Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Sukellus » Kirjat »

Sukellus Pimeyteen (englanninkielinen)


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.24 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 10 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 2 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Suhonen Janne – Apunen Antti: Sukellus pimeyteen

Tutkimusmatka Budapestin alla, luolasukellusta jännittävimmillään!

Budapest tunnetaan kylpylöistään, joiden vesi on peräisin tuliperäisestä maasta. Lähteistä tunnetuimpia on Molnár János. Se on ovi kaupungin alle ulottuvaan vedenalaiseen luolastoon, josta on kartoitettu vasta osa. Kukaan ei tiedä kuinka pitkälle ja syvälle tunnelit jatkuvat.

Upeat kuvat tempaavat mukaan seikkailuun, joka kuljettaa lukijan entisen tulivuoren syvyyksiin. Luolasto on esihistoriallinen luonnonpuisto, joka on muotoutunut miljoonien vuosien aikana. Kuvausryhmä vie kameransa paikkoihin, joissa kukaan ei ole ennen käynyt.

Sukellus pimeyteen kertoo tarinoita kilometrien mittaisista matkoista maan sisään, läheltä piti -tilanteista sekä uskomattomista inhimillisistä suorituksista. Se tarjoaa odottamattoman näkökulman Budapestin elämään ja ympäristöön.

Kirja on mielenkiintoinen ja jännittävä johdatus luolasukellukseen. Sen kuvat avaavat eteemme harvinaisen vedenalaisen maiseman. Kirja sopii kaikille seikkailusta ja sukelluksesta kiinnostuneille.

Kirjan kirjoittaja Antti Apunen ja kuvaaja Janne Suhonen ovat kokeneita luolasukeltajia. He ovat vuosien ajan kuvanneet vedenalaisia luolastoja ympäri maailmaa. Kirjoittaja Antti Apunen on vuonna 1971 syntynyt helsinkiläinen markkinointialan yrittäjä ja kirjoittaja. Hän on entinen toimittaja ja avustaa useita sanoma- ja aikakauslehtiä.

Janne Suhonen on vuonna 1975 syntynyt helsinkiläinen free lance –valokuvaaja. Hän on valmistunut Lahden muotoiluinstituutista ja erikoistunut vedenalaiseen kuvaukseen.
Tekijät ovat julkaisseet yhdessä useita luolasukellusaiheisia artikkeleita. He ovat sukeltaneet vuosia yhdessä ja vierailleet luolissa ja merissä ympäri maailman.

Paino
0.7 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
4 0

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus