista tuotteista:
Lue lisää...


Savotta laatutuotteen takaa löytyy suomalaisen käden jälki.

finn-savotta.fi/

Tuotemerkin kaikki tuotteetMadvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus