Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Kuntoilu » Lisäravinteet » Proteiinit »

M-Nutrition HydroISO 1,6 kg


Hinta
Captcha(49.08 € / kg)tai osamaksulla alkaen 11.00 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Maku
Banaani
Mansikka
Suklaa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
HydroIso edustaa markkinoiden korkealuokkaisinta heraproteiinivalmistetta. HydroIso on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90%). HydroIso on lisäksi entsymaattisesti hydrolysoitu eli esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen HydroIso soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun. HydroIso on optimaalinen proteiinilisä henkilöille jotka kärsivät ruoka-aineyliherkkyydestä tai ruuansulatuskanavan ongelmista. Alhainen laktoosipitoisuus yhdistettynä esipilkkomiseen tekee HydroIso:sta äärimmäisen vatsaystävällisen proteiinin.HydroIso edustaa markkinoiden korkealuokkaisinta heraproteiinivalmistetta. HydroIso on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90%). HydroIso on lisäksi entsymaattisesti hydrolysoitu eli esipilkottu, joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen HydroIso soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun. HydroIso on optimaalinen proteiinilisä henkilöille jotka kärsivät ruoka-aineyliherkkyydestä tai ruuansulatuskanavan ongelmista. Alhainen laktoosipitoisuus yhdistettynä esipilkkomiseen tekee HydroIso:sta äärimmäisen vatsaystävällisen proteiinin.

Korkealaatuisin saatavilla oleva heraproteiinivalmiste
- Erittäin korkea proteiinipitoisuus (90 %) ja vain n. 1 % rasvaa ja hiilihydraatteja
- Äärimmäisen nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen esipilkkomisen ansiosta
- Optimaalinen proteiini palautumiseen, tankkaamiseen ja proteiinilisäksi
- Korkea pitoisuus BCAA-aminohappoja ja glutamiinia tehostavat lihasmassan ja – voiman kasvua, nopeuttavat palautumista ja parantavat elimistön immuniteettia
- Sekoittuu helposti nesteeseen ja soveltuu myös smoothien joukkoon tai esimerkiksi puuron ja rahkan sekaan
- Viisi herkullista makua: suklaa, mansikka, banaani, valkosuklaa-hasselpähkinä & persikka-mango
- Vähälaktoosinen (alle 1 %) ja 100 % gluteeniton

Käyttöohje:

Sekoita 1 mittalusikallinen (30 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä tai maitoa. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun. Tuote sopii myös loistavasti välipalaksi ja leivontaan.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 170 x 300 x 170 mm.

Paino
1.2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus