Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Käsineet » Sormikkaat »

Inov-8 Race Elite 3in1 Glove


Kampanjahinta
Captcha+ toimituskulut
Kampanja on voimassa 02.04.2020 asti.
Normaalihinta 59.90 €

Määrä
pari

Väri
Black


Koko
S
M
LSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Inovin Race Elite 3in1 on erittäin fiksu, nimensä mukaisesti ammattilaistason juoksuhanska, josta löytyy käytännössä kolme hanskaa samasta paketista!

Ensimmäinen hanskoista on ohut, hengittävä ja erittäin kevyt (16g/kpl) sormikas, josta löytyy silikoniset osat etusormesta ja peukalosta antamaan parempaa pitoa kivikossa ja kallioilla. Loistava hanska keväälle ja syksylle tai muuten antamaan lisäsuojaa käsille. Sormikkaan selkäosasta löytyy tasku, johon saa vedenpitävän rukkasmallisen päällihanskan säilöön.

Toinen hanskoista on jo edellä mainittu rukkasmallinen, vedenpitävä hanska, jota voi käyttää sellaisenaan tai kylmillä keleillä sormikkaan päällä. Päällihanska sopii sellaisiin kisoihin, joissa vedenpitävät hanskat ovat osa pakollisia varusteita.
Hanskat on kiinnitetty toisiinsa joustavalla nauhalla, josta löytyy nepparikiinnitys, eli ne saa myös irralleen jos tarvitset vain toista hanskamallia. Päällihanskan voi nykäistä vauhdissakin huoletta esiin tai pois ilman pelkoa, että kevyt hanska lentäisi jyrkänteeltä alas tai putoaisi polulle.

Kolmas hanska on edellämainittujen yhdistelmä, eli sormikkaat alla ja rukkanen päällä. Sopii mainiosti lumiseen ja räntäiseen pohjoisen menoon tai vuoristoissa kylmemmissä, lumisissa meinigeissä.

Molemmat hanskat pakkaantuvat todella pieneen tilaan, sujahtavat heittämällä juoksuliivin tai -repun taskuun tai trikoiden tai shortsien pikkutaskuun.

HUOM! Kokomitoitus on aika pientä!

Paino:
  • 16g sormikas
  • 35g yhden käden sormikas ja rukkanen
  • 69g pari molempia hanskoja
Materiaalit: Polyesteri / Puuvilla / Spandex / TPU

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 120 x 250 x 40 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
0.069 kg

Takuu
12 kk

Kommentit
Mikko N. kirjoitti 25.03.2020 :
Näppärä kokonaisuus. Tosi ohut sormikas ja huppu päälle. Itse jouduin palauttamaan hanskat koska koko niin pientä ettei isoinkaan mahtunut käteen

Jaakko S. kirjoitti 30.10.2019 :
Kätevä design (kinttaat pysyvät hyvin tallessa ja helppo vetää hanskojen päälle esim. tauolla) ja näillä pärjännee todella kovillakin pakkasilla. Ainakin hikiliikunnassa. Hanskat toisaalta ovat niin ohuet, etteivät ne juurikaan hiosta. Jouduin kertaalleen vaihtamaan hanskat, koska saumat repesivät ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Toinen pari on toistaiseksi kestänyt.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus