Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |

Regatta


Regatta on pelastanut henkiä yli 60 vuotta. Regatta on työskennellyt kelluntaa vaativien tuotteiden kanssa vuodesta 1950 lähtien ja on yksi johtavista kelluntaliivien ja muiden kelluntatuotteiden valmistajista Euroopassa.

Osaamista on päivitetty jatkuvasti vaatimusten kiristyessä. Työvaatteita sisäänrakennetuilla kelluntaominaisuuksilla - "Regatta Combisuit" - on valmistettu jo 70-luvun puolivälistä lähtien. Paita kelluntaominaisuuksilla lanseerattiin Regattan toimesta vuonna 1991. "Regatta Thermo Cruise", maailman ensimmäinen lämpöominaisuuksilla varustettu kelluntatakki hyväksyttiin Norska Martima Direktoraatin toimesta vuonna 1996, ja Therme Cruise baby hyväksyttiin vuonna 2002. Regatta päätti vuonna 2013 ottaa käyttöön korkeamman ISO-standardin kelluntahaalarit. Siksi voimme tarjota entistä parempia kelluntahaalareita Suomen markkinoille.

Tuotekehitys on aina ollut jatkuva prosessi Regattalla. Turvallisuus, mukavuus ja vapaus liikkua kaikissa olosuhteissa on meidän mittapuumme laadulle. Regatta tekee läheistä yhteistyötä testauslaboratorioiden ja tarkastusorganisaatioiden kanssa ympäri maailmaa.

www.regatta.no/

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus