Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Koirailu » Ruoat ja ravintoöljyt »

Natural Menu Adulto 1,5 kg


Hinta
Captcha(9.27 € / kg)tai osamaksulla alkaen 8.69 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Erittäin lihapitoinen (70 %) ja maukas, puolikostea täysravintonappula. Maistuu niin mainiosti useimmille koirille, että monet käyttävätkin Natural Menua koulutusmakupaloina. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa - myös hyötyä koirallesi.


Ainutlaatuisen valmistutavan vuoksi Natural Menu lopputuotteena sisältää huomattavasti paljon enemmän lihapohjaista valkuaista kuin esim. tavallinen jauheliha tai raakapakasteet. Vastaavasti Natural Menu lopputuotteen kosteuspitoisuus on melko sama kuin jauhelihoissa mutta vain murto-osa raaka-pakasteiden kosteuspitoisuuksiin nähden.

Tuotteen valmistukseen ei käytetyä lihajauhoa vaan tuoreita kokonaisia kanoja,kalkkunaa ja karitsaa. Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita kuten vehnää tai soijaa. Korkean sulavuuden vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla. Tuotteet eivät enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä. Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.

Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä.Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin varastopunkille herkille koirille. Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.


Natural Menu on säilötty EU:N hyväksymillä antioksidanteilla(Antioksidanteista käytetään EU-lainsäädännön vuoksi myös yleisnimitystä hapettumisenestoaine sekä säilöntäaine)Natural Menu ei sisällä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita (kuten BHT BHA tai Etoksikiini)


Raaka-aineet: Tuoretta kanan, kalkkunan ja karitsan lihaa (70%), rikottua riisiä (10%), kanajauhe, maissi, kananrasva (raakana lisätty), maissijauho, kanaa hydrolisoituna, maissigluteeni, auringonkukkaöljy, lohiöljy, puristettua punajuuren ydintä, pellavaöljy ja natriumkloridi.

Ravintosisältö: Proteiinin bruttomäärä 26%; kuituja brutto 2%; öljyjä ja rasvoja brutto 16%; tuhkaa brutto 6,5%; kosteus 18%; kalkkia 1,4%; fosforia 1,2%.

Paino
1.5 kg

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus